![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, mare drepatate ai! Ca nu ziceam nimic, dar na, tupeu de-ala de te da jos de pe rahat!
Apai, Kalua, draga, obraznicul o mincat praznicul intodeauna, de ce ar fi diferita situatia acum?! In viata unii au impresia ca sint mai presus de morala - ce rahat si morala asta, mai bine ne facem ca (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) , crezind ca viata nu o sa ne (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) la fundu` gol. Insa exista intotdeauna o roata a destinului, - si vai de fundu` cui prinde sub ea. Ca intotdeauna se roteste si intotdeauna rupe oasele. Slava Domnului, dreptatea divina exista! Multa lume se face ca nu stie ca fericirea cladita pe nefericirea altora nu e de durata si nici intreaga. Ca intotdeauna va exista un alt "flamind perfect " in dragoste gata sa iti infuleze praznicul amorului furat de tine altuia. Noi nu uitam chiar daca pretindem ca nu s-a intimplat nimic. Insa cind gura incepe sa bata fundul, imi pare trau, de data asta NU mai tac. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
a zis ieri una anjelul la bar de-mi vine sa mi-o pun in semnatura zilele astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia cu b**a groasa ca obraz nu-l putem numi in anumite cazuri
nu-i suficient ca dai cu bata in balta atasezi si niste boxe cu multi decibeli sa fie cat mai sonora nesimtirea. scorpirescu imi place tare ce-ai scris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa din pacate uneori nici cele mai frumoase si lojice argumente un ban nu fac |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cred ca nu functionez eu la parametri normali ca nu imi dau seama ce s-a intamplat :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa, chintulet, ca o sa afli tu la un moment dat. Si nu numai tu, ci TOT FORUMUL!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici eu nu inteleg nimic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ok. pana atunci un (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) si un (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca sa te mai linistesti (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu ma poci linisti. Nu ma doare cind imi face mie cineva o nedreptate, cind vaz ca se face nedrepate altora.
Care nu sint nici prezenti sa poata para! Daca mamzela tace, o sa tac si eu. Insa daca continua... Asa ca o rog SA NU MAI INTRE. Daca prima data nu am dat ban [e motiv de IMORALITATE, acum nu stiu daca o sa ma mai abtin. Iar daca este de parere ca ce a facut este corect, logic si moral, o invit sa ne spuna sa noua de ce nu considera ca a grsit. Daca are cojones,cu id-ul propriu, daca nu, sa isi faca alt user. Nu e nici o smecherie, nu o sa ma bag, sa decideti voi! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haideti bre, ca topicul nu se numeste "Esti pregatita sa te casatoresti cu barbatul alteia?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar daca vreti facem unu, no problem, ca as avea si io cate ceva de spus la categoria aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca nici analizatul asta prea mult nu e costructiv deloc. Eu daca ma apucam sa fac liste si sa bifez acolo ce e bine si ce nu, nu ma mai maritam niciodata. Asta pentru ca nu sunt genul care judeca si analizeaza, ci care simte si intelege.
Poti face o lista care sa acopere toate aspectele unei relatii, cu 1000 de puncte, le bifezi pe toate pe rand, toate ies excelent. Asta nu garanteaza succesul 100% al unei relatii. Nu exista reteta universala, depinde de la persoana la persoana, de la cuplu la cuplu. Sa zicem ca vedem pe strada un cuplu cu 2 batranei care se tin de mana, imagine care ar induiosa pe oricine- sa vezi 2 oameni care acum, la 70-80 de ani se iubesc si inteleg la fel de bine ca in prima zi de casatorie. Ba poate se inteleg mult mai bine decat atunci. Si imediat ne imaginam ca au avut o relatie perfecta pentru ca au rezistat atata timp, fiecare s-a comportat impecabil de-a lungul relatiei, si-a indeplinit toate atributiunile de sot/sotie. Si in momentul ala ne gandim: vai, cat mi-as dori sa fim si noi asa cand avem 80 de ani! Dar poate ca de-a lungul timpului, in relatia lor au fost suisuri si coborasuri, poate ca el (sau poate ea) a avut o aventura cu o alta persoana, l-a luat valul, i-a sucit mintile, dar apoi a trecut la fel de repede. Ea a suferit, insa l-a primit inapoi pentru ca a stiut ca iubirea lor e mai puternica, a stiut ca lui ii va parea extrem de rau si o va iubi pe ea, sotia lui chiar mai mult decat inainte, pentru ca numai ea a reusit sa il inteleaga si accepte asa cum e el, impulsiv, uneori mai prostut si naiv. Poate ca el e cel care nici nu pune mana pe matura in casa, cand e el in bucatarie s aduna vasele murdare pana la tavan, insa ea nu ii reproseaza asta, pentru ca el face cea mai buna lasagna din lume. La ei in casa toate prizele functioneaza brici, cand se strica masina de spalat el e cel care o repara cat ai zice peste! Ei da, si ce daca isi lasa hainele imprastiate prin baie, ea le pune rand pe rand la locul lor si zambeste si se amuza de cat de dezordonat poate fi el! Deci, luata la puricat si conform standardelor, relatia lor nu a fost chiar perfecta. Cum au rezistat ei atata timp impreuna? Intelegere, maturitate, iertare, bun simt... poate ca nici nu poate fi pus in cuvinte care a fost secretul relatiei lor. Concluzia: o trage fiecare. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
I'm dizy (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ce s-o intamplat si la cine tipi, Di? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si ca sa fiu si on topic, cred ca-i decizia fiecareia dintre noi daca si cand e bine sa ne casatorim, pentru ca nimeni nu poate decide in locul nostru, asta e clar. Si daca e vorba sa dai cu capul, apai cu siguranta vei invata mult mai multe din asta decat din sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Insa nu doresc nimanui sa dea cu capul, eu sper sa fim toate fete destepte si cu capul pe umeri (cele necasatorite (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si sa luam decizia cea mai inteleapta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:59 PM |
|