![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lamadae |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu stiu sa fac paste cu ton. Imi plac cel mai mult pentru ca sunt innebunita dupa peste.
This post has been edited by Fanny: Sep 12 2008, 07:46 AM
Reason for edit: scos link
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
pentru postare link se ia ban!
|
|
|
adinamesalina |
![]()
|
Musafir ![]() |
prezenta sunt si eu la discutii si ma bucur enorm ca am descoperit topicul asta pe forum. Iata cum sta treaba, in Februarie am fost diagnosticata cu agorafobie. Nu am atacuri de panica , dar am o frica care ma insoteste peste tot. In unele zile e mai mare si atunci nu-mi doresc sa fac altceva decat sa ajung acasa, in pat. In alte zile e chiar ok, is chiar normala, doar ca e tot acolo, undeva , ascunsa si o simt si ma astept sa apara.Prostia pe care am facut-o, si nu o recomand la nimeni, a fost ca timp de 3 anide zile am crezut ca o sa treaca de la sine. In fine intr-o zi pe autobuz am fost cat pe ce sa plang, atat de mare mi-a fost frica si atunci m-am hotarat sa merg la psihiatru. Zis si facut, de atunci fac tratament, dar nu pot sa zic ca e mai bine, si din cate am observat tot efortul nu sta in medicamente ci in propria mea vointa de a scapa. E un drum lung si nu neaparat cu un deznodamant fericit. Daca maisufera cineva de aceasi afectiune as aprecia sa am cu cine discuta, pentru ca cei care nu au simtit o astfel de frica nu te pot sfatui, si apoi cred ca simpla conversatie face bine. De un lucru mi-e teama: timp de 2 luni is in vacanta, deci nu mai sunt obligata sa merg la servici, si mi-e frica ca nu o sa ies din casa, o sa ma izolez, iar apoi in Septembrie o sa-mi revina frica aceea teribila de spatiile deschise. Cam atat , astept raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buna ziua, Si eu am crezut ca atacurile de panica o sa treaca de la sine....si nu a fost asa...Din contra,am suefrit ani de zile de asa ceva si ajunsesem sa nu mai ies din casa.Am tot cautat diverse informatii si am facut diverse tratamente.Am luat anxiolitice la greu si am facut si psihoterapie (clasica) fara mari rezultate.De fapt singurul rezultat a fost ca m-am legumizat..si uite asa au trecut anii,am divortat,mi-am pierdut serviciul,sperantele etc..Poate ca si acum eram in aceiasi stare daca nu gaseam pe net o adresa de mail..Mi-am zis sa incerc..Ce am de pierdut? Am incercat si azi pot iesi din casa ,am un loc de munca si chiar si un iubit.Am fost surprinsa sa vad cat de simplu era totul si cati ani am pierdut cautand aiurea un remediu.Va recomad tuturor sa il contactati pe dl ala de sa da doctor si isi face useri sa isi faca singur reclama penibile la edit.Eu la inceput nici nu m-am dus la dansul am urmat primele sedinte de psiuhanaliza (gratuite) prin mess si abia apui am facut,reflexe,acu etc...(am fost uyimita si mirata ca nu m-a fxat un "tarif" asa cum fac alti).Ajunsesem sa platesc la psiholog 80 lei 50 min si nu ma ajuta cu nimic Va doresc mult succes si sanatate Adina This post has been edited by Maàt: Sep 12 2008, 11:48 AM
Reason for edit: editat de Kalua +editat de mine
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
DOMNULE, mai ia un ban pentu al doilea user IN CARE ITI FACI reclama '! NESIMTITULE!
DATA TRECUTA AI ZIS CA ETSI"DOCTOR" MAGARULE! si chipurile te chema "ANAMARIAP" ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa ca, fetelor, duceti-va neaparat la doctorul Florin Urda, care-si cauta pacientii in forumuri de femei prin matrapazlacuri, dandu-se dama care a fost la el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E si melemist pe deasupra! Penibilul! Sper sa indexeze google toate porcariile (inclusiv topicul de banari ) si cind o sa ii caute numele cineva sa dea peste astea! Sa se invete minte!
Asa, si sa ii indexeze harvest mail bot si adresa de email sa se umple de spam, ca merita cu prisosinta: deci, adresa dlomnului URDA FLORIN care face spam de forumuri dindu-se drept propriile "paciente" este florentin_george1960@yahoo.com QUOTE(ANAMARIAP @ Sep 5 2008, 02:57 PM) Te sfatuiesc si pe tine sa incerci sa il contactezi pe dl.Urda Florin la mess:florentin_george1960yahoo.com sau tel 0727094xxx vei ramane srprinsa cat de simplu este tratamentul. sa-ti fie de bine! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 15-September 08 Member No.: 4,725 ![]() |
ofer machiaj profesionist pentru orice tip de ocazie.
Va pot ajuta si cu sfaturi . This post has been edited by Fanny: Sep 15 2008, 05:57 PM
Reason for edit: scos adresa de email
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Discutiile se poarta pe forum, nu in alta parte! Iar incercarea de racolare de clienti se taxeaza cu ban! Sper ca sa inteles mesajul!
mai multe detalii gasesti consultand Regulamentul forumului. |
|
|
![]()
|
|
IN PLUS, oferim BAN NELIMITAT pentru cine vine sa RACOLEZE CLIENTE PE FORUM! AVIZ AMATOARELOR!
Bianca Drumea este consultantul nostru de frumusete si beneficiem din cind in cind si de sfaturile Mirelei Vescan. |
|
|
babycristian |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poate lua ca o afacere "revanzarea".
Pretul acestui produs este de 399 Ron incluzand 2 cutii cu PAD-uri de cafea. edit Espresor special care infuzeaza prin tehnologie speciala Philips pad-uri de cafea. Rezultatul este o cafea deosebit de gustoasa, cremoasa si cu un caimac perfect. Facuta acasa in 30 de secunde. Ofer si pad-urile de cafea Douwe-Egberts. Pentru detalii: editPentru contact: edit This post has been edited by kalua: Sep 15 2008, 10:45 PM
Reason for edit: Ban pentru spam!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:33 PM |
|