![]() |
![]() ![]() |
![]() |
daniele_m |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca preferi sa cumperi din comoditatea scaunului de acasa recomand shopping-ul online
eu imi achizitionez hainele de pe SITEUL DOMNIEI SALE- POSTARE DIN IASI CATRE MAGAZIN ONLINE DIN IASI mai ales din lipsa de timp si mi-am gasit acolo multe modele faine la preturi acceptabile... deci il recomand cu caldura This post has been edited by Maàt: Jan 21 2009, 04:56 PM
Reason for edit: SPAM DE LA SC Bapomed SRL
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daniele, ban pentru:
incercare de spargere a unui cont care nu iti apartine spam pentru SC Bapomed SRL. |
|
|
catalina.c |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ca e important sa ai grija de sanii tai prin ce lenjerie porti, materialele sunt foarte importante. am gasit pe noul magazin online al i.d. sarrieri dl Catalin Caramalau face spam pentru ID Sarrieri Design SRL niste sutiene chair foarte misto, bine la inceput am vrut sa le cumpar pe toate, pentru ca am inteles ca e singura firma de lenjerie care are captuseala din acelasi material ca si exteriorul produsului, deci asa ai o foarte mare grija de tine si sa sanii tai.
Caca. Nu poti avea grija doar de sini, trebuie sa ai grija de tot corpul. Electrostimulare si alte bizdiganii? Nu cred o iota - parerea mea e ca se bazeaza pe placebo mai degraba decit pe ce ar trebui sau pe ce se presupune trebuie sa faca resectivele tratamente. Fa sport si-atat.
Cit costa operatia in aces moment e irelevant- tu vrei sa o faci peste 17 ani... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si incearca sa pui mina pe o gramatica, ai probleme mari cu viitorul simplu si cu indicativul prezent, faci greseli pe care un copil de-a VI-a nu le face! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
catalina.c |
![]()
|
Musafir ![]() |
incearca pe SPAM DE LA SPAM DE LA ID Sarrieri Design SRL, eu am gasit aveam o prietena care la fel avea sanii foarte mari. bye
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
catalina.c |
![]()
|
Musafir ![]() |
ori prin sport ori prin sutiene push-up buretate, incearca ncearca pe SPAM DE LA SPAM DE LA ID Sarrieri Design SRL ye
Am citit undeva printr-un topic tot aici la voi despre marirea cupei la sutien prin sport. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-am permis sa deschid alt topic separat deoarece acolo unde am citit era vorba despre dieta Montignac. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Deci, se poate sa maresti cupa la sutien prin exercitii la sala? M-ar interesa, intrucat presupun ca si aspectul va fi mai placut, respectiv vor fi mai ridicati, etc. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) PS: am uitat sa pun un n la "prin" in titlu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rog frumos de tot un moderator sa-l puna. Multumeeeeeeeeesc! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
domnule Catalin Caramalau iti trimit factura!
SPAM DE LA ID Sarrieri Design SRL |
|
|
ramedepat |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce situri stiti unde sa pot vedea diverse modele de sifonier/pat cu preturile aferente? (pt BUcuresti) Merci! Pe SITEUL DOMNIEI SALE gasesti oferte de accesorii dormitor - somiere ,saltele ,etc This post has been edited by Maàt: Jan 24 2009, 11:59 PM
Reason for edit: SPAM CIT CASA
|
|
|
![]()
|
|
In atentia domnului care a venit sa ne vinda paturi si accesorii
Siteu` lu matale e JALNIC. Mier mi-ar fi rusine sa il promovez pe bani, daramite prin SPAM. Pretul e zero. Ai pus preturile atit de jos, incit daca nu fac scroll-down chiar te cred ca e moka. In plus, ai facut Keyword stuffing de ma ia cu ameteli! Si ai mai venit sa faci SPAM. Sicind NU spui cine e firma care vinde produse prin site INCA O DATA INCALCI LEGEA Penibil! |
|
|
Dr. Banderas |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut! esti 48 de cazuri care au crescut 4 cm minim in inaltime cu un produs american care este disponibil pe net.viziteaza site-ul si vei gasi ceea ce cauti.Totul este garantat medical si psihologic. SPAMER
This post has been edited by Maàt: Jan 29 2009, 01:46 PM
Reason for edit: SPAM DE CC
|
|
|
Dr. Banderas |
![]()
|
Musafir ![]() |
[daca vrei sa cresti in inaltime contacteaza-ma.am rezolvat 48 de cazuri in Romania.poti incerca si tu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:51 AM |
|