IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
ioana_
post Apr 4 2011, 11:14 PM
Post #821

Musafir

Invitatii nunta Ploiesti[/ url] oferite de firma de spamdecoratiuni nunti si aranajmente florale cu sediul in Ploiesti
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2011, 11:33 PM
Post #822

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draga ioana_, pentru promovare, te rog urmareste linkul de contact. SPAM ul pe forum NU este admis. Multumim.

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2011, 11:35 PM
Post #823

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

No offence, dar ce sint alea "parti folclorice? " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
petronela06
post Apr 5 2011, 04:31 PM
Post #824

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,073

Am gasit pe un site foarte multe rochii superbe, care ar merge pentru pentru club? astept sugesti inainte sa comand,Va multumesc :*
EDITAT Linkurile catre site-uri romanesti nu sunt permise.

This post has been edited by Cindy: Apr 5 2011, 04:37 PM

+Quote Post
zuby
post Apr 5 2011, 07:30 PM
Post #825

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,074

Buna! Am gasit pe facebook ceva interesant in materie de moda. Cele mai votate hainute/ accesorii vor aparea pe piata. Votul se exprima printr-un simplu like. Din cate am inteles magazinul online urmeaza sa apara. Hainele mi se par de bun gust, urmeaza trendurile din marile magazine si pot fi adaptate la orice situatie, precum mersul in club, o zi la birou sau o iesire la suc alaturi de prieteni.

reclama mascata

+Quote Post
ana_maria1
post Apr 13 2011, 11:06 AM
Post #826

Musafir

Buna fetelor,

pentru cele interesate de peelingul cu laserul. Am fost la clinica spam. Am avut mai intai o consultatie, iar interventia am facut-o o saptamana mai tarziu. Interventia mi-a facut-o cu anestezie generala intra-venos. Nu m-a durut nimic, totul a fost super ok. La inceput pielea a fost rosie, dupa 3 zile s-a facut maro, iar dupa inca 3 zile a cazut. Acum am o piele fina, ca de bebelus, urmele de alergie nu se mai vad deloc. Sper sa am grija in viitor sa nu mai fac alergie la alte creme, si sa-mi ramana pielea asa. Pretul a fost de 300 Euro + 50 Euro anestezia. Celor interesate, va recomand cu tot sufletul.

+Quote Post
Tetsfotheno
post Apr 17 2011, 12:13 AM
Post #827

Musafir

Extraordinar de reusit este Audi A5 - nota 10, de asemenea si Audi S3 - 10
Cel mai nasol mi se pare ca este modelul Fabia 2, si toate versiunile in 3 volume derivate din vehicule consacrate - vezi Jetta un Golf cu "cur" atasat fabia 1 sedan etc ...in general cele care nu au fost concepute cap coada 3 volume ...

Pentru Golfu 5 - nota 8 .

+Quote Post
cristina_cristina
post Apr 20 2011, 10:08 AM
Post #828

Musafir

Buna,
as dori sa va intreb ceva, poate, ma ajutati!
Eu m-am tuns SUPR BINE la Carmen de la La Donna, un salon din Berceni, statie metrou Aparatorii Patriei. Super, super, suoer, colegii ziceau sa imi fac poze si numai asa sa ma tund de acum incolo.
Dar acum am cautat-o pe Carmen si cei de la salon nu vor sa imi spuna decat ca ea nu mai lucreaza acolo. Am pierdut-o si nu stiu de unde sa o iau!!!
Poate o cunoaste cineva dintre voi?? Ma puteti ajuta sa o gasesc??
Va multumesc mult

+Quote Post
ioanaz
post Apr 20 2011, 11:29 AM
Post #829

Musafir

hmm... eu am vazut un aparat de microdermabraziune la EDITAT l-a incercat cineva?
am vazut ceva filmulet cu el si parea interesant... Ce e cel mai misto e ca nu mai trebuie sa mergi la salon pt tratament.

Editat: sters link catre site romanesc.

This post has been edited by Teocris: Apr 20 2011, 12:22 PM

+Quote Post
Teocris
post Apr 20 2011, 12:25 PM
Post #830

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ioanaz bine ai venit la noi (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
O singura rugaminte am: te rog sa nu mai pui link-uri catre site-uri romanesti. Este interzis.

+Quote Post

118 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:08 PM