IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Fanny
post Jul 31 2008, 12:05 PM
Post #421

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pentru reclama treci te rog pe la casierie!
Una e sa-ti exprimi afinitatea pentru un produs folosit si altele sa dai adresa intreaga a unui salon, de la prima postare, in conditiile in care nu ti-a solicitat-o nimeni.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 31 2008, 12:12 PM
Post #422

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mai, numele asta de user atrage toti SPMMERII NESIMTITI!

Un ban si o stergere pentru SPAMMERI! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
afrolatinoromania1
post Jul 31 2008, 12:39 PM
Post #423

Musafir

Concert de muzica din Cuba si coregraful lui Jennifer Lopez la Mamaia, pe 8 August!
Vrei sa-ti faci prieteni, vrei sa uiti de griji si sa te simti bine in vara asta dansand pe ritmuri latino….. ai o noua ocazie de a te bucura din plin de viata venind la Romanian Salsa Festival organizat de Asociatia Afrolatino la Mamaia si Vama Veche între 4-10 august 2008.
Lectii de dans de la instructori celebri, fete superbe, petreceri pe plaja, show-uri incendiare, muzica live – pe toate le vei gasi la acest eveniment unic pe litoralul romanesc.
Cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura pentru a merge la Campionatul Mondial de Salsa organizat în Statele Unite de catre cel mai important promotor al acestui dans în lume – ALBERT TORRES – prezent la festival si de aceasta data. Asadar, miza e pe masura evenimentului : perechea castigatoare va pleca în Orlando – Florida sa reprezinte Romania. Vino si tu sa sustii perechea favorita la finala concursului, parte dintr-un spectacol de clasa care va avea loc la Cazinoul din Mamaia, in seara de vineri – 8 august 2008.
In aceeasi seara te vei bucura si de un concert impresionant de cuban music sustinut de formatia EL CAIMAN – pentru prima oara in Romania - in cadrul unui spectacol de neuitat unde vor evolua pentru tine vedete ale dansului din toata lumea – EDWIN RIVERA – coregraful lui Jennifer Lopez; LOS PAMBOS – cel mai renumit grup de dansatori de salsa din estul Europei; PABLO si DIANA – campioni ai Spaniei la salsa cabaret ; PAPA RUMBA – dansator si coregraf originar din Cuba, promoter al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez; MUNDO LATINO – cea mai faimoasa scoala de salsa din Turcia.
Si pentru ca vrem sa dansezi pana dimineata la petrecere, muzica va fi asigurata de doi DJ foarte apreciati în lumea salsa – DJ Mehmet Ceyhan din Turcia si DJ Udia din Dubai.
Daruieste-ti o seara de neuitat, vino la mare, lasa-te în voia muzicii de calitate si danseaza cu noi pe ritmuri latino .
Intrarea este libera!
Pentru detalii accesati LASA, NU ACCESAM NOI NIMC, INSA NICI MATALE PE NOI!

This post has been edited by Maŕt: Jul 31 2008, 12:40 PM

+Quote Post
maria2010
post Aug 1 2008, 12:24 PM
Post #424

Musafir

Vai, ce draguta e fetita!
Am gasit un site unde puteti sa va faceti felicitari cu copilasii vostri si sa le trimiteti la prieteni, rude, etc.

Intrati EDITAT

+Quote Post
Diana.
post Aug 1 2008, 04:19 PM
Post #425

Fondator eLady.ro

VAI CE NESIMTIT ESTI TU DOMNULE FLORIN - NU MAI MERGE SPAMUL LA GOOGLE SI ATI INCEPUT SPAMUL PE FORUMURI?
PENIBILILOR! TE MAI DAI SI FEMEIE! MAGARILOR!

+Quote Post
sorinaA
post Aug 2 2008, 12:34 AM
Post #426

Musafir

Buna, eu am avut HPV tulpina 53, am iesit la papanicolau suspecta HPV si apoi am facut "determinare genotip HPV" asa parca se numea testul ala unde am aflat ce tulpina de HPV am si l-am tratat cu ALDARA o crema care se aplica pe colul uterin de catre medic, am facut 12 aplicari dupa care la papanicolau am ffff bine deci am scapat biggrin.gif , EDITAT: PE FORUM NU SE VIND MEDICAMENTE - IAR SA TE OFERI SA VINZI ESTE O INCONSTIENTA. SI ILEGAL!

This post has been edited by Maŕt: Aug 2 2008, 01:39 AM

+Quote Post
sorinaA
post Aug 2 2008, 01:37 AM
Post #427

Musafir

Inconstienta mi se pare faptul ca sunt impiedicata sa ajut o femei care are atata nevoie de acest medicament, care in Romania nu se gaseste si in plus il vand la pretul de achizitie pentru ca nu mai am nevoie de el si nu pentru profit.

+Quote Post
Diana.
post Aug 2 2008, 01:42 AM
Post #428

Fondator eLady.ro

Da. Este inconstienta si incalci si legislatia in vigoare. Ai farmacie? Esti farmacist? Stii cui ii vinzi medicatentele? Fa dumneata o cautare pe google. Medicamentele fara reteta sint periculoase si traficul de substante se pedepseste
conform legilor in vigoare, pe care , evident, ori nu ;le cunosti, ori le ignori. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si o vizita la regulamentul forumului care INTERZICE CREEREA USERILOR PENTRU VINZARE DE PRODUSE. Indiferent de natura acestora.
Lectura placuta!

+Quote Post
sorinaA
post Aug 2 2008, 01:59 AM
Post #429

Musafir

Eu doar mi-am explicat intentia si medicamentul (crema) l-am cumparat tot de pe un forum si in primul mesaj scrie clar "SE APLICA DE CATRE MEDIC", doar ca ceea ce va lipseste este respectul fata de cei care scriu pe forum, felul in care le vorbiti se apropie foarte mult de jignire.
Daca intradevar doriti sa ajutati femeile care au nevoie de informati puteti sa lasati numele medicamuntului si sa stergeti mesajul de la mine.

Apopo de ilegalitate am actele de provenienta ale medicamentului, bonul de casa din Germania.

Apopo de ilegalitate am actele de provenienta ale medicamentului, bonul de casa din Germania.

+Quote Post
Diana.
post Aug 2 2008, 01:59 AM
Post #430

Fondator eLady.ro

Chiar e vorba de inconstienta. Daca ai un bon de casa NU INSEAMNA CA AI VOIE SA VINZI MEDICAMENTE! Dumnezeule mare!
Si ban. Incalcarea regulamentului.

+Quote Post

118 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:34 PM