![]() |
![]() ![]() |
![]() |
babyiepurash |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
[font="Comic Sans MS"][/font][/size][/color]
...In ziua de azi...probabil ca ati observat cu siguranta tineri care se pozeaza in orice ipostaza sau mediu si le colectioneaza pt a le grupa pe un anumit site ca sa le admire toata lumea (eventual sa le si comenteze) sau facand din ele un mijloc de a castiga o anumita suma de bani sau un premiu valoros...cum ar fi in cazul acesta site-ul [size="7"]editat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dand timpul inapoi cu 40 ani ne dam seama ca fotografia nu simboliza decat acapararea unui moment fericit sau rar intalnit (ex: o nunta...prima zi de scoala...cursul de festivitate de la sfarsitul anului scolar etc) sau al unui portret alb-negru ce-i drept.Dar cum totul evolueaza in ziua de azi... ne vom trezi maine-poimaine ca aparutul pe la emisiuni tv...ziare...reviste...va fi un lucru absolut normal pt omul de rand...si nu zic asta ca nu mi-ar placea:D... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) As vrea sa ascult si parerile voastre si insint asupra temei "castigul de bani sau premii cu ajutorul imaginii tale". De asemenea insist sa vizitati site-ul [color="#ff0000"]SPAM si de ce nu sa va inregistrati si voi in el fiindca e avantajos (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pana una-alta... profilul meu pe acel site este SPAM Pt cei care vor sa-mi cunoasca imaginea si sa ma voteze (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 03:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ce chestie, florinel a intrat numai ca sa ne impartaseasca experienta placuta a prietenei lui. ce suflet nobil! il apreciez.
ON topic: tot ce tine de Tigi .. |
|
|
mihaelapopa87 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao ce parere aveti despre extensii?Eu am avut doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..una albastra si una alba...erau puse cu cheratina si nu erau din par natural, sincer dupa ce le-am intins cu placa s-au despicat si nu mai aratau nicicum.Acum ma gandeam sa-mi pun din par natural dar nu cu cheratina. Daca am inteles bine se pun cu capse.Nu imi pun mai multe pentru ca stiu ca se ingrijesc greu si se incalcesc repede si e mult de munca cu ele.Voi ati avut sau aveti extensii? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte bine gindit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
mihaelapopa87 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
buna....ai intrebat care sunt cele mai bune ,cele cu micro-ring pt ca nu distruge parul...iti spun pt ca am si eu si pun si la alte persoane...eu pe astea le recomand...cele cu keratina ard parul...daca esti interesata 1,5 euro suvita...plus manopera si coafat gratis..la domiciliul meu sau al clientului..pt mai multe detalii poti intra pe intra tu pe lista spamerilor!..
Super,dar cat au costat si cate bucati sunt?Si daca iti prinzi parul in coada nu se vede urat? Super,dar cat au costat si cate bucati sunt?Si daca iti prinzi parul in coada nu se vede urat? buna....ai intrebat care sunt cele mai bune ,cele cu micro-ring pt ca nu distruge parul...iti spun pt ca am si eu si pun si la alte persoane...eu pe astea le recomand...cele cu keratina ard parul...daca esti interesata 1,5 euro suvita...plus manopera si coafat gratis..la domiciliul meu sau al clientului..pt mai multe detalii poti intra pe id ul LASA! ...
This post has been edited by Maàt: Aug 31 2008, 01:16 AM
Reason for edit: RACOLARE CLIENTI
|
|
|
Andreuta |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am descoperit un magazinas pe la - EDITAT - NU TE-A INTREBAT NIMENI DE UNDE TI-AI LUAT CHILOTII unde au si haine, si posete, genti, umbrele, lenjerie, hainute de copii, cosmetice Kallos.
Nu m-am putut stapani si mi-am luat o rochita, o geanta si ceva lenjerie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De geanta sunt foarte multumita. Este foarte rezistenta! This post has been edited by Maàt: Aug 31 2008, 11:36 AM
Reason for edit: Go, planet, Go!
|
|
|
HidingPM |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un curs bun, gratuit, pentru invatat limba spaniola, gasiti pe EDITAT zeci de lectii, sute de exercitii , si altele...
This post has been edited by Maàt: Aug 31 2008, 11:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce fel de chiloti ti-ai luat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pun pariu ca nu te mai vedem pe-aici. |
|
|
m_c_i |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Niciodata nu a fost mai simplu sa slabesti. Pe sotia mea Cornelia, am ajutat-o sa slabeasca 25 Kg iar pe soacra mea 42 Kg. Daca vreti sa le vedeti, puteti accesa site-ul meu editat - mai lasa-ne!
Cu asta ma ocup de 10 ani. Va doresc numai bine. |
|
|
carmenel |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tin de o luna regimul pe care Anca il trimite zilnic. Am slabit deja 10 kg, ma simt super si e chiar simplu, incat ma mir ca altii se chinuie cu pastile si tot felul de scheme. Eu personal o cunosc pe Anca si din acest motiv l-am si inceput. Am 3 prieteni care au avut aceleasi rezultate si nu ne vine sa credem, fiindca practic mancam, nu luam prafuri, deci e doar o chestie de reglare a metabolismului si de autocontrol (sa stii sa mananci ce trebuie si cat trebuie). Imi place ca regimul iti da si libertate, mi se pare ideal si vi-l recomand din tot sufletul. Dati-l si altora ca am vazut atatia insi chinuiti!
Gasiti totul, cu reguli si regim aici.(e zilnic si e foarte lung ca sa il pot scrie): SPAM This post has been edited by Maàt: Sep 5 2008, 02:41 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:52 PM |
|