![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lya_lya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetelor! M-am gandit sa deschid topicul asta pentru ca in ultimul timp ma intereseaza produsele profesionale, cele care se folosesc in saloanele de infrumusetare. Din pacate sunt putin cunoscute, si eu n-am folosit astfel de produse, pentru ca n-am facut niciodata tratament cosmetic la salon (as vrea, dar imi e teribil de teama c-o sa ies ca o "moanstra" de-acolo...). Si prin reviste vad de multe ori recomandate astfel de produse (ma rog, eu stiu prea bine cum se fac aceste recomandari, asa ca sunt putin sceptica...) - de ex. Ardes, Matis, Guinot, Academie. Mai sunt si altele - Lendan, Holyland Cosmetics (vad recomandari si reclame in Les Nouvelles Esthetiques) etc. Daca cineva cunoaste astfel de game, sa ne spuna si noua cum i s-au parut... Si daca a gasit cineva o cosmeticiana buna (ma refer la tratamentele faciale), sa ne anunte si pe noi... Pupici! [size=3]Am descoperit eu o masca pentru fata extraordinara, pentru orice tip de ten, si care poate fi folosita si ca demachiant. Este intr-o stare solida, si trebuie amestecata cu putina apa pentru a se transforma intr-o pasta usor de intins pe ten. Se numeste "Angels On bare skin" , si am gasit-o in magazinul (care a devenit de curand preferatul meu) PR. Are tot ce ii trebuie: lavanda, migdale, musetel...si este si exfolianta, si hidratanta, si demachianta, recomandata chiar si pentru un ten mai sensibil. Lasa o piele incredibil de fina si catifelata.Ce altceva mai cauti la o masca de fata? Eu sunt super multumita de ea! Pupici! This post has been edited by Diana: Apr 20 2011, 07:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-March 11 Member No.: 9,973 ![]() |
Buna,
As vrea si eu sa aflu unde ma pot tunde in zona Berceni-Aparatorii Patriei. Am incercat cateva locatii dar am fost foarte dezamagita. Nu sunt pretentioasa dar pur si simplu nu a reusit nici o stilista sa imi gaseasca o tunsoare potrivita si nu prea pot sa ma deplasez mai departe de atat fiindca nu am cu cine lasa copiii un timp mai indelungat (adica mai mult de 2-3 ore maxim). www |
|
|
cristina_cristina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, As vrea si eu sa aflu unde ma pot tunde in zona Berceni-Aparatorii Patriei. Am incercat cateva locatii dar am fost foarte dezamagita. Nu sunt pretentioasa dar pur si simplu nu a reusit nici o stilista sa imi gaseasca o tunsoare potrivita si nu prea pot sa ma deplasez mai departe de atat fiindca nu am cu cine lasa copiii un timp mai indelungat (adica mai mult de 2-3 ore maxim). www Uite unde poti: SPAM Poti sa intrebi de Carmen, te rog?! Poate ai noroc si am si eu sa o gasesc. Multumesc si sa nu intelegi ca celelalte coafeze nu sunt bune! This post has been edited by Teocris: Apr 22 2011, 01:32 PM |
|
|
cristina_cristina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uite aici:
Spam This post has been edited by Teocris: Apr 22 2011, 01:34 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si uite asa ai ajuns pe lista neagra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
cristina_cristina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, As vrea si eu sa aflu unde ma pot tunde in zona Berceni-Aparatorii Patriei. Am incercat cateva locatii dar am fost foarte dezamagita. Nu sunt pretentioasa dar pur si simplu nu a reusit nici o stilista sa imi gaseasca o tunsoare potrivita si nu prea pot sa ma deplasez mai departe de atat fiindca nu am cu cine lasa copiii un timp mai indelungat (adica mai mult de 2-3 ore maxim). www Da, asa este acest coafor este vis a vis de statia de metrou sus amintita! |
|
|
Rochii de mireasa 2011 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochii de mireasa, colectia 2011. Probeaza-le in Bucuresti, Ramnicu Valcea ori Sibiu.
SPAM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 27-April 11 Member No.: 10,144 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 27-April 11 Member No.: 10,144 ![]() |
...intrebare intrebatoare : unde as putea gasi prin bucuresti un magazin ( sau mai multe) cu o oferta cat de cat bogata, sa am de unde alege , in care sa se vanda esarfe? mai mari, mai mici, cu model, uni etc... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Incerca spam |
|
|
Hopes |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu Oriflame arăţi bine, cāştigi bani şi te distrezi!
spam |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 07:05 PM |
|