IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
mmeell
post Dec 16 2008, 11:57 AM
Post #611

Musafir

Hey,

nu demult am vazut un reportaj la PROTV, unde faceau comparatie intre preturile bijuteriilor si accesoriilor din magazine si preturile din Europa. De exemplu o clama la MeliMelo (nu au specificat magazinul insa era filmat cu camera ascunsa si am recunosct etichetele) era 9 RON si 20 de clame identice in Europa erau toate la 10RON. Acelasi lucru se intampla si cu bijuteriile fantezie care au atat de mult succes dar care sigur dupa 2, 3 purtari arata ingrozitor (si eu am patit acelasi lucru cu un lantisor, am dat 45RON pe el si dupa 3 purtari era un de aruncat)..

am descoperit un magazin online de bijuterii care are bijuterii numai din argint sterling 925, si pietre semipretioase. Intradevar am avut emotii la prima comanda pentru ca nus tiam cum o sa arate bijuteria comandata insa dupa prima comanda am fost atat de incantata incat pana acum am dat vreo 6 comenzi...si cu siguranta imi voi face cumparaturile pentru cadourile de Craciun tot de acolo. Pe langa bijuteriile care sunt superbe, au aolo si cadouri de decor si alte accesorii numai bune de oferit cadou.

deci sfatule meu este sa incercati sa cumparati numai bijuterii de calitate si veti fi f incantate de ele si de asemenea ele va vor tine toata viata, iar preturile difera f f putin.

incercati si SPAM NESIMTIT DE LA SC GEAMA CRIS IMPEX SRL ..e prea tare (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by Maàt: Dec 16 2008, 12:13 PM
Reason for edit: SC GEAMA CRIS IMPEX SRL SPAM
Go to the top of the page

+Quote Post
AndjinSan
post Dec 18 2008, 10:46 AM
Post #612

Musafir

Eu am avut mari probleme legate de acnee. Le-am rezolvat cu ajutorul apei vii. M-am spalat de 3-4 ori pe zi cu ea si acnea a disparut. Iti recomand si tie. Am gasit informatie mai multa pe site-ul NU-I FRUMOS, DOMNULE Rusu Igor SA ITI FACI CONT PENTRU RECLAMA. RUSINICA!

+Quote Post
Hermine
post Dec 23 2008, 12:57 PM
Post #613

Musafir

dar pe cel de la korres l-a incercat cineva?
EDITAT - CASCAM OCHII LA INREGISTRARE SI CITIM, DA?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Maàt: Dec 23 2008, 05:39 PM
Reason for edit: LINK CATRE .RO = BAN !

+Quote Post
fantasybiju
post Dec 29 2008, 10:23 PM
Post #614

Musafir

am gasit un blog super tare aici

This post has been edited by Maàt: Dec 30 2008, 06:33 AM
Reason for edit: mancam spam cu polonicu`

+Quote Post
mira
post Dec 30 2008, 08:26 PM
Post #615

Musafir

Ca tratament impotriva matretii recomand sampoanele si lotiunile bio organice pe care le vinde firma SC HEALTHLINE SRL, porprietara magazonului online pe care se vinde marca respectiva...

This post has been edited by Maàt: Dec 30 2008, 09:48 PM
Reason for edit: iaca spamu` neamuleeee!

+Quote Post
Diana.
post Dec 30 2008, 09:47 PM
Post #616

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pe care, de-a dreptul intimplator (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) le vinzi in siteu` tau...
Hai pe la lista de SPAMERI!

Hai sa iti spun ceva: daca nu te zgirceai sa dai doar 250 de euro pentru siteu lu matale de la care astepti profit, poate ca nu ajungeati sa fiti nevoiti sa faceti SPAM de doi lei pe forumuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
monik2
post Jan 1 2009, 04:11 PM
Post #617

Musafir

Sunt si eu interesata de a gasi metode de a trece cu bine peste criza financiara. Si cred ca una din metode este economisirea banilor.
Tot cautand pe internet am gasit aceasta carte gratuita despre metode de a face economisire la bani. E foarte buna!
Link-ul este:
editat- siteul dlui Costita Marian din Constanta.
Cititi-o! Veti descoperi cateva metode interesante de a economisi bani.

Redau aici cateva idei:

reclama, reclama, reclama!

+Quote Post
sideris
post Jan 5 2009, 02:15 PM
Post #618

Musafir

Buna ziua.
Quinoa gasiti in magazinele Bio, cel putin in Timisoara sigur va pot spune ca este la magazinul bio, pentru ca tocmai am cumparat. Daca sunteti din Bucuresti, cautati la magazinul Leacul.
Despre cealalta planta nu am auzit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

SITEU` LOR : PR UL NU E GRATUIT, SC Addictsdesign srl !

QUOTE(mirabela @ Jan 30 2007, 10:31 PM) *
Buna seara!
De ceva vreme caut anumite produse si nu numai ca nu le gasesc, dar pe cine intreb de ele se uita cam ciudat la mine. Puteti sa ma ajutati va rog, cu o informatie, unde pot sa gasesc aceste produse (Quinoa si Unghia Gaii), am vazut ca aici s-a discutat despre Quinoa si speram sa ma ajute cineva. Va multumesc

+Quote Post
soniafashion
post Jan 5 2009, 04:05 PM
Post #619

Musafir

sezonul acesta eu sunt innebunita dupa ciorapi colorati,jambiere si palarii.Ar putea sa va ajute si postarile in acest sens pe blogul meu Crezi ca ne intereseaza? .pupici

This post has been edited by Maàt: Jan 5 2009, 07:10 PM
Reason for edit: incalcare regulament - PA!

+Quote Post
soniafashion
post Jan 5 2009, 04:14 PM
Post #620

Musafir

QUOTE(ioannaraluka @ Jun 22 2006, 03:14 PM) *
Inspirata de topicul pe care l-am "denaturat" ma gandesc sa scriem aici sugestii sau intrebari pe marginea unor combinatii noi ale unor hainute sau accesorii.
De ex., am un colier foarte lung, nu stiu la ce merge.
Si mai am ochit o esarfa alba sa o port asa, dar pe net sunt doar in cazuri extreme purtate. Nu merge doar de "chic"? Si la ce se poarta?
Va astept cu sugestii si intrebari.
O idee noua nu strica niciodata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

combinatii de haine ,accesorii,raspunsurile multor intrebari le gasiti pe blogul meu facut special in acest sens VALEA .pupici:*

+Quote Post

118 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 04:18 AM