![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand cred ca e cam aiurea termenul "sa reinvii dragostea" ca dupa parerea mea, odata ce a murit...nu prea mai ai ce ii face sa o resuscitezi. Dar daca te referi la "condimentat relatia" sau "evadare din rutina" aici cred ca se pot face multe. Imaginatia ta e cam singura limita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideea e sa aduci un element de noutate in relatie. Normal, prin element de noutate nu ma refer la o alta femeie cu voi in pat sau tu sa fugi cu antrenorul de tae-bo in lume (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar fi socant si nou fireste, dar nu cred ca e exact ceea ce iti doresti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ok gata cu gluma. Idei acum (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu consider ca cea mai sanatoasa abordare e sa incepi prin a te reinventa. De cele mai multe ori nu persoana de langa noi ne induce starea de plictiseala si monotonie ci simplul fapt ca ne-am cam plictisit de noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Of corz, nimeni nu ar recunoaste chestia asta nici batut dar din momentul in care o sa incepi sa faci TU lucruri noi pentru tine, incercand sa iti depasesti limitele, o sa vezi ca o sa te simti din ce in ce mai bine in pielea ta si toate lucrurile se cam rezolva de la sine. In fond ce ar putea sa le placa barbatilor mai mult decat o femeie care se simte extraordinar in pielea ei? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edit...hahaha kary gand la gand...nu vazusem ce ai postat tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am unit aceste doua topicuri pentru ca e vorba de cam acelasi lucru |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Dragutelor, eu am 18 ani de casnicie, aproape 19...si simt de multe ori rutina asta, mai ales cand il vad pe amore mio in pozitia draga lui, adica revarsat in pat precum o foca pe banchiza, cu telecomanda in mana...la noi e o mare problema...el ar fi fost o casnica perfecta, eu as fi fost un marinar indragostit de mare...so, tb sa fac tot timpul ceva, ca sa nu innebunesc! Noroc ca imaginatia mea e debordanta, problema e ca amore mio imi zice tot timpul ba ca sunt in criza varstei, ba ca nu le-am avut pe toate(la cap) din start...ei, pai sa ma mai agit sa omor monotonia din fasa, cand lui ii place asa???? Ce fac eu cand simt ca-mi vine sa-l omor?! Imi incarc bateriile, sar la gatul lui(la figurat) si-l invit undeva, numa numa sa nu-l mai vad in simbioza perfecta cu telecomanda si patul!!!! Dar tb sa recunosc ca el a inceput sa imbatraneasca psihic, iar eu intineresc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....si n-am cu cine!!! Alte metode(norocul meu e ca-i plecat din localitate de luni pana vineri):....le zic in episodul urmator, ca-mi trebe ceva curaj....s-ar putea sa va speriati si chiar sa-mi spuneti ca sunt in criza varstei.... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 44 Joined: 4-May 07 From: Bucuresti Member No.: 1,581 ![]() |
'Neata! Dragutelor, eu am 18 ani de casnicie, aproape 19...si simt de multe ori rutina asta, mai ales cand il vad pe amore mio in pozitia draga lui, adica revarsat in pat precum o foca pe banchiza, cu telecomanda in mana...la noi e o mare problema...el ar fi fost o casnica perfecta, eu as fi fost un marinar indragostit de mare...so, tb sa fac tot timpul ceva, ca sa nu innebunesc! Noroc ca imaginatia mea e debordanta, problema e ca amore mio imi zice tot timpul ba ca sunt in criza varstei, ba ca nu le-am avut pe toate(la cap) din start...ei, pai sa ma mai agit sa omor monotonia din fasa, cand lui ii place asa???? Ce fac eu cand simt ca-mi vine sa-l omor?! Imi incarc bateriile, sar la gatul lui(la figurat) si-l invit undeva, numa numa sa nu-l mai vad in simbioza perfecta cu telecomanda si patul!!!! Dar tb sa recunosc ca el a inceput sa imbatraneasca psihic, iar eu intineresc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ....si n-am cu cine!!! Alte metode(norocul meu e ca-i plecat din localitate de luni pana vineri):....le zic in episodul urmator, ca-mi trebe ceva curaj....s-ar putea sa va speriati si chiar sa-mi spuneti ca sunt in criza varstei.... va multumesc pentru sfaturi si aveti dreptate, eu m-am plicitisit nu el. in toamna ma inscriu la master asa ca vom avea foarte putin timp impreuna si el se muta la un alt job. asa ca urati-mi succes si sunt foarte curioasa de sfaturile care le mai aveti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 03:58 PM |
|