![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
pitulice
unt sau margarina ? :P |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
acnee
vrabiutza sau pitzipoantza? :offtopic: larrysa, unde, ce si cum m-a aparat missu? |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Vrabiut
Cornel sau Costel? ??? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
berbe, berbe... ;)
cornelus :P clei sau mica (de perete) :o |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Mica!?! :-X
Cracatita sau homar? (yummy) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:ametit: Nu ammancat de nici unele
flori de salcam sau tei ? :offtopic: vad_voci am cautat ca nebuna nu mai stiu ,dar am citit si eu , intreab-o pe ea :-* cine ti-a zis? :pistolar: :P :P :P :P |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
:morideris: in viata mea n-am "rasfoit' atatea pagini ca sa raspund la o intrebare!
homar ploaie sau zapada? |
|
|
![]()
|
|
Si una si alta ( se poate?)
lights sau strong? ai citit toate paginileeeeeeeeeeeeeee :o :morideris: esti belea |
|
|
![]()
|
|
Stong ;)
Prospat ras sau barba di quattro giorni? (eu prefer quattro giorni :fluierat:) |
|
|
![]()
|
|
eu si asa si asa :P
:offtopic: apropos de barba fetita unor prieteni l-a vazut pe tatal ei din greseala gol in baie si a strigat in gura mare la mama ei : "mamiiiiiiiiiiiiiiiii , tati are putza in barba " :morideris: :morideris: ea stia ca doar acolo creste par. barca cu vasle sau cu motor? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:58 AM |
|