![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu se fac exceptii.
In plus, regulamentul nu e obiect de tirguiala, este afisat clar si fara echivoc la inregistrarea in forum. |
|
|
fatduck |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, contul se poate sterge
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Deci contributia nu era deloc benevola, ci cu un scop precis. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cea de promovare a unui site personal.
E, de asta se da ban din prima. Pentru ca nu exista exceptii. Cu mare placere. |
|
|
AlexWH |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca anul asta trebuie sa-mi planific mai din vreme totul, nu de alta, dar am prostul obicei de a le lasa pe ultima suta de metri. Pentru a putea lasa cel putin curatenia pe ultima suta de metri,va invitam sa aruncati o privire pe site-ul nostru EDITAT si sa ne acordati o sansa sa va scapam de calvarul curateniei inaintea Sfintei sarbatori de Paste! Nu veti fi dezamagite ci dimpotriva, putem chiar spune ca veti deveni dependente de serviciile noastre.Raportul calitate/pret este optim pentru nevoile dumneavoastra.
Reason for edit: SPAM
|
|
|
tin_tuky |
![]()
|
Musafir ![]() |
BUNA ZIUA DRAGELOR !!!!!!!!!!
AS AVEA SI EU NEVOIE DE UN VOTULET DIN PARTEA VOASTRA, NULTUMIRI ANTICIPATE!!!!!!!!!!!!!!!!! EDITAT |
|
|
tin_tuky |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
:iloveelady: BUNA ZIUA !!!
AS AVEA NEVOIE DE CATE UN VTULET DE LA VOI, DACA SE POATE.POOOOOOOOOOOP EDITAT |
|
|
Alina_sign |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor! M-am gandit sa deschid topicul asta pentru ca in ultimul timp ma intereseaza produsele profesionale, cele care se folosesc in saloanele de infrumusetare. Din pacate sunt putin cunoscute, si eu n-am folosit astfel de produse, pentru ca n-am facut niciodata tratament cosmetic la salon (as vrea, dar imi e teribil de teama c-o sa ies ca o "moanstra" de-acolo...). Si prin reviste vad de multe ori recomandate astfel de produse (ma rog, eu stiu prea bine cum se fac aceste recomandari, asa ca sunt putin sceptica...) - de ex. Ardes, Matis, Guinot, Academie. Mai sunt si altele - Lendan, Holyland Cosmetics (vad recomandari si reclame in Les Nouvelles Esthetiques) etc. Daca cineva cunoaste astfel de game, sa ne spuna si noua cum i s-au parut... Si daca a gasit cineva o cosmeticiana buna (ma refer la tratamentele faciale), sa ne anunte si pe noi... Pupici! Eu folosesc gama Dr. Christine Schrammek, sunt produse dermatologice pe baza de plante si foarte naturale. Le folosesc de vreo 2 ani de zile si sunt foarte, foarte multumita de ele. Nu prea se gasesc in comert, fiind produse profesionale folosite doar in saloane. Pe google daca dai un search dupa "Celebrity and Dr Schrammek" ai sa vezi o tona de articole despre gama asta. Eu mi le iau direct de la furnizor, daca sunteti interesate se gasesc aici: editat This post has been edited by Book: Mar 3 2010, 07:33 PM |
|
|
Ema85 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor. Eu va recomand produse profesionale marca label.m entru par, iar pentru corp - mesaj automat SPAM CIT CHINA- mesaj automat - . Eu le-am intalnir in salonul in care merg si mi-au fost recomandate de cei de acolo.Super incantata de ele. Au si un site de unde va puteti comanda. SPAM CIT CHINA a pupic si sper sa va fie de folos!
Reason for edit: SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Si eu am un ban pentru tine.
|
|
|
AdyXXL |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma intrebam care e secretul MLM... Cum de prinde totusi acest sistem? Sunt produsele bune? Ca ieftine mie nu imi prea par... Si sunt multe firme de acest gen, nu numai Charlott!!! Amway, Avon, Oriflame si trebuie sa mai fie, ca am mai auzit de unii care vand in acest sistem si copii dupa parfumuri celebre... Castigi ceva daca intri intr-o asemenea retea? Poate cineva sa-mi spuna? da se castiga bine.....eu sunt in metropolitan si nu fac nimic si primesc pe card in jur de 200RON -400RON pe luna decat pt ca am inscris oameni..si sunt in echipa de doar 2 luni Daca doresti sa te înscrii o poti face pe EDITAT] (dupa înscriere ai 25%-30 % reducere la toata comanda!) introdu GRATUIT codul: GA3TGVqW si beneficiezi de inscrierea gratuita. Pt mai multe detalii vizitati EDITAT Aceasta este Calea Succesului! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:31 PM |
|