![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Catalina220 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot proaste: Eram la o nunta, faceam poze mirilor et co. si la un moment dat ma intreaba unul: Nu-mi faci si mie o poza? Si numai fotomodel nu era... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai dreptate. Sunt cele mai penibile,deh daca nu ii duce capul la mi mult!! _______________________________________________________________________ editat This post has been edited by Cleo: Oct 5 2008, 09:23 PM
Reason for edit: reclama
|
|
|
Catalina220 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce parere aveti fetelor? prima iubire, primul sarut etc va mai trezesc amintiri sau sunt de mult uitate? poti sa mai iubesti ca prima data? sau odata cu trecerea anilor si iubirea e alta mai asezata, mai rationala... stiti voi ce vreau sa zic.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E adevarat ce se spune! Nu se uita niciodata chiar daca poate uneori vrei pur si simplu sa uiti tot. Eu nu am uitat si nici nu ma amagesc; mai visez cateodata la acele clipe minunate dar in acelas timp stiu ca, continuarea acelei relatii era fara viitor. _____________________________________________________ editat This post has been edited by Cleo: Oct 5 2008, 09:25 PM
Reason for edit: reclama
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Catalina, nu vrei tu sa dai o tura pe afara? se vede de la o posta ca ai venit pt reclama (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt il cheama CATALIN ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E MASCUL CARE SE DA FEMEIE! PENIBILISIMO! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mascul, zici? eu as avea un alt cuvant mai potrivit pt el, ma abtin insa. nu spun decat ca he doesn't have the balls ca sa fie numit mascul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
gheorghita catalin
SI PROMOVEAZA UN SEX SHOP. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
stylissima |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ati folosit produse BOOTS No.7? cum sunt? Eu citeam in Cosmopolitan de concursul Vrei sa fii imaginea No.7 in Romania? Vor sa gaseasca o fata care sa reprezinte imaginea brandului. Interesant! V-ati inscrie? Eu as vrea sa-mi cumpar cateva produse daca tot au si discount dar nu am mai folosit pana acum si de asta intrebam.
|
|
|
![]()
|
|
Si pentru asta au apelat da Friends Advertising care a considerat ca e prea scump sa organizeze un casting?
La Cosmopolitan ati platit, aici ati venit la gratuitati? In plus , spamul de forum e interzis; si ai mai postat fix acelasi mesaj pe alte forumuri. Ce faci, le iei cu copy/paste? |
|
|
valy84 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
io m-am gindit ca o iti dau un BAN
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:26 AM |
|