![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mirela, te asteptam cu sfaturi si recomandari despre ce se poarta acum, nu cu reclame de la primul post. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
cryssnet |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc un produs extraordinar impotriva pistruilor.
Îmbunătăţeşte dramatic luminozitatea tenului în numai 14 zile – După 2 săptămâni tenul este cu 37% mai luminos – După 6 săptămâni tenul este cu 65% mai luminos – După 8 săptămâni tenul este cu 76% mai luminos – După 12 săptămâni tenul este cu 116% mai luminos – 66% îmbunătăţire a clarităţii tenului – 79% din subiecţi au avut un ten îmbunătăţit în numai 14 zile, cu 50% îmbunătăţiri în 12 săptămâni Daca te intereseaza si vrei sa afli mai multe informatii trimite un mail la EDITAT. De cand a dat soarele m-am umplut de pistrui si pete pe fata. Stiam ce ma asteapta, asa patesc in fiecare an, dar acum s-au pozitionat pe buza superioara si arata destul de ciudat.
Help!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by ala80: Jun 11 2007, 01:28 PM
Reason for edit: user suspect de reclama
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
si sunt convinsa ca tu faci reclama....
|
|
|
aaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
IAR RECLAMA PUNCT COM
un site unde poti uploada , downloada si poti discuta pe forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intra si tu ! Nu ai timp limita pentru upload. Fisierele raman pentru totdeauna (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by Maŕt: Jun 11 2007, 10:19 PM |
|
|
Dragomir |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cursuri dans! Pentru mai multe relatii EDITAT
This post has been edited by Maŕt: Jun 17 2007, 05:13 PM
Reason for edit: Pentru reclama ne puteti contacta la contact at elady
|
|
|
laken |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva. Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aveti mare grija ce cosmeticiana va alegeti pentru epilat si (mai ales) pentru tratament facial (unde puteti ramane cu semne), caci sunt f multe care au facut doar un curs de cateva luni, si chiar daca au mana formata, le lipsesc multe cunostinte importante sau nu stiu sa foloseasca corect produsele cu care lucreaza. In cazul meu: bruneta, paroasa, cu fir gros, piele f sensibila, transpir in exces si din cauza asta de multe ori unele fire de par nu se iau, si am nevoie de retusari, care pentru unele cosmeticiene care lucreaza in saloane preturi mici si programari pe banda, nu acorda atentie/ rabdare, ci mai asteapta si spaga. Va recomand cu incredere o cosmeticiana (la care ma fac de 5 ani uneori lucreaza si la domiciliu - mi-a cumparat ceara proprie) cu experienta in domeniu, diploma de calificare dupa 2 ani la zi de scoala, care a luat locul I la pe tara, training-uri si seminarii pe produse profesionale noi, cu studii superioare in curand, experienta, mana usoara, rabdare. Lucreaza cu ceara de unica folosinta si clasica (arunca fasiile folosite), face retusari. Intr-o perioada lucra cu aparatura pt eplilare definitiva; este la un salon (unde poti face dus inainte - in cazul in care nu vii direct de acasa) cu preturi gen: EPILAT LUNG 30 RON/ SCURT 20 RON. Daca doriti datele ei contact, ii puteti scrie personal la EDITAT PENTRU RECLAMA This post has been edited by Maŕt: Jun 17 2007, 11:59 PM
Reason for edit: Pentru incercare de racolare de clienti de la primul post, acordam vacanta prelungita.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 27-May 07 From: bucuresti Member No.: 1,710 ![]() |
aaa...nu e voie cu reclama,zici?...si atunci de ce se vehiculeaza numele a tot soiul de produse cosmetice?!
hm...pai poate sunt eu proasta si nu inteleg...poate pt ca nu ma ducea capu' ca o sa te prinzi d cele 3 conturi p acelasi ip, nu? sa-ti explic...se cheama "camin"..un sg computer, mai multe fete=mai multe conturi...logic in lumea mea! in a voastra se pare ca nu! Oricum..nu am primit nici un rasp la ce ma interesa...asa ca renunt la forumul asta...total ineficient pt mine(me,myself and i-in viziunea voastra)... Astept BAN!PAAA |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iti uram multa sanatate! Ai nevoie pentr cite personalitati posezi. Si cite adrese de email cu acelasi nume, dar pe extensii diferite.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
elodia |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru toate cele interesate de pregatirea si sustinerea unei prezentari, am gasit un site foarte bun, spam
|
|
|
elodia |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit un site cu informatii despre Silgard, unde sunt publicate si rezultatele unor studii (sunt la sectiunea pentru medici, dar o poate accesa oricine). Si mai este si un numar de telefon unde se poate suna pentru mai multe informatii. editat pentru spam Adresa
This post has been edited by Maŕt: Sep 19 2008, 01:51 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:35 AM |
|