IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
marymaricica
post Oct 12 2008, 03:18 PM
Post #561

Musafir

Vizitati editat pentru haine si accesorii vintage de designeri cunoscuti si nu numai. Nu veti regreta!

This post has been edited by Cleo: Oct 12 2008, 03:22 PM
Reason for edit: reclama
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Oct 12 2008, 03:21 PM
Post #562

Musafir

io nu voi regreta, cant pe te-or zbura

gata e cafeaua mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kalua, plecaciuni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ala de la botine e insesizabil

+Quote Post
cleo20
post Oct 16 2008, 12:10 PM
Post #563

Musafir

QUOTE(elly @ Jul 21 2006, 12:21 PM) *
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna....
Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele
Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii.

Multumesc

Recunosc ca mie nu imi place sa ma complic de una singura si prefer sa merg la un salon. Adevarul este ca am si descoperit un salon bun, unde pe langa manichiura, pedichiura poti sa faci si sauna, masaj, e select, are preturi super bune si chiar ma simt ca acasa, numai ca se ocupa altii de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Centrul se numeste editat si gasiti mai multe detalii pe site-ul editat

This post has been edited by kalua: Oct 16 2008, 12:12 PM
Reason for edit: reclama interzisa

+Quote Post
princess87
post Oct 16 2008, 12:14 PM
Post #564

Musafir

editat se poate slabi si asa.mi se pare cea mai sanatoasa metoda de slabit si nu e ft.grea.ca la orice regim inceputul e greu,dar va obisnuiti in cateva zile

This post has been edited by kalua: Oct 16 2008, 12:17 PM
Reason for edit: reclama interzisa

+Quote Post
lookstyle
post Oct 19 2008, 10:34 AM
Post #565

Musafir

Eu foloseam produse cosmetice naturale din Austria, comandam pe net, dar veneau foarte greu. De curand am constatat ca a aparut un magazin online la noi care are are totate produsele cosmetice si culmea, la aceleasi preturi. spam
Cam astea mi-am cumparat de pe net de aici, sunt foarte bune si sunt 100% naturale.
Mască cu alge

Sunt multe produse care le-am incercat si sunt foarte multumita, dar nu le pot posta pe toate. As putea sa va dau adresa dar nu stiu daca am voie.

This post has been edited by Maàt: Oct 19 2008, 03:46 PM

+Quote Post
lookstyle
post Oct 19 2008, 10:41 AM
Post #566

Musafir

Eu am incercat un Sampon cu lapte de iapa de la spam si dupa 3 saptamani am scapat de matreaza. Am tot incercat si cu alte sampoane dar nici un rezultat, se pare ca asta e bun

+Quote Post
lookstyle
post Oct 19 2008, 11:54 AM
Post #567

Musafir

Eu ma incercat crema de la spam Crema zi cu uleiul de trandafir combinat cu unt de shea si uleiuri vegetale . Este naturala. Sunt foarte multumita de gama lor de produse, intradevar sunt de calitate.

This post has been edited by Maàt: Oct 19 2008, 03:46 PM

+Quote Post
lookstyle
post Oct 19 2008, 11:57 AM
Post #568

Musafir

spam

This post has been edited by Maàt: Oct 19 2008, 03:45 PM

+Quote Post
shobeck
post Oct 19 2008, 02:54 PM
Post #569

Musafir

QUOTE(Pink Lemonade @ Oct 7 2008, 02:45 PM) *
Si eu vreau sa-mi iau un parfum mai de iarna ca oricum toata vara nu mi-am luat nimic nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu ma hotarasc insa CE sa imi iau. Imi place The One - D&G si City Glam Femme - Emporio Armani (dar parca e cam comun) dar si Versace (care mi se pare cam floral). De asemenea mi s-a pus pata pe Rose Angel - Thierry Mugler dar nu l-am vazut pe la noi pe nicaieri. Nu stiu ce sa-mi iau... Offf! Greu e sa fii femeie uneori. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

... sunt noua pe site, am ajuns aici intamplator. Am citit putin din prima postare a topicului si pentru ca mi-a trezit interesul am cititi apoi si restul postarilor.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Iar asta pentru ca, la fel de intamplator, sunt fascinata de parfumuri - si lucrez in acest domeniu.
Am citit si termenii si conditiile de utilizare ale site-ului (stiu ca este interzisa reclama de orice fel) asa ca n'am sa le incalc, insa pentru doamnele si domnisoarele interesate am sa las optiunea de contactare in privat (PM).
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angel La Rose, daca inca te intereseaza, am eu: la pret aproximativ egal cu cel din duty-free - de unde este si luat, de peste ocean.

La fel si Champs-Elysees. Am vazut ca Nimphetamine era interesata de el. Etc.

... si cam atat, ca ma intind.

Multumesc administratorilor pentru ingaduinta.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Ana.

+Quote Post
Diana.
post Oct 19 2008, 03:39 PM
Post #570

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Administratorul NU arata ingaduinta. Desi, pentru ca macar ai fost cinstita,nu primesti ban. Insa ori te conformezi regulamentului pe care spui ca l-ai citit la inregistrare (acolo spune CLAR ca si spamul prin PM este interzis), ori ne despartim urgent. Iar privatul ti-a fost blocat definitiv.
Depinde de tine ce va urma

+Quote Post

118 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:24 AM