IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
msi_mess
post Dec 20 2009, 07:19 PM
Post #721

Musafir

Stesul ne afecteaza pe toate,mai ales pe cele care muncim. Eu am gasit o solutie
care functioneaza minunat si de care sunt multumita. www. EDITAT .net antistres
Go to the top of the page

+Quote Post
karina_anton86
post Jan 5 2010, 01:56 PM
Post #722

Musafir

Salut,

Am gasit un site foarte tare, primesti invitatii la diferite sondaje de opinie, raspunzi la chestionare si primesti diferite premii. Este pe bune, eu am primit acasa ce am comandat, fara niciun efort din partea mea, daca nu credeti incercati:

Link:- EDITAT- SPAM

Bafta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2010, 01:59 PM
Post #723

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu cred ca tocmai ti-ai luat ban.
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Email creat azi pentru spamuire, user creat azi. Doamne cite minte! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si postat la Mamici... si burtici, topic de anunturi pentru fericitele mamici!

+Quote Post
roxyb
post Jan 15 2010, 08:03 PM
Post #724

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) eu cumpar haine numai de aici si sunt foarte multumita: [url EDITAT SPAM/[/url]
Reason for edit: SPAM

+Quote Post
roxyb
post Jan 15 2010, 08:05 PM
Post #725

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) eu imi iau haine numai de aici si sunt foarte multumita [url SPAM http:// .blogspot./[/url]

+Quote Post
roxyb
post Jan 15 2010, 08:06 PM
Post #726

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) uitati aici ce modele frumoase!! h ttp:// SPAM.blogspot com/

+Quote Post
mari_ela
post Jan 19 2010, 04:36 PM
Post #727

Musafir

Buna, de curand mi-am cumparat un ceas Paco Rabanne dintr-un magazin online de la noi.

Il puteti vedea EDITAT

+Quote Post
Gilda
post Feb 19 2010, 10:47 PM
Post #728

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 8,017

QUOTE(Knopka @ Jan 23 2009, 03:54 PM) *
Salut feteleor.
Peeling-ul cu laser este o exfoliere partiala sau in totaliate a stratului epidermic (20-50 microni) si se efectueaza cu anestezie locala. Deoarece acest proces face o ablatie in profunzimea epidermei.
Peeling-ul chimic exfoliaza stratul epidermic cu max 4 microni.

Cine si-o facut peeling cu laser in Timisoara?
Eu vreau sa-mi fac da nustiu unde sa ma duc, (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si nustiu nici daca merita sami fac, adica chiar are efect?

Eu mi-am facut peeling cu laser in Timisoara, la dr. Lucia Grosu editat E o draguta si chiar vrea sa obtina rezultate. Sunt foarte incantata! In august mi-a facut 3 proceduri la o singura sedinta: a inceput cu un laser pentru pete, apoi un Profractional foarte profund (la 1000 microni) si a finalizat cu un peeling mai superficial (parca 50-100 microni) M-am recuperat in 7 zile, fata arata foarte curata, fara pete, iar dupa 2 luni, era vizibil imbunatatita.
Recent am facut a doua sedinta, de asta data un peeling mai profund, la 50-200 microni, in functie de diferitele zone ale fetei. Inca sunt in perioada de recuperare, dar sunt foarte increzatoare, pentru ca stiu cum lucreaza si ca stie ce face.

This post has been edited by Book: Feb 19 2010, 11:13 PM

+Quote Post
Globetrotter
post Feb 19 2010, 11:12 PM
Post #729

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu ne intereseaza reclama si te rog frumos sa citesti regulamentul! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
fatduck
post Feb 23 2010, 05:33 PM
Post #730

Musafir

din pacate, nu pot sa-ti trimit mesaj privat... speram la mai multa intelegere pentru un tovaras ratacit in bucatarie si care incearca sa inoate si pe internet. ce zici de un tirg, imi lasi site-ul in semnatura si pun un link la tine pe site-ul meu - stu ca micutul meu nu e mare scofala, are 2 saptamini, dar cine stie... plus ca pot oferi constant continut de calitate (retete mai ales)

your call now!

+Quote Post

118 Pages V  « < 71 72 73 74 75 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:33 PM