![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 12-October 11 Member No.: 10,689 ![]() |
Salutare,
Printre cosmeticele organice pe care le prefer se numara untul de shea si untul de cacao. Eu le iau de la editat -magazin online si acolo au si unt de shea in combinatie cu diverse uleiuri esentiale, imi place ca toate ingredientele lor sunt organice, inclusiv uleiurile. o seara faina, m. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 12-October 11 Member No.: 10,689 ![]() |
salut,
intr'adevar cosmeticele naturale sau organice sunt cele mai eficiente si pe termen lung singurele benefice. eu folosesc unturi organice nerafinate (unt de shea, unt de cacao) dar si ulei extra virgin de cocos pentru masaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si ca masca pentru par si le iau de pe editat -magazin online |
|
|
![]()
|
|
pentru calcaie intarite si piele dura folositi unt organic nerafinat de shea (este un foarte bun emolient datorita nivelului ridicat de acizi grasi continut). eu l-am incercat pe cel de la editat - magazin online - dupa ce am incercat si altele fara rezultate prea bune (trebuie sa fie nerafinat)
|
|
|
![]()
|
|
pentru protectie naturala impotriva radiatiilor solare eu folosesc cu succes untul organic nerafinat de cacao, care ajuta la un bronz uniform si sanatos si hraneste pielea ft bine. Daca aveti pielea mai sensibila poate sa fie combinat cu ulei de catina care are efecte de protectie. Untul de cacao l-am luat de la EDITAT-MAGAZIN ONLINE.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 17-October 11 Member No.: 10,700 ![]() |
Salut!
Eu mi-am facut axile la EDITAT. Sunt multumita si voi incepe picioare. Calitatea buna si pretul mic! cu 124 roni pe zona mi se pare foarte avantajos mai ales ca nu ma mai stresez cu ceara si epilare la 3 sapt. Iti recomand cu mare drag. Uite un nr de acolo dc te hotarasti sa scapi de par (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) EDITAT - pentru reclama va rugam sa contactati administratorul forumului Succes! This post has been edited by Teocris: Oct 17 2011, 12:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 20-October 11 Member No.: 10,710 ![]() |
lucrezi acasa,cat timp vrei,la orice ore vrei,in fata calculatorului,faci numai ce vrei.Angazez cupluri,femei,pentru videochat de acasa.Comision cel mai mare din tara- 80%.Castig orientativ-1000 dolari pentru 2 ore pe zi.
spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 20-October 11 Member No.: 10,710 ![]() |
lucrezi acasa,cat timp vrei,la orice ore vrei,in fata calculatorului,faci numai ce vrei.Angazez cupluri,femei,pentru videochat de acasa.Comision cel mai mare din tara- 80%.Castig orientativ-1000 dolari pentru 2 ore pe zi.
spam |
|
|
![]()
|
|
spam |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 23-October 11 Member No.: 10,714 ![]() |
Buna seara, Eu vreau sa ma lamuresc asupra contraceptiei cu pilule combinate. Yasmine are efecte asupra ficatului, inimii? ati intalnit cazuri, sau ati avut efecte la ficat? afecteaza sistemul circulator. pot aarea afectiuni in acest sens. Si supra ficatului are efecte frecvente. daca ti s-a recomadat de medic Pilulele Yasmine, le poti folosi impreuna cu suplimentul spam again, care scade din efectele neplacute ale pilulelor. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 25 Joined: 24-October 11 Member No.: 10,718 ![]() |
Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa SPAM
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:01 PM |
|