![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
8) maaaari.
Matoala or beata? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
beeata :-X :hainoroc:
totul sau nimic? Imi vine sa va :-* ca-mi sunteti dragi na! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Totul.
Iaurt or smantana? p.s. mie imi vine sa ma :pupaceala: da' nu stiu cu cine. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() Group: Membru Posts: 37 Joined: 14-December 05 From: Braila / Bucuresti / Luna Member No.: 97 ![]() |
Iaurt! :D
Cerul sau marea? tits_herbert, acum ti-ai imbunatatit karma? :) carrie30 cum te gasesc? ::) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Mi-au imbunatatit-o fetele si eu lor :D. Tu nu te puti vota, dar noi putem, iar tu poti sa ii votezi pe altii.
Intelegi :-X Ia sa-ti dau si tie una :trozneala: :valea: |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
am votat io, na ca ti-a crescut karma :D
marea descarcare nervoasa sau ...abtinere?? >:( |
|
|
![]()
|
|
abtinere pana la descarcare :o
vultur sau cartita? |
|
|
![]()
|
|
Vultur.
Aprobare or dezaprobare? p.s. Marcus, ai un privat dear. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
dezaprobare :D
frumos sau urat? |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
frumos.
prajitura cu ciocolata sau portocala???? ::) da mai repede pana nu le termin pe amandoua :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:53 PM |
|