![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Ba da, din pacate...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm, in momentul in care apare unu de-asta invizibil si costa sub 1000 de euro ma bag si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana atunci tot incearca stomatoloaga sa ma convinga ca as avea neaparata nevoie dar nici prin cap nu imi trece (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
renata |
![]()
|
Musafir ![]() |
este adevarat ca pretul este un pic mai ridicat fata de ceea ce suntem noi obisnuiti sa platim pentru o dantura sanatoasa, insa eu consider ca este mai importanta calitatea. eu am purtat acest aparat si am fost foarte multumita de rezultat. In mai putin de un an, am un zambet frumos. In plus, doctorii de la IDIOTI DE SPAMERI au ajut grija sa nu fiu incomodata de Incognito, astfel incat a fost totul cate se poate de avantajos pentru mine.
Eu te sfatuiesc sa incerci pentru ca un zambet frumos chiar este important pentru o femeie. This post has been edited by Maàt: Oct 31 2008, 09:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Asta`mi suna a reclama, nu stu` de ce...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pretul este fenomenal de mare...si un aparat fix cu brackets`uri pe fata vestibulara a dintilor aduce rezultate foarte bune, dar ... din pacate, lasa de dorit la capitolul estetica...dar daca depasesti "complexu`" asta...merita incercat. Am colegi (care au 24 ani) si poarta...oricum, e o chestie temporara...care nu-ti aduce in timp decat beneficii... Eu nu-s impotriva acestor aparate, dar la nivelul de trai din Romania, parca e un gest de snobism...cine are, sa dea.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 18-August 06 Member No.: 492 ![]() |
buna tuturor .. sunt noua pe acest forum, dar citesc pe aici de multa vreme. iata problema mea: am fost cu un baiat , si soarta a facut ca primul meu contact sexual sa fie cu el.. a fost foarte scurt, mai mult s-a chinuit (fara prezervativ .. si dat fiind ca abia incepusem, imi pare aproape imposibil sa cred ca a putut ejacula in mine).. asta a fost pe 15 aprilie 2008 ... in curand suntem in 15 iulie 2008 . din data de 15 aprilie 2008 nu mi-a mai venit menstruatia.. mentionez ca am efectuat corect 2 teste de sarcina , si au iesit ambele negativ . sunt disperata , nu mai stiu ce sa fac , nici ce sa mai cred ... am 3 luni de intarziere , dar deja am inceput sa exclud sarcina , pentru ca nu am avut absolut niciun simptom si testele m-au asigurat ca nu e vorba de asta .. nu stiu ce sa mai cred ... va rog , daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi ... planuiesc sa merg la ginecolog in curand ... dar nu vreau ca mama sa afle despre astea .. oricum , deja stie de cele 3 luni de intarziere , dar nu si-a pus problema de sarcina .. si eu am renuntat la ea ... mentionez si ca am fost stresata cu niste examene si cu moartea bunicului meu .. si mai ales din cauza intarzierii enorme a menstruatiei .. In primul rand verifica lista cu simptome de sarcina si vezi care simptome le ai, si sa stii ca si stresul poate intarzia ciclul menstrual ai cici o lista completa EDITAT , eu zic ca nu esti insarcinata. This post has been edited by Fanny: Oct 30 2008, 03:43 PM
Reason for edit: link romanesc
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Love life, nu ai voie sa pui linkuri cu trimitere la site-uri romanesti!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
In orice caz, cred ca si-a dat seama daca era sau nu insarcinata pana acum, au trecut 4 luni de atunci (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
PS: love life are link spre site romanesc in semnatura, banuiesc ca nu este conform regulamentului acest lucru (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu le mai raspundeti aici, ca oricum NU se citeste...
Sunt gravida? lovelife isi ia BAN URGENT Sa emitem vreo proforma? |
|
|
elizza |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce reclama o fi mai sus, dar nici bracket-urile nu sunt ieftine…diferenta dintre aparatele invizibile si cele vizibile e mult mai mare.Am purtat aparatul nu doi ani, ci un an si doua luni
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Duuuuumnezeule cate clone si-a facut asta cu aparatul ei cu tot (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Posteaza de pe 5 Id-uri cu acelasi IP, cristoase!!!
Diana ma ajuti cu un BAN pe IP, ca ma doare mana pana fac curatenie aici? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) empty, noroc cu nasul tau mirositor ca nici nu ma uitasem la IP-uri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) raveca=renata=elizza=disperare mare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:33 PM |
|