![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE vi s-a intamplat vreodata sa intalniti pe cineva care sa fie cam tot ce va doriti si totusi sa simtiti ca nu merge? da si am crezut ca si eu sunt ce isi dorea pentru ca parea ca ne intelegem atat de bine. si totusi el a hotarat ca nu e asa... poate ca am vazut doar ce am vrut... (IMG:http://i43.photobucket.com/albums/e365/ciresica/iconite/icon_fool.gif) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
S-a intamplat la fiecare cred lucrul acesta. Eu am o vorba: "Shit Happens and it's the will of Allah". Asta e, cateodata nu se intampla si asta este.
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca e si o problema de timing, de stare de spirit...ce credeti ca se poate face? sa se intrerupi "relatia" pentru ca simti ca nu merge, sau sa se mergi mai departe asteptand momentul in care vei simti ca merge?
repet ca e vorba de o intrebare, nu de un caz si ca am spus ca persoana respectiva "este ceea ce doresti" nu "pare a fi ceea ce iti doresti", desi naiba stie unde e limita intre a parea si a fi...:) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE ce credeti ca se poate face? nu stiu...ce iti doresti cu adevarat sa faci! sa ramai langa ea si sa te bucuri de tot alungad din gand senzatia ca "nu merge" si nehotararea. sau... dar de la ce vine senzatie aceea ca "nu merge"? poti sa detaliezi un pic? ross, vreau sa inteleg la ce te-ai gandit cu acel "nu merge". pls! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
QUOTE cred ca e si o problema de timing, de stare de spirit...ce credeti ca se poate face? sa se intrerupi "relatia" pentru ca simti ca nu merge, sau sa se mergi mai departe asteptand momentul in care vei simti ca merge? repet ca e vorba de o intrebare, nu de un caz si ca am spus ca persoana respectiva "este ceea ce doresti" nu "pare a fi ceea ce iti doresti", desi naiba stie unde e limita intre a parea si a fi...:) eu mereu sunt de parerea ca cel mai bine e sa se discute. daca exista o nepotrivire pe un anume plan trebuie sa se spuna lucrurilor pe nume si sa se ia o decizie de comun acord in privinta directiei ce trebuie urmate: mai incercam sau punem punct. taraganarea nu e buna pentru nici unul. vorba aia: "boala lunga, moarte sigura". stiu ca e greu de aplicat lucrul asta pentru ca mereu sau aproape mereu unul va fii mai indragostit si va considera ca lucrurile sunt ok. dar asa mi se pare cel mai bine si de bun simt. :) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
poate te straduiesti prea tare, zic si eu, daca e cam tot ce vrei...
vorbesc in dodii sau ... ??? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, traiesc asa ceva de 3 ani! :'( :'( Stati sa-mi dau si una-n cap. :trozneala:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad_voci , fara mai multe detalii nu as putea sa imi dau cu parerea , dar ai dreptate cand spui ca timingul este f f important . Persoana poate fi tot ce iti doresti dar daca sincronizarea nu e , nimic nu e .
Ce ai putea sa faci? Chiar nu stiu .... asta ma tot intreb si eu ( poate in a 7-a viatza o sa va intalniti in punctul care trebuie , sau cam asta parca era ideea in "Adam si Eva" a lui Rebreanu ) :P |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Cand ai sa gasesti raspunsul la intrebarea asta ai sa realizezi ca viata e o mare porcarie, ca o piatra alba pe care o ridici si gasesti sub ia viermi si putregai. :-[
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
toata lumea raspunde la intrebarea asta de parca as fi in situatia asta :). dragutz
era doar o intrebare generala daca oamenii se intalnesc cu situatia asta si daca se intalnesc cam ce ar fi fost de facut. detalii nu am cum sa dau, ca banuiesc ca exista detalii de la caz la caz. angel, in cazul in care timing-ul nu e ok, ce e de facut? astepti impreuna cu persoana respectiva (adica incerci sa fii cu ea), stiind ca e ceea ce iti doresti sau mergi mai departe? de fapt intrebarea e valabila pentru toata lumea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:17 PM |
|