![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
strumfita sanatate multa.
o sa fie bine ai sa vezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Strumfi, multa sanatate! Lasa ca trece si asta!!
Asteptam pe bebe dupa da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am scapat si de hernie, sper (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Operatia cred ca este o reusita, vineri dimineata m-am operat, am avut anestezie generala. A fost extrem de greu dupa ce m-am trezit, am varsat toata ziua, daca vorbeam ..varsam, eu am mai avut anestezie generala anu trecut cand am avut chiuretajul, dar dupa ce m-am trezit nu am avut absolut nimic. Tare cred ca anestezistul a gresit cu ceva, mi-a dat o doza mai mare:), vazundu-ma ce frica imi era. Ideea e ca am stat in spital 3 zile, am avut dureri, dar de ieri ma simt mult mai bine, nu ma mai doare burta, doar spatele acuma, cred ca din cauza ca am stat numai pe spate. Dupa masa merg sa imi scoata firele.
Asa ca am trecut si peste asta. Multumesc din suflet pt incurajari. Acum profit de zilele libere si incerc tot felul de retete de mancaruri si praji..azi vreau sa fac brownis. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Recuperare usoara Strumfi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ma bucur ca totul e in regula.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
strumfi chiar ieri ma gandeam la tine si-am zis sa verific daca ai aparut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
recuperare usoara! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 28-October 08 Member No.: 5,219 ![]() |
sunt mai mult tipuri de hernie, cele mai multe hernii le fac cei copiii, pana-n 5 ani .. nu este o operatie grea. Se face anestezie generala la copii, dar la adulti. La cate zile de la operatie te-a chemat sa-ti scoata firele? Cele 2 operatii pe care le-ai facut sunt foarte diferite, tin de sectii diferite si e si normal ca organismul tau sa reactioneze diferit.
Hernia strangulata o fac bebelusii pana-n intr-un an. Adultii .. fac hernie de disc.. din cauza ca ridica greutati.. asta e pe la coloana.. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut hernie ombilicala, firele le-am scos dupa 5 zile. problema e ca am dureri groaznice de cap si de ieri ma doare si operatia.
Am fost operata doar odata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:38 AM |
|