![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ancutacernat10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) nu puteam sa omit in a va spune ca am facut si tratamentul cu toxina botulinica:)
rezultatul este asa cum doream, dupa a 3 zi de la tratament pur si simplu nu am mai inceput sa transpir. urasc sa imi vad toate hainele patate la subrat. ma simt mai bine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte bine pentru tine. Insa foarte rau pentru organismul tau. Cunosti macar functiile glandelor sudoripare?!
|
|
|
rozvitamaria |
![]()
|
Musafir ![]() |
spam
|
|
|
johnny79 |
![]()
|
Musafir ![]() |
spam
This post has been edited by Stiletto: Jul 3 2011, 04:31 AM |
|
|
fddany |
![]()
|
Musafir ![]() |
uite ce am gasit eu... am sunat si are preturi bune si idei grozave - cel putin mie mi-a placut ce oferta mi-a facut... foto si cununia civila + cununia religioasa + poze dupa = Fotograf profesionist Florin Georgescu
spam uite aici o oferta spam - si ai si o oferta de ban de la noi This post has been edited by Diana: Jul 5 2011, 10:54 AM |
|
|
flaviadragomir |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a ars la manuta pentru ca a fost el curios sa vada cum se fierbe mancarea pe aragaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pana la urma, am alergat la farmacie si am luat spam . Sincer sa fiu, nu prea ma pricep la astfel de creme, de obicei merg pe recomandari, dar crema asta a fost excelenta ! Nicio urma, nimic. O recomand cu placere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mersi mult de tot de raspuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi se pare mie sau miroase un pic a reclama?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Putin, asa.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In 4 zile a vindecat o arsura... ca prin farmec, nu a mai ramas nimic! Nici o urma! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pykko |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invitatii de nunta Handmade
Simplitate, unicitate, dragoste si naturalete, toate unite cu ajutorul hartiei si a ideilor inspirate din natura, vor adauga nuntii voastre o semnatura de care va veti aminti cu drag. Si cum cuvintele le vom lasa pentru declaratiile voastre, ma opresc si va invit in 'casa mea', intr-o vizita care sa va incante si sa va inspire. [spam] Frumos, la vremea lui... |
|
|
denissemdb |
![]()
|
Musafir ![]() |
am gasit ceva pe net f interesant si am vrut sa va fac si voua cunoscuta aceast lucru,am gasit un site despre vraj si mi sa indeplinit dorinta ,e fenomenal ,nu mi-a venit sa cred ,incercati si voi spam
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 06:08 AM |
|