IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
mihaelapred
post Mar 26 2009, 04:43 PM
Post #671

Musafir

poti incerca pe www.editat.ro . eu cu ajutorul acestui site am inceput sa invat limba olandeza, iar pana acum se observa rezultatele. iti sugerez sa incerci si tu!!

This post has been edited by kalua: Apr 3 2009, 11:16 AM
Reason for edit: Linkurile spre siteuri romanesti interzise!
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 26 2009, 04:44 PM
Post #672

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

"Eu presimt ca o sa iti iei un ban." Cum spui asta in olandeza? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
deaugust
post Apr 2 2009, 09:53 AM
Post #673

Musafir

Sarut mana doamnelor!!
Vreau sa postez cateva adrese web interesante pentru cei care sunt interesati de o relatie vie cu Dumnezeu si nu doar de dimensiunea cultural-nationala a crestinismului. In aceste zile de post, care reprezinta o pregatire constienta a trupului,a mintii,prin studiu si rugaciune zilnica ca sa ne apropiem in intelegere de CEA MAI MARE VESTE pe care omul o poate afla intr'o viata: Dumnezeu Insusi,a venit pe planeta noastra,pe care nu a parasit'o niciodata, ca sa demonstreze intregului univers ca EL ESTE DRAGOSTE,lucru pe care diavolul a incercat mereu sa'l denatureze si sa'l conteste.

Postul nu este o biciuire a vointei. Parerea mea este ca asa cum spunea o doamna mai sus,poti sa te abtii de la anumite alimente despre care stii ca iti ingreuaza metabolismul. Recomand a nu se consuma carne ,zahar, a se bea multa apa, a se face miscare,dragoste si prieteni noi.

EVANGHELIE,inseamna VESTE BUNA. Vestea buna este ca Dumnezeu ne'a rascumparat din Moarte si ne'a dat numele de Copii ai Sai. Trebuie doar sa credem. Sa credem si sa incepem sa'l cautam. Dumnezeu promite ca pentru cel care il cauta,nu se va lasa negasit. Puteam incepe prin a iesi in natura si a citi Biblia.

Iata adresele de care vorbeam. Sunt extraordinare:
EDITAT - SPAM

un site de devotionale. o foarta atenta,adanca si frumoasa exegeza biblica.o portie zilnica sanatoasa de viata vesnica.
Acesta il recomand in primul rand. Citesc Biblia de mult timp,dar aceasta gura de oxigen,it makes me walk faster..

EDITAT - SPAM

o culegere de eseuri video,sub forma unuor talk showuri,referitoare la cele mai arzatoare probleme in crestinism. merita sa aruncati un ochi pe forum,
populat cu oameni deschisi la cap,cu fica de Dumnezeu si cautatori de adevar

EDITAT - SPAM
interviuri cu personalitati academice,culturale,politice,religioase,economice despre dilemele vietii de crestin in sec XXI.Avand subiecte interesante dar si invitati controversati, emisiunea a starnit interes si aprecieri si de atunci numarul telespectatorilor este in continua crestere.

EDITAT - SPAM

O sinteza a stirilor necesare vietii de crestin. Intr-o lume a mass-mediei al carei atu este acela de manipulare a maselor prin instigare la violenta, imoralitate si desacralizare, consideram absolut necesara existenta unui spatiu in care trezirea interesului pentru invataturile biblice sa nu fie pusa doar la rang de ideal, ci ea sa devina realitate.

Fara prozelitism! Fara jumatati de masura! Fara ocolisuri!

"3. Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El.
4. In El era viata, si viata era lumina oamenilor.
5. Lumina lumineaza in intuneric, si intunericul n-a biruit-o."
Evanghelia dupa Ioan cap.1

EDITAT- CREDINTA NU JUSTIFICA SPAMUL PE NET, NU NUMAI AICI

This post has been edited by Maàt: Apr 2 2009, 12:00 PM
Reason for edit: SPAM

+Quote Post
mihaelapred
post Apr 3 2009, 10:48 AM
Post #674

Musafir

Am vazut aceasta rubrica si m-am gandit ca ar fi o idee buna sa va recomand un site , care m-a ajutat si pe mine foarte mult. Poate ati gasit un job care vi se potriveste, dar din pacate nu stiti o anumita limba straine. In cazul acesta nu trebuie sa va mai faceti griji... va recomand www.SPAM DE CACAT . datorita acestui site, eu invat limba olandeza , limba ce ma va ajuta cu siguranta sa ocup un post mai bun. Aici gasiti cursuri pentru diferite limbi, cum ar fi germana, engleza, spaniola, hindi, swahili, etc. Iar pe langa multitudinea de cursuri ce va sunt oferite , este si practic , deoarece este pe net. Incercati, si nu va va parea rau !!!

This post has been edited by Maàt: Apr 3 2009, 11:25 AM

+Quote Post
mihaelapred
post Apr 3 2009, 10:57 AM
Post #675

Musafir

Daca vreti sa invatati limbi straine, atunci va recomand urmatorul site www.SPAM DE RAHAT .ro. Puteti invata germana, olandeza (asta invat eu acum), italiana, franceza, engleza, sau limbi mai exotice, cum ar fi japoneza, chineza, etc. Va sugerez sa il incercati , si in curand veti observa rezultatele !!! Iar daca asa nu merge (desi ma indoiesc) atunci voi incerca eu sa va ajut , in cazul in care vreti sa invatati engleza, germana sau olandeza . (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

This post has been edited by Maàt: Apr 3 2009, 11:26 AM
Reason for edit: SPAMER

+Quote Post
blekytza
post Apr 3 2009, 11:01 AM
Post #676

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Mihaela, te rog sa faci o vizita pe la regulament, fara site-uri ".ro"

+Quote Post
deedee29
post Apr 3 2009, 11:07 AM
Post #677

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Si de ce trebuie sa ne spui pe atatea topicuri?

