IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

118 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> Topic cu mesaje spam, Cine mai face spam pe elady.ro
ancutacernat10
post Jul 6 2011, 04:09 PM
Post #891

Musafir

QUOTE(Diana @ Jul 1 2011, 04:56 PM) *
Foarte bine pentru tine. Insa foarte rau pentru organismul tau. Cunosti macar functiile glandelor sudoripare?!

diana, axila este o zona mica.
glandele sudoripare apocrine nu sunt atat de importante in aaceasta zona, e mai mult o dilutie, cauzape - stress.
stiu ceea ce am facut! mersi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2011, 04:29 PM
Post #892

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cum spui tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am vazut ca e la moda experimentul si ca se face reclama la greu acestui serviciu in toata presa glossy. Insa aici nu facem reclama nici unei clinici si nici vreunui serviciu la moda- vorbim exclusiv despre medici dermatologi care tin bine sub friu acneea (sintem intr-un subforum dedicat exclusiv acestei maladii!) nu despre altceva.

+Quote Post
Gherghe Eduard Alexandru
post Jul 7 2011, 06:12 AM
Post #893

Musafir

Denumire job:
agent asigurari second job
Descriere job:
incheiere polite de asigurare
poti incheia orice fel de polita de asigurare in 2 minutele
Cerinte:
sa fi angajat(a)
sa ai contact zilnic cu persoane
sa ai calculator, internet si imprimanta
Salariu:
part-time 400-700 euro
full-time 700-1000 euro
curriculum vitae la Spam (asta nu e site de recrutare)!

This post has been edited by Stiletto: Jul 7 2011, 08:34 AM

+Quote Post
sor2n
post Jul 7 2011, 12:37 PM
Post #894

Musafir

QUOTE(blondina @ Jan 19 2006, 03:07 PM) *
Hm... inviii (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Asta este adevarul.Facusem la penal o speta in care era vorba de un barbat de prin arad sau timisoara ma rog ceva de genul asta,care fusese violat si ucis cu bestialitate de doua fete. :-*

Nu trebuie sa iti para rau catalina..Ai facut ceea ce ai considerat ca este corect. :-*

"Barbat violat de femei"...foarte rar auzi de asa ceva.

EDITAT- SPAM

+Quote Post
summer23
post Jul 15 2011, 12:25 PM
Post #895

Musafir

Nu ai cum sa nu te indragostesti de Praga. Poti oricand face o evadare alegand ofertele SPAM . Am vazut ca agentiile promoveaza intens aceste oferte. Un tarif foarte bun am gasit la agentia SPAM ai incluse biletele de avion, 3 nopti cazare in hotel de 3* cu mic dejun. Sa nu uitati aparatul de fotografiat, cu siguranta o sa aveti ce arata celor dragi de acasa.

+Quote Post
sor2n
post Jul 15 2011, 04:16 PM
Post #896

Musafir

trebuie sa te duci la politie sa vezi ce se cumintea daca statea o noapte la arest sau isi lua o amenda serioasa.
SPAM

+Quote Post
patricia09
post Jul 19 2011, 02:51 PM
Post #897

Musafir

Buna, eu am inceput sa alerg si sa fac sala acum cateva luni, dar la inceput nu aveam deloc energie si oboseam imediat.
Acum am inceput sa iau PENTRU PROMOVARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI si ma simt mult mai ok, reusesc sa fac mult mai multe exercitii. Pe langa faptul ca da energie, sporeste si metabolismul si scap mai repede de calorii decat in general. Vi-l recomand cu incredere.
Voi l-ati incercat?

+Quote Post
Marina_s13
post Jul 23 2011, 11:46 AM
Post #898

Musafir

Eu va pot recomanda cu cea mai mare incredere saloanele SPAM. Sunt 6 saloane in Bucuresti. Am fost foarte multumita de serviciile celor de la salonul SPAM. Sunt foarte priceputi.

+Quote Post
CameliaG
post Jul 24 2011, 06:28 PM
Post #899

Musafir

Masajul anticelulitic si vacuumul pot face minuni alaturi de dieta si sport.
Recomand consiliere de specialitate. Iti dau un nr de telefon pentru asta : spam

Camelia, nu se accepta reclama gratuita pe acest forum.

This post has been edited by Cindy: Jul 24 2011, 08:16 PM

+Quote Post
Marina_s13
post Jul 28 2011, 04:54 PM
Post #900

Musafir

Cred ca mai bine ai cere sfatul unui profesionit in make-up. Eu am avut aceeasi problema. Sunt bruneta si am parul foarte lung. Mi-am permis sa ma rasfat si eu, nu am stat acasa sa ma gandesc prea mult. La salonul SPAM am gasit niste persoane exceptionale care s-au ocupat de look-ul meu. Daca esti din Bucuresti ti-as recomanda sa te duci la unul dintre saloanele SPAM. Nu ai ce sa pierzi. Este o zi speciala si meritam sa fim cele mai frumoase. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

118 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 06:15 AM