![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Cartofi prajiti.
Azi sau maine? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
azi. maine vreau la buc.
alune sau biscuitei? :offtopic: cine spunea ca ma tine si pe mine o noapte?? :D :-* ca nu am fost atenta ::) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
alunA
geaca sau palton? ...si nu-s in Bucuresti, ca te-as lua :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Palton,ca e mai sexy ::)
Ion Creanga sau Mihai Eminescu? :offtopic: Nici eu nu sunt din Bucuresti.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu altii cum sint, da' ieu il votez pi Ionica :P
Spuma sau sare de baie? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
spuma ::)
club sau discoteca? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
club :hainoroc:
Polul Nord sau Sahara? |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Sahara 8)
"Elle" sau "Tabu" ? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Eu :P pe coperta tabu
sosete imputite mancatoare de oameni sau melc belicos :-X ??? |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
genunchi de rama
facut cu ochiul sau zambet larg? |
|
|