![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca daca te-ai straduit suficient , astfel incat sa nu ramai totusi cu inima neimpacata ca ai renuntat prea repede , si cu toate astea nu reusesti sa fii in locu potrivit la timpu potrivit cu persoana respectiva ..... cel mai intelept este sa renunti , pentru ca hey , viata e prea scurta si eu nu cred in teoria ca exista O SINGURA persoana care sa reprezinte tot ce iti doresti.
Si in plus.... o sa o mai intanesti oricum in urmatoarele 6 vieti , intr-un context poate mai potrivit :P ( just kidding ) |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE QUOTE Pana azi cand sint trist, intru in o camera intunecata si ma gandesc la ea.....la cea din cea mai frumoasa pagina din viata mea :) Sorin. sorin ai spus un lucru atat de frumos... si eu cand sunt trista, privesc cerul prin fereastra (ma sui pe calorifer :)) si ma gandesc la cineva.... Faza cu caloriferu n-am inteles-oooooooo!! ??? Scuze de handicap..... Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
off topic:
sorin nu-i nici o faza aici. caloriferul din dormitor este din fonta, un pic mai lat decat cele existente acum pe piata. si acolo imi place sa ma sui, cand sunt trista sau am o stare usor melancolica. ca o pisica (cum spunea mama cand ma vedea!). noroc ca starea de tristete ma cuprinde rar... :) |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pup iu :-*
Sorin. |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
am esuat cu intrebarea asta :)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
lasa mai, si sa citez pe cineva de aici de pe forum: :hainoroc:
Pentru ca un lucru sa se intample, este necesar si factorul "moment potrivit". Daca nu a fost, pentru tine sau pentru ea, eforturile voastre sunt in zadar. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
MMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAA
De ce deschisesi topicul asta, ca mie :trozneala: :trozneala: pina la loc comanda!!! Nu ca ar fi o problema ci este o nenorocire!!! Nici nu ma mai gindisem de mult la ea, insa acum "m-ai nenorocit"!! :'( :'( :'(:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :'( :'( :'( |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
invi
care eu si care ea? :) si angel mi-a dat sfaturi desi am spus ca nu e un "caz", adica nu era o experienta personala ci doar o intrebare. mistaco, acum chiar sunt curios :) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu baiat, nu frumos fii curios!!!!! Calitate fete!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu tot cu timing-ul votez ....
Scenariu: cei doi sunt implicati in alte relatii .... poate fi fiecare visul celuilalt si totusi sa nu se intample nimic niciodata tocmai din motivul de mai sus |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|