![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sperante desarte... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
lol, da, chiar venise cu reclama!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nimic nou sub soare...
|
|
|
Derpina |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetele mele , am dat azi peste un site foarte tare.
spam au de toate .. de la testere de parfumuri pana la cosmetice de inalta calitate!! |
|
|
![]()
|
|
Si eu dau un ban la fel de tare... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Derpina |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetele , vreau sa va anunt ca am deschis un nou magazin online care va sta la dispozitie cu o gama variata de cosmetice de calitate si parfumuri de la cei mai renumiti producatori . va asteptam pe
spam- pentru promovare, contactati administratia. din pacate nu am putut sa va contacta noi, pentru ca ati introdus la o inregistrare o adresa de email care NU exista. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 5-December 11 Member No.: 10,831 ![]() |
Eu cred ca merita sa iti faci singura produsele cosmetice, mai ales ca cele din comert contin tot felul de substante periculoase pentru sanatate. Singura lor problema este ca prepararea lor, desi e f placuta, este foarte time-consuming.
Eu imi comand de la un magazin online care are numai produse cosmetice 100% naturale (pentru PR va rugam sa ne contactati) cu ingrediente atent selectionate si aprobate de Ministerul Sanatatii. Am incercat de la ei, fardurile de pleoape si in general machiajul mineral si mi s-a parut ca rezista foarte bine si nu irita ochii (mie imi lacrimau ochii dupa 3-4 ore de la folosire). |
|
|
![]()
|
|
Salut, Raluca! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi. Daca doresti sa iti promovezi magazinul online, pe elady, te rugam sa ne contactezi (vezi linkul de contact si o sa gasim o solutie.
Numai bine. |
|
|
c.andreea |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM
Aici gasiti o colectie variata si frumoasa de imbracaminte si incaltaminte pentru femei!! |
|
|
c.andreea |
![]()
|
Musafir ![]() |
SPAM
aici gasiti o colectie impresionanta de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru femei!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:35 AM |
|