IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Swarrorne
post Jun 3 2011, 10:41 AM
Post #861

Musafir

spam
Go to the top of the page

+Quote Post
mcristina77
post Jun 7 2011, 11:01 AM
Post #862

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,290

Buna,
Nu stiu daca ati aflat ca Dana Savuica a lansat spam, un magazin unde gasesti haine, incaltaminte, genti,costume de baie, lenjerie intima, bijuterii, cravate, decoratiuni interioare etc.
Au niste sandale foarte dragute colorate din piele. Mie mi-au placut foarte tare. Sper sa va placa si voua.Si pot sa va faca la comanda pe ce culoare doriti si pretul este acelasi. Link-ul este spam

+Quote Post
Andra.Blue
post Jun 10 2011, 01:09 PM
Post #863

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,275

Buna fetelor! Am gasit pe un site de reduceri SPAM o mai exact, o oferta interesanta cu rochii de seara pe care as vrea sa o cumpar si eu dar nu ma pot hotara ma model.... ma puteti ajuta cu un sfat??

This post has been edited by Stiletto: Jun 10 2011, 04:25 PM

+Quote Post
Ciresica
post Jun 10 2011, 02:03 PM
Post #864

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Reclama, reclama... (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)

+Quote Post
Andreea Iovici
post Jun 10 2011, 03:51 PM
Post #865

Musafir

in urma primirii prin mail a unui newsletter al celor de la spam, m-am interesat intr-o farmacie Dona despre produsele lor si am descoperit ca sunt chiar calitative si 100% naturale. asa ca am zis sa le incerc, cum in ultima vreme, m-am trecut pe eco, bio si ce se mai poate din acest camp lexical
crema pe care ei o denumesc pasul 1 din ritualul de infrumusetare al verii, Fisio Line, mi s-a parut foarte eficienta in procesul de slabire. Este recomandata folosirea in paralel cu un gel cu aloe din gama Aurea, dar eu sunt multumita de moliciunea pielii si de imbunatatirea aspectului chiar si asa.
ati folosit ceva de la spampana acum?mai au suspensii orale pentru slabit, iar una dintre ele se adreseaza femeii trecute de varsta de 40 de ani - Re Code, care regleaza integral functiile organismului. deci peste vreo 5-6 ani o sa fiu dependenta

This post has been edited by Stiletto: Jun 10 2011, 04:34 PM

+Quote Post
Bia
post Jun 10 2011, 04:28 PM
Post #866

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

S-a pedepsit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
maria2005
post Jun 14 2011, 12:46 PM
Post #867

Musafir

Nu cred ca esti tu vinovata ca nu ai de ce doar ai incercat sa iti ajuti un prieten adica un fost de al tau si tu la telefon nu ai stiut cine e...ca daca stiai presupun ca numai ziceai lucrurile astea si nu prea snt de acord ca din vina ta se despart ei 2, nu ai nici o vina !!!

+Quote Post
Georgia7
post Jun 22 2011, 09:06 AM
Post #868

Musafir

Buna fetelor, am cumparat o carte foarte interesanta, care isi merita toti banii.
Eu am achizitionat-o si acum ma pot coafa sau aranja parul, dupa modelele din ea. In cazul in care e un model mai sofisticat, ma duc cu ea direct la coafor si ii arat cum sa-mi aranjeze coafura.
Are este 950 de poza si 280 de styluri de coafuri, prezintate pas cu pas cum sa il aranjezi. Contine 256 pagini
Eu am gasi-o pe sit-ul spam
Pretul ei este de 60 Ron

+Quote Post
Georgia7
post Jun 22 2011, 09:12 AM
Post #869

Musafir

Pentru un machiaj reusit va pot sfatui cu cateva farduri geniale la preturi accesibile + alte lucruri interesante de manechiura-pedichiura, epilat si altele.
Le puteti gasi pe
spam

+Quote Post
alefssb
post Jun 25 2011, 06:09 PM
Post #870

Musafir

cei care sufera de fobie sociala (Sibiu)
nu are rost sa mai vb de simptome si ce ar insemna fobia sociala pt ca daca ai ajuns la acest subiect probabil ca sti deja despre aceasta boala

stiu ca suntem destul de multi care sufera dar ne inchidem in noi si suferim singuri
dc?
vreau sa incerc sa formez un grup, alcatuit din oameni ca noi, pentru a putea vorbi despre situatia noastra. Sunt de parere ca ca nimeni nu ne poate intelege mai bine decat cel care sufera efectiv de fobie sociala.
Te rog nu-ti fie frica sa ma contactezi; si eu ma aflu in aceeasi situatie; poate daca ne adunam si vorbim putem sa invingem anxietatea noastra

Eu nu vreau sa te las sa suferi singur(a), nu ma lasa nici tu pe mine (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/console.gif)

Editat - pentru reclama va rugam sa contactati administratorul forumului

hai sa facem primul pas; hai sa ne ajutam si sa ne sprijinim

This post has been edited by Teocris: Jun 26 2011, 10:15 AM

+Quote Post

118 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:28 PM