![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 27-September 11 Member No.: 10,636 ![]() |
mie imi plac produsele de pe magazinul online de la SPAM
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 2 Joined: 19-August 11 Member No.: 10,523 ![]() |
Una pereche la purtator cu doar 39 ron, minunatii, va spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [spam]
nu stiu cum sa adaug poza in text (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Josephinne, formul nu e bazar cu tarabe gratis, nu stiu de ce ai impresia asta. Cine doreste reclama, plateste. Multumim de intelegere.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 4-October 11 Member No.: 10,658 ![]() |
As dori si eu sa stiu un cabinet in bucuresti. BUNA ITI RECOMAND CU DRAG CABINETUL LA CRE MERG EU. spam SE NUMESTE SI ARE SEDIUL editat. SUNT FOARTE MULTUMITA, DE FIECARE DATA AM GASIT SUPER OFERTE SI VOUCHERE PENTRU MAI MULTE ZONE (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . FETELE DE ACOLO SUNT DRAGUTE SI DE TREABA. SALONUL ARATA SUPER BINE, NU AM ASTEPTAT NICIODATA LA RAND, NU M-A DURUT SI PARUL CHIAR NU MAI CRESC! SUCCES! ELENA |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 4-October 11 Member No.: 10,659 ![]() |
Da-ti intalnire cu dragostea,
Da-ti intalnire cu Speed Dating Iasi! Ai 7 minute la dispozitie sa te indragostesti? Daca te simti singur , nu ai timp sa-ti cauti jumatatea si te-ai saturat de intalnirile virtuale nu ezita sa incerci ceva real si inedit! Intra pe SPAM pentru mai multe detalii |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gabrielle/Elena, ce faci, draga, vorbesti singura? Tu scrii si tu raspunzi (chiar adaca o faci pe de doua conturi diferite)?
Daca doresti sa iti promovezi salonul, te rugam foloseste formularul de contact, nu spamul, ca nu e nici frumos, nici profesional. Multumim de intelegere. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 4-October 11 Member No.: 10,660 ![]() |
mi-am luat spam jimmy choo, modelul negru, de la spam si sunt supeeeerbe <3<3<3
|
|
|
![]()
|
|
allexav, pentru reclama pe elady.ro, te invitam sa ne contactezi. Spamul nu este admis si nici nu denota profesionalism sau seriozitate.
Multumim pentru intelegere. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 8-October 11 Member No.: 10,674 ![]() |
ofer servici de videochat cu comision de 80% pentru cei interesati mai multe detali gasiti la id de mess job.usor multumesc anticipat
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 10-October 11 Member No.: 10,679 ![]() |
Eu as opta pentru o nuanta luminoasa si placuta vederii (ceva intre alb si galben). Buna ziua, Pentru reclamatii cu privire la serviciile si produsele oferite de reprezentantii EDITAT-PR, va puteti adresa producatorului EDITAT-PR, in Romania. Acesta va poate sfatuia cu ce reprezentante sa colaborati pe viitor sau la ce puncte de vanzare din orasul dvs sa apelati, pentru a beneficia de servicii la standarde inalte de calitate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:01 AM |
|