![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lol, da, donsoara e amatoare de chestii moca. Ca na, stim cum e, ne dorim si decat sa muncim mai bine ne inscriem la concursuri si le luam gratis.
|
|
|
lencik86 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne pare rau sa auzim cabinete recomandate la asa nu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Scriu prima oara pe acest (nou) forum. Sper sa-mi iasa...
Eu am facut microdermabraziune la 2 cabinete in Bucuresti. Le pot recomanda la : "ASA NU!" (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
SOFIS DRESS |
![]()
|
Musafir ![]() |
DACA VRETI ROCHII FRUMOASE VIZITATI Editat - pentru reclama va rugam sa contactati moderatorul forumului
This post has been edited by Teocris: Mar 23 2011, 03:15 PM |
|
|
andreeaiovici |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hey salut. As vrea si eu sa-mi iau niste hainute noi asa,ca vine caldura si am auzit de un nou site cu branduri internationale ca Levi’s, GF Ferre, Calvin Klein, la super reduceri si ma tenteaza.Voi ce stiti despre el?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta nu e, din pacate o stire din lumea modei. Ci o alta incercare de spam. Pacat. La revedere.
|
|
|
ioana.szilard |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai nevoie de un job? sau de un venit suplimentar? iti trebuie doar calculator si internet si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line. pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail la adresa spam. nu pierzi nimic daca incerci, crede'ma! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by Diana: Jul 7 2011, 10:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ioana si cu ce ne calificam din accesarea de siteuri?
Spune-ne aici, doar nu e vreun secret, nu? |
|
|
sexshopamsterdam |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM Magazin sexshop vinde la preturi mici vibratoare, jucarii erotice, stimulente sexuale, lenjerie intima, afrodisiace, 5 magazine sex shop Bucuresti.
This post has been edited by Cindy: Apr 1 2011, 03:42 PM |
|
|
deliaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fara obligatii si riscuri financiare, puteti castiga bani lucrand doar 1-2 ore pe zi! Tot ce trebuie sa faceti este sa ascultati cu atentie acest filmulet SPAM Daca v’ati convins inregistrati’va aici SPAM si veti avea propria afarcere! Daca aveti nelamuriri trimite’ti un e-mail la adresa SPAM. Succes!
This post has been edited by Teocris: Apr 2 2011, 12:04 PM |
|
|
ioana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
In 2010 daca ma intreba cineva despre acest lucru as fi crezut ca este o solutie nu foarte stralucita. Desi credeam ca odata cu, criza finaciara lucrurile se vor mai aseza si dupa aceasta perioada critica vom stii sa apreciem adevarata valoare a lor ...
Suntem in 2011 , va scriu din Bucuresti si credeti-ma ca ma gandesc sa plec din tara. Probabil la anul va voi scrie din alte parti folclorice... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:27 PM |
|