![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Sa zicem ca vedem pe strada un cuplu cu 2 batranei care se tin de mana, imagine care ar induiosa pe oricine- sa vezi 2 oameni care acum, la 70-80 de ani se iubesc si inteleg la fel de bine ca in prima zi de casatorie. Ba poate se inteleg mult mai bine decat atunci. Si imediat ne imaginam ca au avut o relatie perfecta pentru ca au rezistat atata timp, fiecare s-a comportat impecabil de-a lungul relatiei, si-a indeplinit toate atributiunile de sot/sotie. Si in momentul ala ne gandim: vai, cat mi-as dori sa fim si noi asa cand avem 80 de ani! Ori s-ar putea sa fie la a doua casatorie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu m-am simtit uneori pregatita sa ma casatoresc. Acum, nu stiu, mi-as dori un copil dar... atat. Daca s-ar putea sa nu afle tatal despre el ar fi perfect. Insa realizez si singura ca nu este o solutie sa faci un copil singura pentru binele acelui micut care o sa creasca fara un tata alaturi.
Nu pun in balanta nimic si nu vreau sa condamn pe nimeni. Oricum vreau sa ma marit in cativa ani, daca o sa se poata si o sa apara si persoana potrivita. Mi-e groaza de varsta de 30-35 de ani si de sinuratate. Am tot stat sa ma gandesc si de fapt nu stiu daca de actul in sine mi-e frica ci de responsabilitati si de privarea de libertate. Nu ma vad facand mancare si stand la cratita sau spaland rufele unui barbat. Chiar nu ma vad. Bine sau rau, nu stiu... de maritat ma voi marita cu cineva care ma respecta si nu va considera ca femeia e sluga lui. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pinky esti fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce descrii tu acolo cu privare de libertate si responsabilitati suna nu doar desuet, ci si mai apropiat de "mititica" decat de casatorie.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fanny, cam asta vad la prietenele mamei, din pacate. Toate disperate ca vine barbatul si ele n-au facut curat si mancare. Eu asa ceva nu vreau! Si nu vreau nici sa-i dau socoteala daca vreau sa ies cu fetele in club intr-o seara... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mama a fost mai altfel si si-a luat femeie in casa la curatenie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar na, nu toti barbatii sunt ca tata sa isi faca singuri de mancare cand nevasta nu are chef. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
in ce secol e asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) girls night out si guys night out ceva normal, facutul de mancare nu e indatorirea nicicaruia, nici curatenia spalatul sau calcatul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o fosta colega (made in Quebec) a zis una faina apropo de sarcinile din casa
Zicea ca l-a intrebat pe sot: "lucram amandoi da?" .. "da" ... "scrie pe bucatarie numele meu?" ... "nu" ... "well, there you go" unora li se pare degradant sa spele vasele. Cu unul ca asta as spala eu pe jos urjent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
atunci eu ma degradez zilnic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, nici toti barbatii nu-s ca tata ca aproape numai el face de mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si spala vasele si rufaraia, si face curatenie. In schimb nu calca si nu face prajituri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (astea le face mama, sau le facea pana s-o prins ca sunt si la cofetarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
A, si tati banii ii da in casa, lui oprindu-si numai pentru vesnicul bilet la loto de la sfarsitul saptamanii. Si scorpirescu creca s-o invatat cu narav. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io sunt aproape sigura ca Scorpirescu vrea si ea la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:14 AM |
|