![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Danielaa, daca vrei sa-ti iei o anumita bijuterie si vrei sa ne ceri parerea poti sa pui fara probleme o poza aici. Dar fara a mentiona sursa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
scentia007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele,
Hai sa va fac seara mai placuta.... Saptaman trecuta am dat peste un site romanesc incredibil.... www.RECLAMA .ro au sute de parfumuri la preturi incredibile... La inceput am intrebat in dreapta si-n stanga daca a cumparat cineva de la ei pentru ca mi se parea prea frumos ce vedeam acolo si stiti cum e... afara e vopsit gardul si inauntru leopardul.... Cum n-am gasit pe nimeni mi-am luat inima in dinti si am cumparat unul din cele mai ieftine parfumuri de acolo, doar ca sa vad daca sunt originale.... Tin sa va spun ca de acum incolo numai de aici o sa-mi cumpar parfumurile... Mai multe va spun saptamana asta ca inca n-am reusit sa vizitez nici jumatate de magazin.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup si va tin la curent Da..si eu m-am mirat. De mult n-am mai cumparat parfumuri din Romania, din cauza unei plase luate cu mai multi ani in urma. Acum sper sa prind reduceri la Sephora si cred ca nu-mi mai iau din duty free. Diferenta intre preturile din duty free si sephora (de la Paris) e cam de 8-10 euro la un parfum (depinde si de cantitate). Sunt cam disperata eu cu parfumurile. Cred ca daca n-am cel putin 4 intr-o perioada...nu ma simt bine. Dr_wise am avut si eu o sticla de j'adore in tineretile mele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Inainte de asta au fost Cool Water Davidoff si 5th Avenue (Elisabeth Arden). Apoi a urmat allure, apoi pleasures (estee lauder), michael kors. Si mai am unul care nu prea-mi place (l-am primit cadou de la soacra-mea...dupa ce de-abia terminasem o sticla luata de mine, intr-un moment de neinspiratie) beyond paradise (tot estee lauder). Imi place si tresor (am sticlutza in miniatura). Cred c-as putea vorbi despre parfumuri mult si bine...dar nu vreau sa va plictisesc prea tare. vezi la www. RECLAMA .ro.... sigur o sa te simti in elementul tau acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scentia, daca doresti reclama pentru siteul pe care il promovezi de la primul post, ne poti contacta la contact {@} elady.ro.
|
|
|
cris.c |
![]()
|
Musafir ![]() |
urmez un astfel de tratament ci IPL sunt la prima sedinta . nu imi dau seama despre ce efecte secundare te referi ??
din cate am inteles nu presupune nici un efect secundar grav ....am discutat inainte de a incepe tratamentul cu respectivul doctor si adevarat trebuie sa fii sanatos din pct de vedere fizic si sa nu ai probleme de sanatate . pentru cine e interesat : editat preturile sunt chiar bune Voi revenii peste un timp cu detalii despre cum decurge tratamentul This post has been edited by Diana: Feb 22 2007, 11:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te rog frumos, cris.c, fara linkuri. Seamana a reclama, mai ales ca este primul tau post.
|
|
|
spidermann |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am spre vanzare ochelari de soare de la EDITAT
Mai am urmatoarele modele disponibile bla bla blaaa Contact : EDITAT email:EDITAT YM: EDITAT This post has been edited by fortelady: Mar 4 2007, 08:41 PM |
|
|
chance_hair |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor, daca vreti neaparat sa stiti care este cea mai buna placa si implicit solutie pt indreptat parul cu placa, contactati-ma : EDITAT. Sunt hair-stylist
felicitari pentru ca esti stilista. si pentru proaspatul tau ban de 14 zile pentru racolare de clienti This post has been edited by fortelady: Feb 27 2007, 10:57 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,345 ![]() |
Buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt noua in ceea ce priveste postatul pe forum dar citesc de ceva vreme forumul si il gasesc de mare ajutor. Felicitari!
Acum cateva zile am inceput si eu sa-mi fac CV-ul si deoarece l-am vrut cat mai impecabil am pierdut cateva ore pe net incercand sa descopar cat mai multe indicatii. Astfel am gasit un site care m-a ajutat foarte mult si m-am gandit sa-l postez aici in speranta ca o sa fie de ajutor si altor persoane. Site-ul este: Editat . Noroc la "vanatoare" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pupic pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by angeldust: Mar 14 2007, 08:41 PM
Reason for edit: Fara linkuri spre site-uri romanesti va rog. Fiind si prima ta postare am putea crede ca e reclama. Mersi de intelegere.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 14-March 07 Member No.: 1,345 ![]() |
Sper ca nu deranjez pe nimeni dar as fi curioasa de ce a fost EDITAT linkul postat de mine? Intentia mea a fost doar de a ajuta si nu vad cum linkul ar putea fi considerat publicitate????? Am vazut si alte linkuri postate pe site si acelea nu au fost editate.
Ma gandesc ca daca oricum ati editat linkul puteti foarte bine sa stergeti si topicul din moment ce nu mai poate fi de niciun ajutor. Pentru cei care totusi doresc sa stie despre ce model de CV vorbesc puteti sa scrieti pe google Editat sau Editat si ar trebui sa gasiti fara probleme. Si totusi inca sunt curioasa ce fel de publicitate as face cu acel link (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Please enlighten me....ori sunt eu prea proasta sa vad legatura ori cel care a editat linkul e mult prea banuitor/banuitoare! This post has been edited by angeldust: Mar 15 2007, 11:57 AM |
|
|
madalina lungu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor! Pana acum 1 an foloseam Cacharel - Amor,amor,insa m-am cam saturat de mirosul de cirese vs. capsuni si acum am trecut pe Di(h)or - Lily (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) I love it! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si..nu vreau sa fiu bagacioasa,dar ma ocup cu distribuirea de parfumuri care sunt la preturi mult mai mici fata de cele din magazine,originale si aduse prin comenzi din State.Mmm...ca exemplu Gucci - Rush,100ml - 140ron, Guerlain - Samsara,100ml - 130ron, Kenzo - Jungle,100ml - 310ron, Lolita Lempicka - Lolita Lempicka,100ml - 140ron. Daca doreste cineva intreaga lista de parfumuri sau un produs anume, imi solicita lista pe adresa editat. Va pup si sa fiti senine ca o zi de primvara! This post has been edited by kalua: Mar 20 2007, 09:16 PM
Reason for edit: Racolarea de clienti este interzisa pe acest forum
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 08:40 AM |
|