![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am un minut sa iti dau ban. Se presupune ca regulameentul ala cit capul tau de la inregistrare trebuia citit. Pa!
Nu ne mai iubi, ca facem urticarie! BAN SI PA! Donsoara a venit aici numai sa ii completam marie-sale Chestionar Creme antirid. Iar firma pentru care mamzela face studii dem piata IA BANI de la clienti precum Pepsi Cola, Voodafone, 37. Creerea de conturi pentru realizarea de sondaje / studii de piata / etc este strict interzisa. Utilizatorii eLady.ro NU sint si nu vor fi vreodata "obiect de studiu" pentru terte parti. Incalcarea acestui punct din regulament duce la banarea contului creat in asemenea scopuri. 25. Postarea de topicuri in vederea realizarii de studii de piata se face numai cu acordul adminilor acestui forum. Mamzel, Crezi ca sintem prosti? nerusinato! Everybody has an opinion and now you can get paid ! |
|
|
Eugenia |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt inebunita dupa cizme. Am o adevarata colectie. Mai nou le cumpar de pe net. Ultimele trei perechi le-am achizitionat de la SPAMUL LA EL ACASA. Sunt de foarte buna calitate si la un pret acceptabil. Apropo: foarte multe dintre ele au catarame (aviz celor atrasi de acest detaliu) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Maàt: Nov 26 2008, 11:15 AM
Reason for edit: AVIZ SPAMERILOR DE 2 LEI
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Apropo! O sa ai si un ban pe langa cizme! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rezolvat si cu spamul si cu avizul.
|
|
|
cleo200 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare putina sfecla uscata, deshidratata, pe care o contine poate sa o faca neconforma? Mai contine si cereale, dar eu o beau cu lapte degresat doar la micul dejun glucidic cand, oricum, mananc paine. Dar daca voi aveti aceasta convingere, o sa renunt la Inka. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) EDITAT BAN! ATI VENIT LA RCELAMA MOKA, POMANAGIILOR? This post has been edited by Maàt: Nov 28 2008, 11:25 AM |
|
|
Andrada2008 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor,eu am urmat tratamentul cu radiofrecventa impotriva celulitei si sunt multumita de rezultat. SPAM pentru mai multe detalii
This post has been edited by Maàt: Nov 30 2008, 10:49 PM
Reason for edit: SPAM - Centrul Medical Nordestetica
|
|
|
veida |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca doriti produse cosmetice de calitate dar de asemenea nu doriti sa cheltuiti multi bani, va recomand produsele de la SPAM, o firma nou intrata pe piata. Deasemenea daca va intereseaza puteti sa faceti si o mica afacere unde va iese 30% din vanzari..destul de mult nu? Insa pentru a deveni reprezentant trebuie sa intrati pe adresa editat si sa introduceti acest cod ce reprezinta persoana care va recomandat: SPAM. Pentru mai multe detalii va las id-ul meu de messenger: edit
This post has been edited by Maàt: Dec 2 2008, 04:32 PM |
|
|
waki |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT
(IMG:style_emoticons/default/diespam.gif) Pa e frumos, maica, sa vii cu spamu` din primu` post? (IMG:style_emoticons/default/faraspam28.gif) Sa faci malate neste reciclari catre siteul lu` matale propriu ? (IMG:style_emoticons/default/banned.gif) Sau esti platit sa il promovezi si asta inseamna SPAM mai nou? This post has been edited by Maàt: Dec 2 2008, 08:56 PM
Reason for edit: spamu cat siteu promovatu`
|
|
|
lizidesign |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi-ar placea ceva mai simplu, mai putin incarcat.... nu stiu, e doar o parere personala.
poate si pt ca si eu creez bijuterii as prefera ceva mai simplu. NU STIM NICI SA PUNEM UN LINK, CA DE ASTA AM VENIT, DAR STIM SA FACEM SPAM! This post has been edited by Maàt: Dec 5 2008, 09:59 PM
Reason for edit: SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Lizidesign, ban.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:21 PM |
|