IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Pwrik
post May 29 2011, 10:03 PM
Post #851

Contaminat
*

Group: User Banat
Member No.: 10,263

Depinde de gravitatea fenomenului. Eu am impiedicat caderea parului dupa ce am renuntat la vopsit si indreptatul excesiv. Concomitent am trecut si la produse de ingrijire organice. Am incercat o gama care doar ce aparuse de la spam si am obtinu trezultate incredibile. Cu fiecare pieptanare pierdeam mai putin par, el devenind mai sanatos si matasos.
Go to the top of the page

+Quote Post
Pwrik
post May 29 2011, 10:14 PM
Post #852

Contaminat
*

Indicat ar fi sa utilizezi un produs de protectie caci in timp indreptatul deterioreaza serios parul. Eu folosesc spam de fiecare data cand imi indrept parul.

+Quote Post
Pwrik
post May 29 2011, 10:20 PM
Post #853

Contaminat
*

Eu aplic zilnic fond de ten, un blush, rimel si ruj si nu mi-a cazut pielea:) Consider ca este foarte important felul in care te prezinti la servici in cazul meu iar machiajul este foarte important din acest punct de vedere. Mi-am cumparat o trusa completa de la spam care ma indeamna sa experimentez constant in arta machiajului datorita paletei de culori vibrante.

+Quote Post
Pwrik
post May 29 2011, 10:24 PM
Post #854

Contaminat
*

Genele mele?Un dezastru. Sunt rare, stau in jos si sunt incolore. Un rimel care a facut minuni in cazul meu este rimelul profesional de la spam care a venit la pachet cu trusa de make-up primita de ziua mea. Daca a fost bun in cazul meu sigur va poate satisface nevoile.

+Quote Post
Pwrik
post May 29 2011, 10:31 PM
Post #855

Contaminat
*

Eu consider ca produsele profesionale sunt mult mai bune decat cele obisnuite. Eu am observat diferenta cand am utilizat diferite creme de la spam si am obtinut rezultatele dorite cu ele. De atunci imi cumpar constant aceste produse. Merita toti banii.

+Quote Post
Pwrik
post May 29 2011, 10:34 PM
Post #856

Contaminat
*

A mai folosit cineva aparatul de epilare definitiva pentru acasa. Am intrat pe un site (spam) si am observat ca au acest tip de aparat si este chiar la oferta. Ma tenteaza foarte tare ideea caci m-am saturat sa pierd timpul la epilat, dar as vrea inainte de toate sa aud si parerile persoanelor care au utilizat acest tip de aparat.

+Quote Post
Sassoon
post May 29 2011, 11:39 PM
Post #857

Musafir

Pentru cele interesate,salonul unde lucrez ofera pachete de de spalat-tuns-coafat gratuite,in conformitate cu fizionomia,dorinta,tipul de par si viziunea proprie,desigur.Ma pregatesc sa particip la Trendvision 2011,prin urmare mi s a oferit aceasta facilitate ca si training dinainte de concurs.

Salonul este situat in spam ,atmosfera este foarte friendly si totul se petrece la un nivel foarte profi.Pentru spalat,tratament,styling si finish se folosesc produse Kerastase si Osis(Schwarzkopf Professional),iar programul este flexibil(sunt fete care vin la 8 a.m. sau la cealalta extrema,la ora 23,intrucat de la salon plecam direct in club,hehe).

Pentru alte detalii si curiozitati,astept un mesaj privat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
icecream1
post May 31 2011, 08:37 PM
Post #858

Musafir

Ancuta draga, nu esti singura care vb de acest doctor, chiar l-am vazut la tv la un matinal, am inteles ca e foarte bun in ceea ce face. Vreau o marire de buze, voi merge si cu prietena mea, ea vrea marire de sani cu macroline. Cred ca daca ii va iesi bine... as incerca si eu! Bine, intai vreau sa mai vad cateva exemple.

+Quote Post
anapopa05
post Jun 1 2011, 11:30 AM
Post #859

Musafir

A incercat cineva pana acum jucaria sexuala We Vibe II Teal? Ce parere aveti despre ea? Eu am gasit aceasta jucarie pe un [sexshop spam [/url] si pare foarte interesanta...merita incercata oare?[color="#FF0000"][/color]

+Quote Post
dana_87
post Jun 1 2011, 05:41 PM
Post #860

Musafir

Eu una sunt multumita de spam.Il cunosc de 6 ani si pana acum nu a dat gres cu nimic.de fiecare data cand m-a vopsit sau doar m-a tuns,ori coafat am fost foarte multumita de el.
Cine vrea il poate suna la nr spam.E de preferat sa fie sunat inainte nu de alta ,dar de cele mai multe ori daca apari fara sa suni s-ar putea sa ai de asteptat ceva pana se elibereaza sau sa te poate face printre.

+Quote Post

118 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:24 PM