IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
kattysor
post Aug 1 2010, 12:08 PM
Post #771

Musafir

QUOTE(Maàt @ Aug 18 2009, 07:40 PM) *
Am pricipit si eu, blonda... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Probabil s-o fi gindind ca nu-s si de nasul nostru de nu se aduc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Buna! aduc produse MAC din SUA, daca esti interesata trimite un e-mail la [EDITAT] .o zi buna!
Go to the top of the page

+Quote Post
kattysor
post Aug 1 2010, 12:10 PM
Post #772

Musafir

QUOTE(romi79_2008 @ Aug 18 2009, 09:28 PM) *
Am mai luat una alta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pensule 168 ptr contur, 217(aveam doar se) si 242, niste farduri Tet a tint(love), Unbasic white, Smoke & diamonds, Gingerly blush-perfect, Smooth & Merge MSf, Cheeky bronze Msf(astea` 2 si 2 farduri inca nu mi-au ajuns) paleta Viva glam cu viva glam 5 si 6 rujuri, 6se il am deja si ptr mine e rozul perfect(nuanta medie) si glossurile viva glam 5 si 6, mai vreau si 6se. par cam multe daca le scriu pe fiecare. A si pigmenti Mauvement, Goldenaire si Apricot Pink si uitasem complet de rujul Hug me si creionul de buze Stripdown asta in iunie-iulie, acum ma tortureaza noua colectie MAC, incerc din rasputeri sa ma abtin pana la colectia de sarbatori care apare in octombrie
In rest 90% din timp copiii si 10% ambitii personale:mi-am cumparat un domeniu sa imi fac propriul magazin online, sper sa reusesc anul asta si sa incep sa scriu intr-un blog despre pasiunea mea cosmeticele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Buna! daca esti interesata de produse MAC trimite un e-mail la [EDITAT]. produsele sunt din SUA! o zi buna!

+Quote Post
kattysor
post Aug 1 2010, 12:19 PM
Post #773

Musafir

QUOTE(bebe_maria @ May 1 2008, 05:42 AM) *
Am si eu cateva farduri MAC, m-a convins Altheea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Humid Green
Pink Venus
Swish fros
Satin Taupe (pe asta nu l-am folosit decat o data si nu-mi place)
Satellite Drems
Creme de Violet
si un pigment Olive Green, defapt mostra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mai vreau Naked Lunch si Sweet Lust. Pt moment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

buna. aduc produse MAC din SUA. daca esti interesata trimite email la [EDITAT]. o zi buna!

+Quote Post
adrianasuciu
post Aug 16 2010, 02:49 PM
Post #774

Musafir

QUOTE(Ruxi Lungu @ Sep 28 2009, 12:52 AM) *
Hello! Ma numesc Ruxandra, am 19 ani si sunt din Bucuresti.

Acum 2 ani mi-au aparut primele mele probleme cu tenul. Mi-au aparut niste cosuri si am cam avut probleme jumatate de an. Mi-au disparut intre timp, mai apareau asa din cand in cand cateva, dar nu cine stie ce. Am inceput sa merg la doamna Chebac, de la Bioderm, strada Mihai Eminescu, la Piata Romana cam de un an. Insa, am impresia ca nu imi da tratamentul corespunzator, parca vrea sa isi incaseze banii mai mult, decat sa imi rezolve mie problema. Am fost plecata in strainatate in vacanta si la niste examene in Germania, si poate si din cauza stresului, mi-au aparut niste cosuri pe frunte, obraji si barba, cam de acum o luna jumatate.

Ma gandesc sa o schimb pe doamna Chebac, insa nu sunt sigura. A mai fost cineva la dansa si imi poate spune parerea sa?

Pentru Ruxi si pentru toate cititoarele acestui forum am urmatorul mesaj foarte important legat de piele, par, unghii si sanatate in general. Astept sa ma contactati la : SPAM

+Quote Post
Manuela M
post Aug 22 2010, 07:02 PM
Post #775

Musafir

Aplic unghii false, preturi de criza!!! Manu: editat

+Quote Post
mnitescu
post Sep 4 2010, 07:58 PM
Post #776

Musafir

fetelor pentru produse profesionale inclusiv vopsea la preturi minime accesati www. EDITAT. RO sau EDITAT andreea telefon EDITAT joico tigi londa wella vitality's goldwell opi

+Quote Post
simona_
post Sep 9 2010, 11:36 AM
Post #777

Musafir

Buna
Am fost si eu la spam si am fost f multumita de rezultatele tratamentului. Am avut o acnee foarte urata pe fata si gat si cu ajutorul cremelor s-au vazut efectele intr-o saptamana . Recomand sa va duceti la ae daca aveti probleme dermatologice. Trateaza si copii.Este un cabinet super ok dotat cu aparatura laser de ultima generatie si dna doctor este foarte ok, te asculta si este foarte primitoare. Cabinetul este spam

+Quote Post
florentina1987
post Sep 17 2010, 03:39 PM
Post #778

Musafir

Nu stiu daca stiti dar este o firma SPAM EDITAT care face machiaj, coafura si manichiura/pedichiura la domiciliu. A fost nice cand am avut nevoie pentru o nunta si am sunat echipa sa vina sa am aranjeze. Totodata am aflat o gramada de sfaturi folositoare pentru ca parul sa mi se aranjeze mai friumos etc. EDITAT este un salon ce vine acasa la tine.

+Quote Post
dorina.
post Oct 5 2010, 02:42 PM
Post #779

Musafir

Eu va propun o afacere part-time care implica promovarea si vanzarea produselor bio si naturale-pentru mai multe detalii vizitati: SPAM si contactati-ma pe adresa de e-mail.

+Quote Post
Deea27
post Oct 6 2010, 11:49 AM
Post #780

Musafir

Buna ,

As vrea sa-mi cumpar o SPAM banda de alergat pentru acasa , am gasit pret mai mic decat in supermarket-uri ... LINK SPAM .

Se merita pentru slabit? sau mai bine iau o bicicleta fitness ?
Reason for edit: SPAM

+Quote Post

118 Pages V  « < 76 77 78 79 80 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:55 PM