IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
Teocris
post Jun 26 2011, 10:19 AM
Post #871

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

alefssb, te rog sa nu mai postezi link catre blogul personal. Chiar daca vrei sa infiintezi un grup de ajutor pentru oamenii cu aceasta afectiune, nu poti posta link-uri fara acordul administratorului acestui forum.
Multumesc pentru intelegere!
Go to the top of the page

+Quote Post
flaviadragomir
post Jun 27 2011, 02:13 PM
Post #872

Musafir

Bunaa.

Eu prefer parfumurile mai "relaxate", de vara. De obicei, cand descopar un parfum care imi si place, numai pe ala il cumpar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De cateva luni tot incerc parfumurile de la spam . Am auzit ca au scos un parfum nou,spam parca. Inca n-am reusit sa-l achizitionez si, de aceea, vroiam sa va intreb daca l-ati incercat si sa-mi spuneti si mie cum este, asa ca idee. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mushin
post Jun 28 2011, 05:01 PM
Post #873

Musafir

o varietate de oferte gasiti si pe okazii, unde puteti alege din modele de ochelari originale, la mai bine de jumatate din pret fata de magazinele de specialitate.
cateva exemple:
SPAM

This post has been edited by Stiletto: Jun 28 2011, 05:14 PM

+Quote Post
Bia
post Jun 28 2011, 05:15 PM
Post #874

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mushin, draguta, nu se face reclama pe forum! Fuguta la regulament!

+Quote Post
alexa_ph
post Jun 29 2011, 02:46 PM
Post #875

Musafir

Mie imi plac foarte mult ojele spam. Au un set de oje mate in culori foarte frumoase (turcoaz, mov, ocru si rosu coral) care vin superb pe unghii si rezista foarte bine. Recomand!:)

+Quote Post
alexa_ph
post Jun 29 2011, 02:57 PM
Post #876

Musafir

QUOTE(elly @ Jul 21 2006, 01:21 PM) *
Voi cum va descurcati cu manichiura? eu recunosc ca nu-mi iese intotdeauna....
Eu imi tai cuticulele pentru ca nu stau daca le imping inapoi!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si daca le mai si inmoi... pe mine asta ma streseaza cel mai mult: cuticulele
Care stiti mai multe despre manichiura, asteptam detalii.

Multumesc

pentru cuticule o solutie foarte buna si usor de folosit este dizolvantul de cuticule....se gaseste in sticlute ca si oja...impingi si ridici usor cuticula, aplici dizolvantul, il lasi sa acrioneze cateva secunde si, cu un betigas din lemn de trandafir indepartezi cuticula...o sa vezi ca, dupa cateva utilizari, cuticula nu o sa mai creasca asa de repede...eu am dizolvant de la spam...ti-l recomand...e foarte bun...la fel si uleiul de cuticule...

+Quote Post
alexa_ph
post Jun 29 2011, 03:43 PM
Post #877

Musafir

QUOTE(luizafrezz @ Oct 9 2007, 07:09 PM) *
Buna,eu una sunt manichiurista si mi se pare super simpla problema ta,adevarul este ca ce e taiat taiat ramane ,daca esti obisnuita sa ti se taie cuticula este foarte greu sa o redresezi de una singura doar prin impingere.Eu iti recomand un ulei pentru cuticule dupa ce le-ai ridicat/impins si apoi daca mai e nevoie sa tai se este mai proeminent,daca nici asta nu te ajuta atunci traiasca manichiuristele[ (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ] [b]

si uleiul de cuticule este bun, dar si mai bine ar fi sa incerce intai dizolvantul de cuticule si apoi sa aplice ulei pentru hidratare:) eu am dizolvant si ulei de la spam si sunt foarte multumita de ele...

+Quote Post
alexa_ph
post Jun 29 2011, 04:08 PM
Post #878

Musafir

QUOTE(micutastea @ Feb 27 2009, 10:54 AM) *
Stiu ca raspund unui post de acum 3 ani dar mai sunt inca multe fete care nu stiu ca siliconul si gelul sunt acelasi lucru. Unghia naturala nu ar trebui sa fie foarte tare subtiata dupa ce ai avut unghii false dar asta depinde de cea care ti le pune. Gelul nu face rau unghiei tale, pilitul este cel care subtiaza unghiile. Sper sa reinvie acest topic!

asa este...si trebuie sa se stie ca nu trebuie sa piliti excesiv unghia ca sa tina gelul sau acrilul...daca este nevoie puteti pili ungiia naturala cu un bloc alb, este mult mai putin abraziv decat pila de 180, asa ca nu patrunde atat de mult in unghie daca aveti mana "mai grea"...ideea este sa indepartati luciul unghiei, adica grasimile acumulate la suprafata acesteia...dar toate astea le puteti invata la un curs de manichiura tehnica...recomand cursurile spam...invatati tot ce trebuie pentru aplicarea corecta a unghiilor false si primiti diploma emisa de ministerul muncii... gasiti detalii pe spam

+Quote Post
flaviadragomir
post Jul 1 2011, 10:03 AM
Post #879

Musafir

Buna tuturor.

Am un baietel in varsta de 10 ani si ieri s-a ars la mana la aragaz. Tot incerc sa caut o crema care sa vindece rana si sa nu lase cicatrici. Am auzit ca a aparut o crema noua, spam , dar inca n-am reusit sa o achizitionez. Mi-ar fi de mare ajutor sa-mi raspunda cineva care a mai folosit aceasta crema.

Mersi mult.

+Quote Post
Diana.
post Jul 1 2011, 11:09 AM
Post #880

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cum s-a ars cel mic? (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Ce s-a intimplat? Ai fost cu el mai medic?
Tinctura si cremele cu extract de galbenele sint grozave in arsuri. Sprayul bioximed da rezultate foarte bune. Pentru refacerea elasticitiatii pielii si pentru a nu ramine semne foloseste bitterul suedez.
Eu nu as testa pe copilul meu produse noi, insa tu faci cum crezi ca e mai bine de cuviinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In plus, compozitia respectivei creme nu il protejeaza impotriva infectiilor, ori tu ar trebui sa te gindesti in primul rind la evitarea unei infectii si la refacerea normala a tesutului epitelial, nu la aspectul estetic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pe de alta parte, crema respectiva nu are indicatii in arsuri. A, scuze, depinde de cine il comercializeaza, unii il recomanda ca tratament cosmetic, altii ca medicament...
So, cel mai bine, mergi la medic. Unde anume s-a ars pe minuta? Ne poti face o fotografie a ranii?

+Quote Post

118 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:12 PM