![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am zis si eu asa, angel...dup`aia m`am simtit vinovata ca am suspectat`o de ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) ca am vazut ca voi nu ati reactionat nicicum...am zis ca am incurcat borcanele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
..si ca sa nu mai zic ca nu e deontologic ce fac ei...e plin netu` de reclama la clinica asta "fabulos" de scumpa |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
raveca=renata=elizza=disperare mare= BAN CIT CASA!
IDIOTI DE SPAMERI Anjel, te rog, fa onorurile! Ii dam in git pe public. |
|
|
MeeMee |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM
PRIMUL CLUB DE spam nesimtit INSCRIERI LA 0766.799.351 This post has been edited by Maàt: Nov 1 2008, 12:00 AM
Reason for edit: SPAM
|
|
|
mariusk84 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe niste jante la masina cu 143 euro (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ..de la SPAM DE TOT RAHATUL@
Ma simt mai usor la buzunar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) da o meritat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by Maàt: Nov 3 2008, 03:25 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
amice, esti idiot (NU TE INJUR, IL CITEZ PE CARAGIALE!)
mariusk84, mariusk84@gmail.com maxi75k maxi75k@gmail.com ALXEVANO SPAMERI DE TOT RAHATUL! |
|
|
silver |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut,
Eu fac acum un import din China de bijuterii care vin prin serviciul EMS, si oare trebuie sa angajez un comisionar vamal? Ca din cate stiu sunt ceva taxe de argint de platit si mai trebuie platit TVA-ul la vama .... Ma anunta cineva din vama nu? Sau cum aflu eu ce se intampla cu pachetul meu? Ca nu ma pot folosi de codul de urmarire de la EMS pentru ca pe site-ul din China totul este scris in chineza !!!! |
|
|
![]()
|
|
Silver, tocmai ti-ai luat un ban cit casa! Daca vrei promovare pentru siteul tau, te asteptam, sa iti facem o facturica fiscala!
Nici promovarea artificiala prin linkuri intermediare catre blogul tau si apoi catre siteul tau nu te scapa de BAN! |
|
|
Sorin |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
spam
This post has been edited by Maàt: Nov 20 2008, 06:35 PM
Reason for edit: spam
|
|
|
![]()
|
|
sorine, tocmai ai un ban; promovarea se plateste, talica, nu e degeaba. Mocangii!
+plus, siteu lu matale <<profesional>> e un banal joomla! Rusinica! |
|
|
Ruxxy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare ! as avea si eu nevoie de voi, am un proiect la facultate si daca aveti 1 min sa imi completati si mie chestionarul acesta
Va multumesc (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) EDITAT: This post has been edited by Maàt: Nov 24 2008, 01:58 AM
Reason for edit: studc ii pe piata MOKA! Vreti studii de piata, platiti!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 05:31 AM |
|