![]() |
![]() ![]() |
![]() |
SpecialKat |
![]()
|
Musafir ![]() |
stai ca n-am apucat sa aprofundez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) m-am dus intins pe alea de piele si mi-au luat ochii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) n-am mai vazut nimic dupa aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe Blahnik il stiu de ceva vreme am si spus pe undeva pe-aici ca intr-o seara mi-am extaziat mintea pt cateva minute (lungi ) punand in cos fel de fel de pantofi (pe la 1000 si de $ ) si genti (tot asa) ...terapie intensiva ce mai. Mai rau e cand iti revii la realitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Salut! Am zis sa va dau o mana de ajutor, sa va mai inseninez ziua (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) , apropo de preturile alea criminale. Si eu l-as lua pe Blahnik asta acasa, sechestrat sa-mi creeze doar mie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pana reusesc asta insa, am dat de un site exceleeeent, editat, de unde mi-am comandat balerini si botinute Oxford shoes din piele, chiar si inauntru. Faza care m-a atras e ca modelele sunt originale, cineva din Timisoara le handmade-uie, si sunt in editie limitata. Io cel putin m-am bucurat ca am putut sa dau reject la magazinele de profil de la noi. Sunt super comozi, chiar si Oxforzii cu toc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca sfaturile vin odata cu reclama, ne lipsim de ele, tiger!
Te rog sa scoti semnatura! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa ca nu intelege de vorba buna.
Se pare ca mesajele cu banari de la inceputul topicului au fost ignorate. Suspendare 30 de zile pentru tiger. Si schimbarea display nameului- numai pentru asta, nume identic cu nume site merita ban! |
|
|
alexia |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un site super pentru un.. BAN DECENT PENTRU USERUL ALEXIA.
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by Maàt: Jul 26 2008, 07:01 PM |
|
|
anonima_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este destul de incitanta ideea, mai ales sa ai si cu cine sa o pui in practica. De exemplu eu am fost foarte incanta cand iubi al meu a venit cu un asemenea cadou. Multi cand spun "vibrator" ii atribuie in primul rand utilitate, dar nu este nici pe departe asa.Este foarte bine un articol de divertisment sexual si chiar foarte bun. edit
|
|
|
stef |
![]()
|
Musafir ![]() |
A auzit cineva de Sense?.....am vazut lucruri dragute pe siteul lor EDITAT
A comandat cineva de la ei, sunt seriosi ? ...imi place tare o rochie EDITAT This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 03:12 PM
Reason for edit: SPAM
|
|
|
andreutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
editat pentru prostie crasa
This post has been edited by Maàt: Jul 26 2008, 04:20 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Andreutzu, incearca sa respecti forma topicurilor din acest forum. Aici comentam numai pe baza melodiilor postate de ceilalti membri sau postam video-uri de pe youtube. Intrebari sau constatari de genul celor puse de tine in postul anterior sunt inutile.
|
|
|
Clinians |
![]()
|
Musafir ![]() |
A folosit cineva asa ceva ? - Le-am vazut pe ...u RECLAMA!
M-ar interesa cele impotriva celulitei si cele pentru tonifierea sanilor - ati auzit de ele ? This post has been edited by Maàt: Jul 26 2008, 06:54 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E interzisa reclama pe forum! Nu ne-ai nimerit bine!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:08 PM |
|