![]() |
![]() ![]() |
![]() |
skinyflo |
![]()
|
Musafir ![]() |
spam
|
|
|
skinyflo |
![]()
|
Musafir ![]() |
spam
|
|
|
crisss |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao
Eu am folosit Iodase Deep Impact de la Natural Project pentru grasimea de pe burta si solduri...si a avut mare efect in2 luni 4 cm in talie, asa ca acum am luat de la aceeasi firma si crema de celulita profunda. Este tot asa pe baza de masaj dar trebuie facut si sport cat de cat....o am de doar 2 saptamani cred ca mai dureaza ceva pana la primele efecte; oricum de incalzit incalzeste bine de tot, pielea se inroseste foarte tare si e mai neteda...sper sa functioneze. Sper sa fie la fel de buna ca si cea pentru burta... Va tin la curent; daca vreti sa le vedeti le gasiti pe net pe - editat regulament forum. |
|
|
Alina84 |
![]()
|
Musafir ![]() |
editat - spam
|
|
|
ancadragoman |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit un site tare cu torturi EDITAT
Reason for edit: SPAM
|
|
|
xadela |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah, ce subiect sensibil, nu? Doctorul ginecolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu una am avut intotdeauna o mica greutate cand era vorba de un control de tipul asta. Am fost la cativa doctori, pana cand am ajuns printr-o recomandare la domnul doctor Benedict Ancăr. Eram un pic speriata de ideea de a merge la un barbat ginecolog dar a mers pe ideea ca daca nu e ok, a doua oara nu ma mai duc. In orice caz, dupa prima consultatie, care a fost mult mai putin stanjenitoare decat ma asteptam, am urmat un tratament pentru anexita, dupa care bineinteles, a trebuit sa mai merg la un control sa fiu sigura ca problema era rezolvata. Domnul doctor mi-a lasat de la inceput impresia unui om care stie ce are de facut, chiar si atunci cand pacienta lui e rosie ca focu si nu mai stie ce vroia sa zica, sau de ce a venit la el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In orice caz, merg in continuare la el, in prezent la EDITAT PR, unde e mult mai ok decat la Polizu unde asteptam cel putin o ora-doua la rand, si nu ma incanta oricum ideea de spital prea mult.
Celor care cauta un doctor in care sa poate avea incredere, il recomand pe domnul Ancăr. Pe mine m-a convins. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Reason for edit: EDITAT PR
|
|
|
valentina.me |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, foloseste cineva bile pentru masina de spalat?
Eu le folosesc pe cele de la EDITAT - PR, mi-am achizitionat una de la targul de inventii de la Romexpo, cand au avut ei lansarea si imi place f mult.Lenjeriile si rufele nepatate le spal doar cu bila.Unde am pete, mi pun si putin detergent/vanish.Au si site unde sunt mai multe informatii, teste, etc?EDITAT - PR |
|
|
pil |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un film foarte interesant depre altoirea pomilor fructiferi. Merita vazut.
EDITAT |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 20-November 09 Member No.: 7,506 ![]() |
Fetelor si mie imi displace la maxim sa fac curatenie in casa. Asa ca daca va intereseaza o firma de curatenie buna si la un pret accesibil, va recomand firma la care eu apelez constant. Sa stiti ca eram destul de retinuta in privinta firmelor de curatenie si mi-a fost destul de greu sa ma las convinsa sa apelez la una. Dar de cand cu asta mic, am din ce in ce mai putin timp pentru activitatile casei si pana la urma am hotarat impreuna cu sotul sa chemam o firma. Ne-au recomandat-o niste prieteni de familie care au fost foarte multumiti de ei. Trebuie sa recunosc ca si eu am fost foarte multumita. Au venit doua doamne si un domn, care cred ca era proprietarul. S-au miscat foarte repede si foarte bine. In cateva ore au terminat curatenia generala, care mie de obicei imi lua 2-3 zile.
Adresa lor de internet este EDITAT |
|
|
bogdan09 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca o sa pun niste EDITAT- SPAM pe langa binecunoscutul brad ca am gasit o florarie in bucuresti care face si aranjamente si poti sa faci si cursuri daca vrei sa inveti ikebana.
Reason for edit: SPAM
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:15 AM |
|