![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mie mi se pare ca tu nu dai idei. tu vrei sa dai produse! mergi in alta parte! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
shopaholica |
![]()
|
Musafir ![]() |
Consiliere shopping,
Daca te-ai saturat sa pierzi zeci de ore in mall si sa te intorci acasa cu mana goala sau mai rau cu lucruri pe care nu le vei mai purta niciodata si care pe deasupra ti-au mai facut si o gaura in buget,contacteaza-ne!Noi te insotim la shopping si te vom ajuta sa faci alegeri vestimentare potrivite stilului,siluetei,varstei,tendintelor si mai ales bugetului.Lucrezi in birou si te-ai plictisit de sacoul gri?Vrei sa iesi in evidenta in club?Mergi la un eveniment cu tinuta obligatorie si iti doresti sa arati perfect?Da-ne un mail.Suntem studente la Design Vestimentar si Scenic si te putem ajuta sa ai cea mai tare garderoba!Stim ca te-ai saturat de sfaturile inutile din reviste.Noi mergem cu tine, si te ajutam pe bune!Stim tot ce misca in moda si in magazine!Scrie-ne! Email: : CHIAR ATIT DE PROASTE NE CREZI ?! This post has been edited by Maàt: Sep 16 2008, 12:14 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ie-te, a venit UN SPAMMER SA NE INVETE CUM SA NE CHELTUIM BANII! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si asa studente sint fatucile astea, ca nu stiu ca nu se pune virgula inainte de conjuctia "si".... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ptiu! Si mai trebuie sa va si platim ? Perdante din start! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
555 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt abonata la revista spameri nenorociti, pe care am descoperit-o acum ceva timp pe site-ul revistei. contine sfaturi utile si practice pt trup, minte si spirit, asa cum reiese si din titlu, iar raportul calitate-pret mi se pare corect. o citesc cu placere in fiecare luna si vi-o recomand cu drag pt k este cu siguranta o schimbare fata de celelalte reviste de dezvoltare personala disponibile pe piata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by Maàt: Sep 17 2008, 11:26 AM
Reason for edit: spam made in MH Media Solution!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dsperatilor! Mi s-a acrit de voi! Luati banii clientilor sa faceti spam? DESTEPTILLOR ! E AL TISPELEA CONT PE CARE VI-L FACETI AICI! MAGARILOR!
Scuzati, voi cu "agentia de publicitate" si revista sinteti tot unii! ... dar TOT SPAMMERI SUNTETI! |
|
|
layla007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna tuturor fetelor de pe acest forum!
M am inscris aici din dorinta de a ajuta acolo unde pot: am vazut ca sunt multe persoane care se plang de calitatea/pretul produselor cosmetice din Romania ca nu sunt aceleasi cu cele din afara Eu sunt de 3 ani in Franta sunt casatorita ,am un copil,si va garantez ca produsele de aici nu se compara nici la degetul mic cu ce e in Romania:ca exemplu pampersul pt bebelusi ,samponul garnier si muuulte altele In limita timpului disponibil va pot da liste de preturi cu cosmetice din Franta(lasati mi mailul vostru) si am vazut o mare diferenta fata de Romania in sensul calitatii si chiar al preturilor : uneori cand sunt promotii sunt preturi mai bune decat in Ro Nu am de ce sa mint in parfumerie in Romania am gasit un deo barbatesc allure chanel mai scump cu 4 €[/color] decat in franta !!!!!!! Alte exemple: JUICY LANCOME 16€ -58 RON IN LOC DE 90 ron EAU DEMACHILLANTE URIAGE 250 ML 7,5€ -27RON/ 32 RON EAU TERMALE AVENE 300ML 5,5 € -20 RON/25 RON LA 50ML E 2€ DAR NU MERITA LA CANTITATE AM GASIT SI APA TERMALA (EAU TERMALE) EVIAN LA 300ML 4,50€-16 RON Produse anti acnee si puncte negre (testate de mine)au avut un rezultat f bun in aprox 3 sapt(depinde si de ten,eu am ten mixt) Fond de ten avene 9,80€-35 ron/50 ron va las adresa mea de mail poate va pot ajuta cu un sfat ,o parere(valea de-aici!) Sper sa ma primiti cu caldura va urez o seara buna tuturor va pup This post has been edited by Maàt: Sep 17 2008, 11:36 AM
Reason for edit: nu te-a rugat nimeni sa te inscrii! pa!
|
|
|
![]()
|
|
MADAM, IAR? BAN!
BAN - BISNITA PE FORUM = BAN! NU TE-A RUGAT NIMENI SA TE INSCRII! |
|
|
lilith1 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aproape ca donez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 2 palarii stil anii 60 cu doua fetze.
More here: fotogaleata cu bisnita Thank you (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by Maàt: Sep 17 2008, 08:34 PM |
|
|
madshoe |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Un nou webshop la orizont: editat.
Veti gasi branduri alternative , ca de exemplu: U roads, Irregular Choice, Creative Recreation, Goorin si multe altele . Va asteptam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by kalua: Sep 23 2008, 04:41 PM
Reason for edit: Reclama interzisa
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-September 08 Member No.: 4,800 ![]() |
Vand cristale Swarovski de diferite marimi si culori. Preturi editat
(IMG:http://i367.photobucket.com/albums/oo116/swarovski_cristale/swarovski.jpg) editat This post has been edited by Maàt: Sep 24 2008, 04:44 PM
Reason for edit: la inregistrare se citeste OBLIGATORIU REGULAMENTUL- CONTURILE CREATE ENTRU GASIRE DE CLIENTI=BAN!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:16 AM |
|