+Quote Post
lorisbeauty
post Apr 7 2009, 03:36 PM
Post #678

Musafir

QUOTE(Jo @ Apr 6 2009, 09:08 PM) *
walpu, eu nu suport mirosul de portocala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Mr. e mort dupa el, eu fug cat se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sarumana bulina, sper sa se gaseasca si la sephora in romanica.

Ani la randul m-am chinuit cu o piele extrem de uscata, atat pe corp cat si pe fata. Desi beam zilnic peste 2-3 litri de apa, foloseam creme dintre cele mai scumpe si am mers la 4 doctori dermatologi nu am gasit o rezolvare de lunga durata. Mi s-a intamplat chiar sa mi se ingrase pielea insa era tot extrem de deshidratata, cu tendinte de ridare prematura si descuamare, ce sa mai – un cosmar! Am realizat ca rezolvarea mea nu se gasea in cremele a caror ingrediente te ingrozesc (parabeni, conservanti cancerigeni, parfumuri iritante sau alcool).

Printr-un prieten am luat contact cu o firma din Africa ce comercializeaza unt de shea. Auzisem in trecut de cat de bun e, insa nu avusesem ocazia sa il si incerc. Numai dupa doua utilizari, pielea de pe coatele si calcaile mele (care era atat de uscata incat crapase si ma durea ingrozitor) a devenit moale si hidratata. De atunci, folosesc shea butter aproape pentru orice problema a pielii.

Vazand ca in Romania acest produs nu exista sau, in rarele cazuri cand e pus la vanzare e la preturi exorbitante, m-am gandit sa va ofer ocazia de a profita de un unt de prima calitate, 100% natural si organic (vine din Africa direct!). Sunt atat de recunoscatoare ca am scapat de problemele tenului meu incat simt ca este datoria mea sa transmit mai departe acest secret! Sper ca veti incerca si veti constanta puterea acestui unt minunat pe pielea dumneavoastra!

Crema noastra este facuta doar din unt de shea si uleiuri esentiale, nimic altceva adaugat, poate doar pasiune si grija. Lotiunile noastre sunt ideale pentru hidratarea pielii, pentru pielea uscata si foarte uscata, pentru vergeturi si celulita, precum si pentru elasticitatea si catifelarea pielii, ten acneic, ten gras, ten mixt, arsuri provocate de soare, s.a.m.d

Expediem oriunde in tara, prin posta, cu plata ramburs.

Pret: 20 RON/cutie.

Mai multe detalii pe: EDITAT- MUTA-TI TARABA!

This post has been edited by Maàt: Apr 7 2009, 03:40 PM
Reason for edit: SPAM DE RAHAT

+Quote Post
lorisbeauty
post Apr 7 2009, 03:40 PM
Post #679

Musafir

Ani la randul m-am chinuit cu o piele extrem de uscata, atat pe corp cat si pe fata. Desi beam zilnic peste 2-3 litri de apa, foloseam creme dintre cele mai scumpe si am mers la 4 doctori dermatologi nu am gasit o rezolvare de lunga durata. Mi s-a intamplat chiar sa mi se ingrase pielea insa era tot extrem de deshidratata, cu tendinte de ridare prematura si descuamare, ce sa mai – un cosmar! Am realizat ca rezolvarea mea nu se gasea in cremele a caror ingrediente te ingrozesc (parabeni, conservanti cancerigeni, parfumuri iritante sau alcool).

Printr-un prieten am luat contact cu o firma din Africa ce comercializeaza unt de shea. Auzisem in trecut de cat de bun e, insa nu avusesem ocazia sa il si incerc. Numai dupa doua utilizari, pielea de pe coatele si calcaile mele (care era atat de uscata incat crapase si ma durea ingrozitor) a devenit moale si hidratata. De atunci, folosesc shea butter aproape pentru orice problema a pielii.

Vazand ca in Romania acest produs nu exista sau, in rarele cazuri cand e pus la vanzare e la preturi exorbitante, m-am gandit sa va ofer ocazia de a profita de un unt de prima calitate, 100% natural si organic (vine din Africa direct!). Sunt atat de recunoscatoare ca am scapat de problemele tenului meu incat simt ca este datoria mea sa transmit mai departe acest secret! Sper ca veti incerca si veti constanta puterea acestui unt minunat pe pielea dumneavoastra!

Crema noastra este facuta doar din unt de shea si uleiuri esentiale, nimic altceva adaugat, poate doar pasiune si grija. Lotiunile noastre sunt ideale pentru hidratarea pielii, pentru pielea uscata si foarte uscata, pentru vergeturi si celulita, precum si pentru elasticitatea si catifelarea pielii, ten acneic, ten gras, ten mixt, arsuri provocate de soare, s.a.m.d

Expediem oriunde in tara, prin posta, cu plata ramburs.

Pret: 20 RON/cutie.

Mai multe detalii pe: BLOGU` EI MOKA - EDITAT SPAM

+Quote Post
Indiequeen1301
post Apr 25 2009, 03:26 PM
Post #680

Musafir

Hya!E cineva pe aici care a incercat pensulele de la editat?Sunt curioasa daca sunt de calitate sau nu pentru ca as vrea sa-mi comand:)

Pun aici si un link: editat

This post has been edited by Cleo: Apr 25 2009, 05:57 PM
Reason for edit: linkurile spre site-uri romanesti sint interzise

+Quote Post

118 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th July 2025 - 09:46 AM