![]() |
![]() ![]() |
![]() |
shobeck |
![]()
|
Musafir ![]() |
Administratorul NU arata ingaduinta. Desi, pentru ca macar ai fost cinstita,nu primesti ban. Insa ori te conformezi regulamentului pe care spui ca l-ai citit la inregistrare (acolo spune CLAR ca si spamul prin PM este interzis), ori ne despartim urgent. Iar privatul ti-a fost blocat definitiv. Depinde de tine ce va urma Pai... merci. In cazul asta puteai la fel de bine sa ma blochezi definitiv, ca nu mai am ce sa caut pe aici, sper ca iti dai seama. Nu cred ca am incalcat vreo regula, mai ales ca NU FAC SPAM PRIN PM. Cine vroia sa imi scrie, imi scria in PM si gata, ca nu m-am apucat eu sa trimit mesaje nimanui oricum. Frate, disperare mare pe aici. Ce se intampla daca lasai post-ul acolo? Se facea iar vreo criza in economia mondiala, cumva?... Avea o vorba profa mea de fizica din liceu: "Daca nu poti sa faci un bine, macar incearca sa nu faci un rau". Dar bine, romanii sunt rai, rautaciosi si invidiosi. Oricand incearca cineva sa faca vreun lucru, se gaseste cineva sa le stea in cale care crede el ca... in fine! Sa ai o zi placuta. |
|
|
maxi75k |
![]()
|
Musafir ![]() |
Niste Jante Threeface PowerBlack - 105 euro (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .. editat
This post has been edited by Fanny: Oct 20 2008, 12:42 PM
Reason for edit: ban pentru reclama
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
QUOTE 20. Este strict interzisa creerea de utilizatori in vederea "racolarii" de clienti indiferent de tipul serviciilor/produselor promovate. Dumneata ai vezit fix in acest scop. Daca numai din acest motiv ti-ai facut cont, atunci iti dorim drum bun! Acest forum NU a fost facut ca sa iti gasesti matale CLIENTE. Cred ca iti dai seama, nu? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ti-am blocat eu contul, pentru ca ai mare dreptate...n-ai ce cauta pe aici daca unicul scop e sa iti faci vanzar ela parfumuri.
Cred ca nu ai inteles rostul acestui forum. Drum bun, cale batuta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gind la gind cu bucurie. Ce disperate sinte, ca nu o lasam sa vinda ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
abratu |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM DE LA MHMEDIA!
|
|
|
Ciumbaumba |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am gasit niste filmulete cu tipe care iti arata cum sa te machiezi "ochi de pisica", alta "cum sa-ti faci un machiaj de vara"...sunt mai multe, dati search "machiaje" in site-ul ala.
This post has been edited by Fanny: Oct 25 2008, 02:41 PM
Reason for edit: o vizita la regulament rapid!
|
|
|
raveca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna,
Am vazut ca stiti ceva ai multe despre acest domeniu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si m-am gandit sa va intreb: ce parere aveti despre Incognito, aparatul dentar invizibil? Eu am vazut o stire de curand si as vrea sa incerc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sincer, daca iti spun cat costa, cred ca te razgandesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (2500E pentru o arcada)
Oricum, e o inventie buna, mai ales ca pot purta si adultii si fara sa le stirbeasca din autoritate la servici, etc...dar nu stu` daca repara si inghesuirile mai nasoale...ma`ndoiesc... Oricum, la fel de bine lucreaza si aparatele fixe, cu brackets`uri...si-s muuuult mai ieftine.. |
|
|
raveca |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si aparatele fixe nu se vad in momentul purtarii?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:26 PM |
|