![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pufa46 |
![]()
|
Musafir ![]() |
:!: Vand extensii de par naturale 100%(clips sau cu cheratina,la set sau la bucata)produse cosmetice :Maybelline,Bourjois,Rimmel,L;Oreal,(preturi mult mai mici comparativ cu piata),placi de par profesionale Tondeo(cu laser sau reglaj temperatura),aplicatii pentru unghii modelele 2008 si aparate pentru epilat Braun silk-epil.
Daca sunteti interesata contactati-ma pe messenger: editat Va multumesc! This post has been edited by kalua: Aug 3 2008, 01:36 PM
Reason for edit: reclama sau vanzari interzise
|
|
|
mariana |
![]()
|
Musafir ![]() |
sper sa fie util acest topic si sa nu iau ban, daca e vreo problema imi cer scuze moderatoarelor si rog sa stearga topicul ...
aplic unghii false (tipsuri) cu diferite modele si tatuaje SPAM This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:55 PM |
|
|
FLORIN |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut mari probleme cu caderea parului.
Am lucrat cativa ani in Israel si din cauza temperaturilor extrem de ridicate si a mediului toxic a inceput sa-mi cada parul. Am incercat multe tratamente dar nici un rezultat. La un moment dat eram hotarat sa imi fac implant numai ca o prietena mi-a spus ca este foarte inestetic si se observa. Si ea a avut mari probleme cu caderea parului si mi-a recomandat o lotiune numita ERVAMATIN pe care o folosise si de care era foarte multumita. Am sunat si eu la firma care il importa si l-am comandat. Dupa 2 flacoane de lotiune au inceput sa mi se regenereze firele de par si mi-am mai comandat. Intr-adevar am folosit 4 flacoane dar a meritat fiindca am scapat de implant si de problemele cu parul. Daca va ajuta cu ceva numarul lor este editat. Numai bine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by kalua: Aug 4 2008, 10:38 AM
Reason for edit: Vanzarile sunt interzise
|
|
|
FLORIN |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iubita mea a avut mari probleme cu tenul si a folosit acel gel pe baza de melci si chiar a scapat de ele.
Am folosit-o si eu ulterior pentru tratarea unor pistrui inestetici si chiar i-a decolorat. E chiar o crema pe care v-o recomand cu caldura pentru tratarea afectiunilor pielii. Nu va asteptati la rezultate miraculoase peste noapte fiindca trebuie folosite mai multe cutii. Dar se merita. This post has been edited by Fanny: Aug 4 2008, 10:50 AM
Reason for edit: vanzarea produselor pe site e interzisa!
|
|
|
mirosplacut |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
VAND IEFTIN O GAMA VARIATA DE PARFUMURI (REPLICI) DE LA CELE MAI CUNOSCUTE CASE DE PRODUCTIE
MIROSUL PERSISTA GARANTAT 8-10 ore pe piele si peste o zii pe haine EXPEDIEZ COLET CU RAMBURS IN TOATA TARA SPAMUL CIT CASAAAAAAAA This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:54 PM |
|
|
cd_sharp |
![]()
|
Musafir ![]() |
Interzis agentilor imobiliari: EDITAT SPAM
This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:52 PM |
|
|
valle |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Am slabit 30 kg in 7 luni cu ajutorul suplimentior de nutritie si consultantului meu. Ma mentin de 1 an si jumatate
SPAM This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:52 PM |
|
|
Hilde |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
\EDITAT: Nu agreem userii veniti doar sa posteze linkuri.
Preferam opinii proprii, nu promovarea tertilor. Hilde, daca ai ceva sa ne spui, fa-o. Daca ai venit doar sa postezi linkuri (dat fiind log in - ul ales de catre tine ma faci sa cred ca userul tau e facut la misto), aplicam regulamentul si ne despartim inainte de a ne cunoaste. Postare editata. Maat. This post has been edited by Maàt: Aug 13 2008, 12:50 PM |
|
|
Nadia Node |
![]()
|
Musafir ![]() |
Timp de 7 ani m-am confruntat cu o acnee persistenta. Am incercat zeci de produse cosmetice sau dermatologice dar e acnee nu am reusit sa scap, ba mai mult, mi-am uscat excesiv fata. Acum cateva luni de zile am aflat intamplator de un laborator pentru tratarea acneei. M-am gandit sa fac si aceasta incercare. Eram deja lipsita de aproape orice speranta. Acum tenul meu arata in sfarsit asa cum imi doresc. Nu imi mai apar deloc cosuri si petele lasate de acnee au disparut aproape complet. Dupa ce mai trece caldura voi face un peeling cosmetic si vor dispare si petele. Produsele pe care le-am folosit sunt din gama Magiray (produse din import Israel) si le-am cumparat de la RECLAMA CIT CASA! , asta dupa ce mi s-a facut o sedinta de evaluare a tenului si m-a consultat un medic dermatolog. In alta parte nu stiu daca se mai gasesc. Oricum, eu sunt foarte incantata de aceste produse pe care folosindu-le impreuna cu un tratament injectabil antiacneic mi-au facut tenul sa arate atat de bine. Informatii despre produse puteti gasi - UN SITE, EVIDENT .
This post has been edited by Maàt: Aug 13 2008, 02:34 PM
Reason for edit: - IACA MOTIV DE BANARE- NU A VAZUT CA ALA DINAINTE A FOST BANAT.
|
|
|
Nadia Node |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru mine problemele cu acneea au reprezentat un mare complex. Am incercat atat de multe tratamente din auzite sau din reclame sau recomandarile farmacistei si medicului de familie. Pana la urma solutia a venit din partea unui medic dermatolog, D-na doctor Carmen Pepelea. Dupa o discutie lunga cu dansa am aflat cat de mutl rau mi-am facut singura actionand de multe ori complet gresit in lupta mea cu acneea. De aproximativ 6 luni tenul meu arata fantastic. Tratamentul l-am facut in cadrul SPAMULUI LA NESIMTIRE loc unde am cunoscut-o pe doamna doctor dermatolog. Dupa evaluarea initiala si analiza exudatului din pustule mi s-a recomandat un tratament injectabil pentru a distruge stafilococul aureus care imi cauza acneea. Dupa aceea a urmat o perioada de injectii pentru rapel si tratamente cosmetice pentru a scapa de pete. Toate acestea coroborate cu folosirea unor produse cosmetice pe care le-am achizitionat de la Thea. Va sfatuiesc sa mergeti intotdeauan la dermatolog inainte de a incerca tot feluld e rpoduse. Scutiti timp, bani si mai ales scapati de complexe.
This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:51 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:30 PM |
|