IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Octombrie: Concurs pe site, important!
Diana.
post Oct 29 2008, 11:58 PM
Post #61

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Miine pe la prinz va sun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ana Maria
post Oct 30 2008, 07:40 PM
Post #62

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,219

eu de abia astept. cand o sa vad un numar strain pentru telefonul meu o sa-mi fuga gandul la voi.
maine deci e ziua cea mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 30 2008, 09:25 PM
Post #63

Fondator eLady.ro

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu-ti fa griji. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Sidy
post Oct 31 2008, 10:01 AM
Post #64

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Oradea
Member No.: 5,167

Ana Maria, la tine a sunat telefonul ??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Eu ma las pagubasa...si asa am vazut ca nu ma baga nimeni in seama, nici la cafeluta, nici la gasto...
Grupuletele sunt facute, asa ca va doresc o viata minunata impreuna si sa fiti fericite !!!
Un weekend minunat sa aveti !!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Mi-a facut placere sa va cunosc...dar asta a fost numai din partea mea, vad... (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)

+Quote Post
albinuza
post Oct 31 2008, 10:17 AM
Post #65

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cum adica nu esti bagata in seama? care grupulete? Mie nu mi se pare ca ar fi grupulete si sunt aici de cand s-a facut forumul.
Cat despre premiu, nu te lasa pagubasa. Daca Maat nu a sunat, inseamna ca nu a avut timp. Este o femeie foarte ocupata. In nici un caz neserioasa!

+Quote Post
Oana
post Oct 31 2008, 11:22 AM
Post #66

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Sidy si eu ma simt uneori la fel,dar sunt sigura ca fetele sunt extraordinare si asta se vede dupa cum scriu si acorda sfaturi.Observ ca aici fiecare e saritoare in felul ei si nu trebuie sa ne luam dupa aparente ca suntem incepatoare.Te pup si nu mai fi suparata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi cer scuze ca am scris aici,chiar daca nu am participat la concurs (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2008, 12:31 PM
Post #67

Fondator eLady.ro

Sunat sidy. Acum iar iau la rind lista pentru ca multa lume nu mi-a raspuns la telefon.
In plus e o perioada naspa. De luni trebe sa fac interviuri...

Sunat, raspuns multe fete, pe vreo 8 insa nu le-am gasit.

+Quote Post
angeldust
post Oct 31 2008, 02:28 PM
Post #68

Musafir

Mai mie mi-a cam sarit tandara amu cu "bagatu in seama la cafeluta" si cu "grupuletele" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Adica Sidy...sa avem pardon, noi am incercat sa te "integram" la inceput, chiar daca nu era obligatia noastra morala, aici intra cine vrea, ramane cine poate. Doi la mana, chiar daca noi ti-am sugerat finut ca nu ne plac sclipicelile, tu tot ai gasit cate o cale sa ne varfi vreo cafea cu sclipici si nu a mai comentat nimeni nimic, ai vazut bine. Adica nu iti putem interzice, nu iti putem da ban pentru asta, dar daca tu insisti sa fii mai cu mot, apoi nu te mira ca nu te baga lumea in seama.
Si nu inteleg...ai postat vreo problema arzatoare si nu ti-am dat atentie? Ai spus ceva interesant si nu ai primit replica? Sau ce fel de conversatie ai fi dorit? Tu sa zici "uite cafeluta virtuala" si noi sa raspundem in cor "vaaaii ce buna e, n-am mai baut asa ceva pana acum" :| Nu ti se pare ca ar fi putin stupid? Serios acu, suntem oameni in toate mintile, destul de ocupati unii dintre noi, nu citim forumul din scoarta in scoarta, il frunzarim si spicuim ce e mai interesant.

Daca are cineva impresia ca pe forumul asta nu avem altceva de lucru decat sa pupam pe toata lumea in curulescu, atunci sa mai astepte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Am tinut mortis sa spun toate astea, tocmai pt ca sunt convinsa ca nu esti singura care a gandit problema asa. Sper sa intelegeti ce am vrut sa spun, pt ca de unde ma uit eu situatia este f clara. As vrea sa fie la fel de clara si pentru restul.

+Quote Post
albinuza
post Oct 31 2008, 02:39 PM
Post #69

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Cam la asta m-am gandit si eu, da' m-am abtinut.
Mai toate de aici suntem la munca, si cum ai zis si tu nu sta nimeni sa raspunda nimanui in mod deosebit. Practic aici zici ce ai de zis. Cum ai zis si tu, nu cred ca vreodata cineva a venit cu o problema serioasa si nu i s-a raspuns. Adica,e un forum...fiecare intelege ce vrea din asta...

+Quote Post
Diana.
post Oct 31 2008, 04:44 PM
Post #70

Fondator eLady.ro

Ana-Maria, vezi ca mai incerc o data la tine in citeva minute.

+Quote Post

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 02:27 AM