IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
handsel1
post Feb 1 2011, 12:19 PM
Post #801

Musafir

Imi cer scuze pentru of-topic-ul facut.

Compania multinationala organizeaza un shooting nud dedicat exclusiv femeilor amatoare deci, trebuie
doar sa fi fotogenica, sedinta dureaza circa 3 ore.
Pictorialul va aparea exclusiv in S.U.A. fara drept de publicare pe internet sau in alta revista.
Conditii: varsta minima 18 ani, EDITAT.
Go to the top of the page

+Quote Post
TopLine
post Feb 9 2011, 04:42 PM
Post #802

Musafir

editat ofera o intreaga gama de mobilier, aparatura si produse cosmetice pentru orice tip de salon de infrumusetare, fie ca este vorba de un salon cosmetic, coafor, spa sau solar.
Brandurile importate de editat sunt recunoscute la nivel international, produsele lor dotand saloanele de lux din intreaga lume.
Nume precum Maletti, LPG, Ultratone, Joico, Guinot, Academie, Anesi, Depileve sau OPI semneaza mobilierul pentru saloanele cosmetice.
Aparatura cosmetica de ultima generatie poarta numele acelorasi branduri si cuprinde aparatura cosmetica pentru tratamentul fetei si al corpului, aparate pentru epilare, aparate pentru tatuaje permanente si solarii.

[editat]

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2011, 04:47 PM
Post #803

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Publicitatea pe forum este interzisa, la fel si creerea de useri cu nume identic cu siteurile/firmele care isi doresc sa s efaca cunoscute in comunitate.
Pentru promovare, va rugam sa ne contactati pentru a va putea furniza datele de contact ale agentiei de publicitate care ne reprezinta. Va multumim.

+Quote Post
pantarupaul
post Feb 18 2011, 05:09 PM
Post #804

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 9,872

Asa este Neith sa stii ca si eu sunt de aceeasi parere, cele fara arcuri sunt mult mai bune. Eu mi-am cumparat una de pe un site EDITAT- PENTRU PROMOVARE VA INVITAM SA NE CONTACTATI si sunt multumit pentru ca este foarte calitativa si nu a fost scumpa deloc au preturi incepand de la 330 lei.

+Quote Post
AdriaC
post Feb 22 2011, 05:22 PM
Post #805

Musafir

Reciclarea becurilor arse din Romania devine si mai eco! Cum? Ei bine, daca pana de curand, ele trebuiau trimise in afara granitelor pentru a fi reciclate, proces in care se adauga deci poluare prin transport, itinerariul lor tinde sa se scurteze signifiant. Fabrica de reciclare PR de la Buzau si-a extins activitatea inaugurand de curand ramura PR , adica tratare si reciclare de becuri si tuburi fluorescente. Sau daca vreti sa ne exprimam ca ei, ei folosesc un proces tehnologic avansat de distilare destinat recuperarii mercurului provenit din pudra fluorescenta
colectata din lampile fluorescente si lampile cu vapori de mercur si din lampile cu descarcare de intensitate inalta (HID).

Totul este pus la punct, asadar. Ce au ei nevoie de la voi? De becurile si neoanele voastre arse, de acasa si din companiile sau institutiile in care lucrati. Din fericire exista si o retea de colectare foarte bine pusa la punct de PR . Cautati un PR pe harta cu locatii prezentata . Interesati-va daca la locul de munca sau studii se colecteaza selectiv becurile si neoanele ce se ard
in cladire.

Daca tot exista deja toata aceasta baza de colectare si reciclare, e pacat sa nu contribuim si noi, individual cu un minim de aport care presupune deplasarea cu deseul provenit din sursa de lumina spre un PR .

Atentie! Becurile si neoanele arse trebuie transportate cu un pic de grija, pentru ca ele sa nu se sparga inainte de a ajunge la reciclator.
hai sa fim si noi PR !

This post has been edited by Diana: Feb 22 2011, 05:45 PM

+Quote Post
kittykitty
post Feb 26 2011, 11:43 AM
Post #806

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 9,917

Eu pentru nunta am angajat o Orchestra si un Cvartet la pachet .Sunt super...imi vine sa le dau si numele. SPAM

+Quote Post
Lenjerie Sexy
post Feb 27 2011, 05:47 PM
Post #807

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,898

Ce fel de creme?

+Quote Post
ana_maria1
post Mar 1 2011, 11:57 AM
Post #808

Musafir

QUOTE(Lenjerie Sexy @ Feb 27 2011, 05:47 PM) *
Ce fel de creme?

La spam . Eu am fost la el si sunt foarte multumita. E foarte bun. Acum vreau sa-mi fac un peeling cu laser pentru urme lasate de alergie la creme.

+Quote Post
Super_g
post Mar 6 2011, 08:57 PM
Post #809

Musafir

spam

Merita sa incercati (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Daca aveti nevoie de detalii trimiteti un e-mail cu textul JOB la editat
Spor!
Reason for edit: SPAM

+Quote Post
aduttyshuff
post Mar 8 2011, 12:28 PM
Post #810

Musafir

Hello

EDITAT va ofera muzica de o deosebita calitate pentru cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra. Repertoriul bogat, divers, in permanenta actualizat si atent ales, ce contine atat muzica traditionala de nunti, cat si usoara, melodii consacrate din muzica romaneasca si internationala, ne permite sa garantam reusita oricarei petreceri.
EDITAT

+Quote Post

118 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:18 PM