![]() |
![]() ![]() |
![]() |
freya160987 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa mai luam o idee, ca sa ne imbunatatim stilul, ca sa avem de ce rade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lumea pune poza si comenteaza imbracamintea celorlalte. E bine daca criticile sunt constructive. Poza vi-o puteti face si singure, in oglinda. Eu azi la serviciu (poza proasta, stiu): (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/30.jpg) Draga mea, ce parere ai de asta? spaaaaaaaaaaaaaam Femeile iau atitudine! Kalua esti f eleganta! Imi plac la nebunie haina si cureaua. In cep sa-mi placa curelele astea late. Parca ma vad ca incep sa le port si eu asa, desi am zis ca nu! Fetele iau atitudine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si un ban pentru conturile clona. nesimtire!
|
|
|
nahoot6 |
![]()
|
Musafir ![]() |
blog-ul meu cu haine de vanzare...daca va intereseaza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) EDITAT- SPAMMER
scuze daca nu isi are rost aici mesajul (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by Maąt: Aug 16 2008, 08:20 PM
Reason for edit: BAN
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uite si BANAREA ta!
De ce oare toti spammerii ne iubesc? |
|
|
nahoot6 |
![]()
|
Musafir ![]() |
haine de vanzare pe editat
sorry pt ca ma aflu pe langa subiect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ultima tinuta e ok, putin non-conformista, dar lejera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Maąt: Aug 16 2008, 08:23 PM
Reason for edit: pa!~
|
|
|
![]()
|
|
Deja ti-ai luat BAN! pa-pa!
|
|
|
sorinaaA |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Maat, am vazut ca ai trimis la farmacie o persoana care are nevoie de ALDARA, dar daca nu stiai iti pun eu: NU SE GASESTE IN ROMANIA!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si in legatura cu ilegalitatea de vanzare pentru ALDARA daca vrei sa sti in tarile in care se gaseste medicamentul nu este nevoie de reteta pentru eliberarea lui pentru ca este o crema care intareste imunitatea, nu contine substante dopante si nu se pot face droguri din el. Asa ca lectura placuta printre legi si lista medicamentelor care se gasesc in Romenia si mai ales intereseaza-te cata nevoie au unele femei de el. LE POATE SALVA VIATA!!! |
|
|
![]()
|
|
Da. S persoana aia erai tot tu, insa nu credeai ca te prind cu cioara vopsita!
Si unora ca tine, care isi fac sapte conturi le salveaza buzunarul.\ Nu ti-i rusine sa iti faci si al treilea cont? Pe cine crezi ca prostesti? Sa-ti fie rusine obrazului! E al treilea cont pe care ti-l faci sa vInzi medicamente, SI DACA NU TE LINISTESTI, ITI FAC O BUCURIE DE TE LECUIESC TOATA VIATA. |
|
|
wellness_simone |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt consultant de nutritie Herbalife si consum aceste produse de aproape 2 ani. Am reusit sa slabesc 7 kg. in 3 luni.Scăderea in greutate are multe avantaje imediate, cum ar fi: mai putine dureri musculare si articulare, o respiratie mai usoară, un somn mai bun, mai multa energie si o stare de bine accentuata. Cel mai important este insă, să slăbesti oferind corpului vitaminele si mineralele de care el are nevoie pe parcursul unei zile, să pierzi din grasimile de depozit si nu din tesuturile fara grasimi cum sunt muschii. Aceasta inseamnă ca este mai putin probabil sa te ingrasi din nou si este foarte benefic pentru sănătate. In aceeasi măsura, scăderea in greutate reduce semnificativ riscurile de boală asociate kilogramelor in plus, crescand speranta de viata! Studiile arată ca reducerea cu doar 10% a greutătii, scade mortalitatea totală cu mai mult de 20% si mortalitatea din cancerul asociat cu obezitatea cu mai mult de 40%.Programul nostru vă ajută să pierdeti surplusul de kilograme si centimetri si să asigurati organismului dumneavoastră toate vitaminele si mineralele necesare. Programul nostru avansat reprezinta o alternativă eficientă a dietelor la moda si reprezinta o alimentatie echilibrată care vă ajută să obtineti o forma fizică extraordinară. Centimetrii si kilogramele īncep să se topească pierzāndu-se in medie 3-5 kg/luna Pentru mai multe detalii vizitati site-ul SPAMER sau contactati-ma pe id:
This post has been edited by Maąt: Sep 5 2008, 02:46 PM |
|
|
tomamiruna |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:41 AM |