![]() |
![]() ![]() |
![]() |
deedee |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hainute vintage senzationale:
editat This post has been edited by Maàt: Jan 29 2009, 01:57 PM
Reason for edit: aici nu e piata de vechituri
|
|
|
ana_kiss_28 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vand extensii par 100% natural cu cheratina, microring si clip on. sunt disponibile pentru toate nuantele de par. preturi cuprinse intre 2,4 ron/suvita si 4 ron/suvita. au o lungime de 55 cm. vand si aparat de lipit extensii - 350 ron,solutie de dezlipit - 100 ron si cheratina pt refolosire. livrarea se face prin curierat, plata se face la primirea coletului, dupa desfacerea acestuia. merita sa incercati daca vreti sa aveti un par mai lung si mai bogat. pt detalii sunati la EDITAT SPAM sau trimiteti e-mail la EDITAT SPAM
eu am testat extensiile prima data pe mine... sunt super!!! ma simt altfel cu parul lung... de cand le-am pus nu mai pot renunta la ele!!! e al 3-lea rand pe care il am.. cine zice ca distrug parul se inseala... astept sa ma contactati pe EDITAT SPAMsa vb mai multe This post has been edited by Maàt: Jan 30 2009, 09:27 PM
Reason for edit: spam
|
|
|
ana_kiss_28 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vand extensii par 100% natural cu cheratina, microring si clip on. sunt disponibile pentru toate nuantele de par. preturi cuprinse intre 2,4 ron/suvita si 4 ron/suvita. au o lungime de 55 cm. vand si aparat de lipit extensii - 350 ron,solutie de dezlipit - 100 ron si cheratina pt refolosire. livrarea se face prin curierat, plata se face la primirea coletului, dupa desfacerea acestuia. merita sa incercati daca vreti sa aveti un par mai lung si mai bogat. pt detalii sunati la EDITAT SPAM sau trimiteti e-mail la EDITAT SPAM
eu am testat extensiile prima data pe mine... sunt super!!! ma simt altfel cu parul lung... de cand le-am pus nu mai pot renunta la ele!!! e al 3-lea rand pe care il am.. cine zice ca distrug parul se inseala... astept sa ma contactati pe EDITAT SPAM This post has been edited by Maàt: Jan 30 2009, 09:27 PM
Reason for edit: SPAM
|
|
|
ana_kiss_28 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am testat extensiile prima data pe mine... sunt super!!! ma simt altfel cu parul lung... de cand le-am pus nu mai pot renunta la ele!!! e al 3-lea rand pe care il am.. cine zice ca distrug parul se inseala... astept sa ma contactati pe EDITAT SPAMsa vb mai multe This post has been edited by Maàt: Jan 30 2009, 09:27 PM
Reason for edit: spam
|
|
|
barbara2308 |
![]()
|
Musafir ![]() |
NU ati incercat radiofrecventa tripolara? Este atat pentru vergeturi, celulita, indepartarea "aspectului de coaja de portocala" cat si pentru riduri. www.SPAM este adresa unei clinici din Bucuresti, poate va va fi de folos
This post has been edited by Maàt: Feb 6 2009, 01:09 PM
Reason for edit: editat SPAM
|
|
|
barbara2308 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cat ai platit pentru sedinta? Eu am beneficiat de un pachet personalizat la o clinica din Bucuresti;picioare lung+inghinal+acile+brate=350euro/sedinta.
IA VITEZA!este site-ul clinicii This post has been edited by Maàt: Feb 6 2009, 01:07 PM
Reason for edit: BAN
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai fata tu ai citit regulamentul? O sa ramai cu clinica ta din Buc!!
Bye bye!! CIne o da afara de aici? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce-ti iei tu ban de nu te vezi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/bann.gif)
|
|
|
barbara2308 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am auzit de acest tratament, in schimb sctiu de un tratament urmat de mama mea pentru cuperoza care chiar a dat rezultate. A facut 5sedinte la interval de 10 editat SPAM
This post has been edited by Maàt: Feb 6 2009, 01:08 PM
Reason for edit: editat SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rezolvat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:36 PM |
|