![]() |
![]() ![]() |
![]() |
daddysback |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna. Ai putea sa folosesti asa ceva spam
This post has been edited by Maàt: Mar 2 2009, 11:53 AM
Reason for edit: spam
|
|
|
athena |
![]()
|
Musafir ![]() |
EDITAT -SPAM DE RAHAT
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Domnule Bogdan Sarluceanu nu vi se pare ca e PENIBIL sa va dati FEMEIE? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Ludique |
![]()
|
Musafir ![]() |
Do the Vogue !
Sunt de vanzare niste bikini draguti "Ludique" pe EDITAT url spamerChilotei+by+Ludique]-EDITAT Se adreseaza fetelor / femeilor cu spirit jucaus, tanar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Voua cum vi se par? This post has been edited by Maàt: Mar 16 2009, 10:59 AM
|
|
|
Silvianna |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna , am o intrebare unde pot gasii ceva asemanator cu aceasta rochita ?
Nu am stiut cum sa pun o poza aici asa ca am pus linkul unde am vazut-o "EDITAT motivi" (http://IESI AFARA MA.blogspot.com/) Eu sunt din Bucuresti si tot ce am vazut prin magazine nu mi-a placut, in plus erau si la niste preturi care nu tin cont de criza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . PS : sunt noua pe forum si imi place foarte mult aici, am cate ceva de invatat de la voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Maàt: Mar 18 2009, 07:08 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
SILVIANA, VALEA! Nu ii inghit pe oamenii care vin sa se foloseasca de noi ca niste nesimtiti!
|
|
|
adymih |
![]()
|
Musafir ![]() |
o solutie foarte buna care iti va economisi timpul este aceea de a cauta pe internet pe site-uri specializate in amenajari interioare,care sunt foarte numeroase
|
|
|
adymih |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cateva goblene ce va pot da viata si stil incaperii dumneavoastra
EDITAT- LINK CATRE SITU LU MATALE=BAN This post has been edited by Maàt: Mar 19 2009, 05:58 PM
|
|
|
![]()
|
|
Imi pare rau ca te dezamagesc, insa globlenurile lu` matale se mai folosesc doar... la tara.
Au iesit din folosinta in design de vreo ...25 de ani. In plus, ai si nesimtirea sa pui link catre subdomeniul dumitale moka. Nu cumpara nimeni goblenuri aici! ban! Muta-ti taraba in piata, linga kitschuri |
|
|
![]()
|
|
Vera24, eu as fi intrat mai curind in pamint decit sa imi fac un cont pe forum ca sa imi promovez salonul...PRIN SPAM JENANT! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:20 PM |
|