![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Dragele mele,
m-am hotarat sa scriu acest topic in urma unei vizite pe care mi-a facut-o o bibliotecara dintr-un sat din Prahova... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Despre ce este vorba? Doamna, sotie de preot, este bibliotecara la o scoala generala din Comuna Cornesti, Jud. Dambovita. Cred ca nu mai este cazul sa va spun ca lucreaza mai mult benevol (2 mil. salariu)...o face din dragoste de copii si carte...Carte care de fapt nu prea exista...din pacate...carte pe care M.E.N. ar trebui sa o cumpere dar nu o face... Ei bine, marea rugaminte a acestei doamne si a mea este: daca aveti pe acasa carti pentru clasele 1-8 (poveshti, culegeri de matematica, gramatica, literatura romana si straina...ORICE pentru o scoala generala) nu ezitati sa ma contactati pe pm si nu numai... Imi povestea cum vin copiii la biblioteca dupa carti si cum ea ridica din umeri...este pacat. Copiii sunt dornici sa citeasca dar NU AU CE...sunt saraci, amarati...de la tara...Putinele carti sunt vechi de zeci de ani, rupte... Haideti sa incercam sa facem ceva va rog... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:24 AM |
|