![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
haha
nu ride ca io rasfoiesc reviste d-astea cand astept la casa sa platesc. si ma distrez de mor :)) oricum sunt foarte multe lucruri mici care tin de un moment anume...luate din contextul respectiv pot sa nu reprezinte nimic...si intelegi exact ce zic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu,ca sa indepartez monotonia,trag o cearta sanatoasa. ::) Impacarea e tare sweet. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, vai de asa impacare...
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Ella, m-am tot gandit la ceea ce ai spus despre relatia de lunga durata.
Am citit si rascitit ce au spus fetele aici si ma gandesc asa: ca timpul aduce complicitate intre cei doi, ca deprind obiceiuri comune si ca toate astea primesc numele de "rutina" doar atunci cand ceva a fost putred in Danemarca ;) inca de la inceput. Insa oricare dintre cei doi are dreptul sa se razgandeasca intre timp si sa vrea ceva nou, desi ceea ce are deja este bun sau chiar foarte bun. Si atunci "rutina" primeste toata vina - va spune asta o femeie care se plictiseste usor de orice (de exemplu, schimb tipul de tigari saptamanal din cauza asta :D). Ca rezultat al schimbarii de optiune, rutina nu are leac, din pacate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? recunosc ca fac parte din categoria celor "nelinistiti". care simt nevoia sa-l surprinda mereu si mereu pe celalalt. prin ceva nou. prin vorbe. prin fapte. mi-aduc aminte ca acum cativa ani am vazut intr-o revista o reclama de genul "o noapte de vis la hotelul nostru este tot ce va puteti dorii" in pachetul oferit era inclusa si cina la unul din restaurantele hotelului (de 5*) si micul dejun oferit in camera. din momentul in care am citit...n-am mai avut liniste! am sunat, m-am interesat, am facut rezervarii...asta a fost partea usoara! partea grea: cum sa-l conving pe el. cum sa fac sa ajungem la locul cu pricina fara sa banuiasca nimic...el-o persoana extrem, extrem de ocupata! ??? si dupa zeci de scenarii perindate prin minte :-X am realizat ca solutiile simple sunt, cum altfel?, si cele mai eficiente! l-am sunat dimineata si i-am spus ceva de genul "in seara aceasta a intervenit ceva. si am nevoie de tine. multa nevoie. asa ca te rog nu-ti planifica nimic iar daca in agenda ta de lucru este totusi bifat ceva...te rog, scurteaza intalnirea pe cat posibil. si vino repede la mine. eu in acest timp am sa incep sa ma imbrac. dar daca la ora 18 esti inca prins la lucru, imi pun doar paltonul pe mine si vin la tine! si sper ca nu vrei sa partenerii tai de lucru ma vada in lenjerie intima nu?" :) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu,ca sa indepartez monotonia,trag o cearta sanatoasa. ::) Impacarea e tare sweet. :fluierat: Si banuiesc ca asta se face cu "doamna avucat , care este aparatoarea ta' si "domnul judecator de pace al lui"!!!!!!!! :floricele: :estiok: :hohote: Rutina, cred ca dispare atunci cind dai curs oricaror afectiuni ale partenerului, chiar si atunci cind nu esti in apele tale!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu sunt de felul meu mai nebuna,imi place sa-mi arat sentimentele, nu sunt zgarcita in gesturi tandre de afectiune de iubire dar si cand ma apuca nervii pe el ,il surprind cu octavele la care pot ajunge sau cu cate o farfurile sai oala sau ce am la indemana in cap :P
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
cineva spunea: "ca sa nu existe rutina trebuie sa ne gandim TOT TIMPUL ce i-ar place partenerului si sa-l surprindem" cum evitam aparitia obisnuintei, rutinei, plictisului in relatie? ce-ati face voi ca sa va surprindeti placut partenerul/partenera? Cred ca depinde de fiecare cuplu in parte,credeam si eu inainte ca trebuie sa faci mereu ceva sau sa aduci mereu ceva nou relatiei ca sa nu intervina rutina dar am ajuns la concluzia ca daca e sa se ajunga la asta se ajunge inevitabil.......acolo unde e iubire,interes pentru binele cuplului,armonie,spontaneitate,acolo unde partenerii se completeaza unul pe celalalt,acolo unde vechile obiceiuri sunt alternate cu noi obiceiuri....etc....acolo se trece rapid peste clipele de monotonie sau poate nici nu intervine......exista posibilitatea sa fie asa si totusi sa se ajunga la rutina si sa nu o mai depasesti.....cred ca important e sa simta ambii parteneri,nu doar unul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
Am observat ca vorbiti despre gelozie si despre increderea in cuplu. Eu am insa o alta problema. Cred ca am pus totul pe tava de la inceput si acum nu mai am cu ce sa il atrag. Ce sa fac? el se poarta ca de obicei, dar eu simt ca ne-am plafonat. Va rog sa imi dati citeva sugestii.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi suna cam gresit..."reinvii dragostea"...o dragoste moarta pentru mine e bine ingropata
Cat despre plafonare,s'a mai discutat...da un search (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si gasesti acolo poate ceva care sa te ajute... O singura chestioara Oliviana, cand exista iubire nu exista nu mai am cu ce sa il atrag... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:27 PM |
|