IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Diana.
post Sep 24 2008, 04:44 PM
Post #541

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La inregistrare se citeste OBLIGATORIU REGULAMENTUL- CONTURILE CREATE PENTRU GASIRE DE CLIENTI=BAN!
Go to the top of the page

+Quote Post
Silviuta
post Sep 26 2008, 12:26 PM
Post #542

Musafir

QUOTE(Laura34215 @ May 19 2008, 11:30 PM) *
Nu stiu exact unde sa incadrez rugamintea mea asa ca o s-o postez aici .
Stiu ca n-am mai postat de foarte mult timp ceva pe forum, insa va citesc cat de des pot.
Am nevoie de un mic ajutor ... mare ... nu mai stiu.
Avem probleme ingrozitoare in familie : mama logdnicului meu a fost diagnosticata saptamana trecuta cu cancer in utlima faza atat la plamani cat si la ficat. Parintii lui locuiesc in Grecia, si anume in Sparta (sudul tarii)
Problema a inceput din iarna, cand era mai mereu racita. si nu s-a tratat. A fost internata imediat dupa Paste pentru apa la plamani. A fost transferata dupa cateva zile de la spitalul din Sparta la spitalul din Atena, ca era din ce in ce mai grav. Pe zi ce trecea se simtea tot mai rau, nu putea sa respire bine si o durea pieptul. Medicii i-au spus ca este normal, deoarece se face punctie si i se scoata apa din plamani.
Saptamana trecuta i-au spus ca au termina cu apa de la plamani, ca nu mai are, insa o mai tin cateva zile pentru alte analize. Bomba a venit odata cu rezultatele analizelor : cancer in metstaza la ficat si plamani. Am ramas fara cuvinte si fara suflare atat eu cat si logodnicul meu.
Medicii i-au spus ca nu mai are mult de trait si ca sa se gandeasca ce vrea sa faca : sa moara in Grecia, sau in pamantul natal, adica in Roamania. Asa ca s-a hotarat de urgenta sa se intoarca in tara.
Logodnicul meu a plecat azi dupa-amiaza cu o masina mica cu un prieten sa vada cum o poate aduce in tara.
Problema se pune ca mama lui are nevoie din cand in cand de oxigen medicinal, si deci, are nevoie de un tub de oxigen pe drum.
Am incercat sa ne interesam aici sa cumparam sau inchiriem un tub de oxigen, care sa tina 24 de ore. Insa e nevoie de mult prea multe hartogaraie ca sa poata fi scos in afara tarii. Iar in Bulgaria este summit saptamana asta, si controalele la vama s-au inasprit.
Singura solutie este sa cumpere din Grecia, din Atena sau de undeva aproape un tub de oxigen.
Am vorbit si la Carpat Air si ar putea s-o transporte cu avionul incoace. Deci cam 2 ore de zbor.
Rugamintea mea la voi este : stiti pe cineva, cumva, undeva in Atena sau imprejurimi, de unde am putea cumpara un tub de oxigen medicinal, care sa tina cam 24 de ore (sau 2 tuburi mai mici), gata echipat cu tot cu furtune, robinet, ceas, masca ?
Tatal lui Dani a incercat sa se interesaze pe la spital in Atena sa vada daca poate afla detalii de unde sa cumpere, insa nu stie nimic concret, clar si sigur.
Va multumesc din suflet si va raman indatorata pentru orice sfat.

Eu stiu o clinica specializata pe cancer deschisa de curand : se numeste EDITAT SPAM, pe langa laboratoul de anatomie patologica( unde se poate face si imunohistochimie - IHC) si alte servicii ca: drenaj limfatic, psihoterapie, nutritie specializata pe cancer, chiar si un cab. de cosmetica cu proteze de san si peruci!

This post has been edited by Maàt: Sep 26 2008, 01:04 PM
Reason for edit: cum sa iti iei ban

+Quote Post
patko
post Sep 30 2008, 02:11 PM
Post #543

Musafir

Noi am ales Kevin pentru ca altceva nu suna mai bine cu numele de familie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,am gasit multe despre copii aici Editat

This post has been edited by angeldust: Sep 30 2008, 02:22 PM
Reason for edit: fara site-uri romanesti

+Quote Post
patko
post Sep 30 2008, 02:13 PM
Post #544

Musafir

Nu stiu,dar eu am incercat cateva de aici si am reusit sa slabesc considerabil,fara efectul yoyo sa va ajuta si pe voi (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by kalua: Sep 30 2008, 02:22 PM
Reason for edit: Linkuri spre siteuri romanesti interzise

+Quote Post
patko
post Sep 30 2008, 02:19 PM
Post #545

Musafir

si mie imi place,dar si fitnessul e bun,aflati mai multe aici SPAM (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
patko
post Sep 30 2008, 02:21 PM
Post #546

Musafir

Incearca aici SPAM poate gasesti vreo referire la un medic bun.

This post has been edited by angeldust: Sep 30 2008, 02:24 PM
Reason for edit: incalcare regulament

+Quote Post
irinaindira
post Oct 5 2008, 11:59 AM
Post #547

Musafir

Hainute pentru copii unicat:pentru exemplificare vedeti editat

This post has been edited by kalua: Oct 5 2008, 12:07 PM
Reason for edit: Reclama fara acordul administratiei forumului interzisa

+Quote Post
Diana.
post Oct 5 2008, 12:21 PM
Post #548

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Stimata doamna, ASTA E IDEEA DUMNEAVOASTRA DE AFACERE:SPAM PE FORUMURI.

+Quote Post
Catalina220
post Oct 5 2008, 08:56 PM
Post #549

Musafir

QUOTE(Neith @ Sep 12 2008, 02:00 AM) *
Acum... Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi se pare deplasat sa ceri sfatul unor straini intr-o chestiune atat de delicata. Nu stiu cati mai cred in iubire in ziua de azi, dar o casatorie pe baza atractiei sexuale din partea ta si pe baza iubirii din partea lui nu mi se pare prea durabila. Plus riscul foarte ridicat sa-l ranesti. Apropo, stie ca nu-l iubesti?

Pai nici nu trebuie sa stie....parerea mea e ca relatia trebuie continuata.......sa se simta bine atat .....apoi va vedea.....Oricum casatoria nici nu trebuie sa intre in discutie

________________________________________________________________________________

editat

This post has been edited by Cleo: Oct 5 2008, 09:23 PM

+Quote Post
Catalina220
post Oct 5 2008, 09:05 PM
Post #550

Musafir

QUOTE(Jessica @ Mar 2 2008, 10:56 PM) *
Poate o sa vi se para ireal ce o sa va povestesc dar va jur ...

Sincer cand am citit ce ai postat m-a bufnit rasul pentru ca tu crezi ca un barbat poate rezista asa de mult fara sa faca sex. Eu nu cred!!
Poate ma insel dar 6 luni e ffff mult timp; poate nu te inseala - poate se masturbeaza si in felul acesta poate rezista.
Ce ar trebui sa faci ,dupa parerea mea, e ca ar trebui sa il faci gelos intr-un mod sau altul, numai sa nu sari calul ca s-ar putea sa te paraseasca. Cred ca daca se va simti amenintat isi va da seama ca te doreste si va trece la actiune. In caz ca nu reusesti si el va fi indiferent PARASESTE-L!!!

editat

This post has been edited by Cleo: Oct 5 2008, 09:25 PM
Reason for edit: reclama

+Quote Post

118 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 04:11 AM