![]() |
![]() ![]() |
![]() |
just_monicel |
![]()
|
Musafir ![]() |
salut,
pentru ideile de mai sus trebuie sa ai capital destul de mare. eu mi-am inceput o mica "afacere" intr-o firma MLM (multi level marketing) care are un plan de marketing foarte avantajos pentru timpul meu si nu in ultimul rand pentru banii mei. intr-adevar, am muncit destul sa-mi construiesc o retea (mai mult cu ideea celorlalti ca "eu nu vand" sau nu mai vreau "avoane", etc) dar in prezent, la vreo 30 de inscrisi sub mine iau un salar frumusel si nu prea fac nimic. asemanator cu afacerile propuse mai sus, "obiectul muncii" este unul indispensabil pentru orice femeie (cosmetica de intretinere, sapunuri si machiaj, toate naturale) si avand in vedere ca eu sunt mare consumatoare de "chiclazuri" am spus ca sigur merge mai ales ca acum se pune atat de mare accentul pe orice este natural. acum trag tare sa ajung la salar de 1000 de euro sa pot continua studiile fara sa ma angajez permanent undeva si sa nu fac rabat de la nici o pereche de pantofi care-mi fac cu ochiul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) daca va surade ideea va pot explica mai multe This post has been edited by Fanny: Jul 14 2008, 07:18 AM
Reason for edit: o vizita la regulamentul forumului!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Incercarea de racolare de membri duce la ban, conform regulamentului. Ban pe care tocmai ti l-ai luat!
|
|
|
migabgo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o super metoda pentru slabit . O crema anticelulitica( merge si fara crema ) peste care pui un costum din bumbac ( colanti si maiou sau asa ceva ) peste care imbraci un costum din ala cu efect de sauna ( vezi EDIITAT RECLAMA NU E GRATUITA) si te apuci sa faci curatenie prin casa sau sari , sau dansezi sau faci chiar sport adevarat , sau bicicleta sau ce vrei tu, putina miscare macar o jumatate de ora . Cine poate mai mult e si mai bine . vecina mea a slabit 7 kg vara trecuta in felul asta fara sa isi schimbe deloc regimul alimetar si ea mananca de toate nu gluma . vrei sa vorbim mai multe despre asta ? trimite-mi un mail . Incearca !
This post has been edited by Maąt: Jul 14 2008, 10:24 AM
Reason for edit: PR
|
|
|
Kta |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Problema principală pusă de o cură de slăbire este că īţi propune să slăbeşti prin īnfometare.
Această abordare īţi modifică metabolismul. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ştim cu toţii că un metabolism rapid arde mai multe calorii, dar ştiai că atunci cānd nu mănānci, metabolismul tău este īncetinit? Corpul se adaptează, īşi adaptează consumul astfel īncāt să supravieţuiască. Este o reacţie perfect naturală. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu cred ca edit, fara diete! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by kalua: Jul 16 2008, 11:11 AM |
|
|
Kta |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
onutaturcu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiind in cautare de magazine cu haine pentru gravide, mergand in zona Universitatii am primit un fluturas pe strada si am incercat acest magazin:spam la greu - si cica asa se face promovare - ametitilor! . Am si comandat o pereche de pantaloni scurti si o crema antivergeturi de la Chicco, ca am vazut ca fata de alte siterui au preturi ceva mai mici. Sunt tare curioasa cum o sa fie pantalonii!Singurul dezavantaj e ca nu au un magazin. Vand doar on-line.Dar am mai cumparat si de la alte siteuri de vanzari on line haine normale, inainte sa raman insarcinata si am fost multumita.
This post has been edited by Maąt: Sep 6 2008, 11:23 AM
Reason for edit: spam cat casa
|
|
|
xxxalicexxx |
![]()
|
Musafir ![]() |
Munca la domiciliu in domeniul videochat
Studio video chat oferim munca la domiciliu cu castiguri intre 500-1000 euro/luna in domeniul videochat. Ai nevoie doar de :calculator,internet,webcam,cunostiinte limba engleza minime.Valabil pentru femei si cupluri cu varste intre 18-50 ani. Muncesti in timpul liber de acasa din propria locuinta in unul din site-urile retelei SPAM Informatii:SPAM This post has been edited by Maąt: Sep 6 2008, 11:18 AM
Reason for edit: SPAM
|
|
|
xxxalicexxx |
![]()
|
Musafir ![]() |
Studio video chat oferim munca la domiciliu cu castiguri intre 500-1000 euro/luna in domeniul videochat.
Ai nevoie doar de :calculator,internet,webcam,cunostiinte limba engleza minime.Valabil pentru femei si cupluri cu varste intre 18-50 ani. La 40 ore prestate online asiguram un salariu fix de 250 euro.Muncesti in timpul liber de acasa din propria locuinta in unul din site-urile retelei SPAM Informatii:SPAM This post has been edited by Maąt: Sep 6 2008, 11:18 AM
Reason for edit: SPAM
|
|
|
butt3rfly |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt coordonator avon si vreau sa aflu parerea dumneavoastra referitor la produsele din brosura,daca sunt in corcondanta cu cererea de pe piata,ce parere au femeile despre ideea de acastiga un ban in plus,doar aratand un catalog,netinandu-se cont de varsta sau pregatire (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Parerea mea: detest melemeurile si pe distribuitorii care ne calca pe nervi cu incercarile lor penibile de a-si gasi clientela.
Parerea noastra, a moderatorilor forumului, este ca ai calcat cu stingul cind ai intrat in comunitate; pentru promovare de produse se da BAN si ne spunem "PA" la foc automat. Citeste regulamentul forumului. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:04 PM |
|